Борис Тадић: Србија ће увек обезбедити услове за одржавање Поворке поноса

pera ciganin

Zainteresovan član
Poruka
117
Кливленд – Србија ће увек обезбедити најсигурније услове за одржавање Поворке поноса и тако ће бити и у будућности, каже председник Србије Борис Тадић.

Он је поручио да држава никада неће устукнути пред насилницима, али је истовремено и напоменуо да Србији нико не би требало да држи лекције из поштовања људских права. "Овде је дошло до неспоразума у јавности и погрешних интерпретација. Србија, као држава, никада неће устукнути пред насилницима и онима који прете", поручио је Тадић.

"Сви људи који прете биће третирани у законском смислу као што се и догодило претходних дана", рекао је Тадић и оценио да то "свако ко је добронамеран може да види".

"Сви екстремисти, на левој или десној страни, биће процесуирани пред нашим судовима, јер судови и полиција раде свој посао и тако ћемо и дефинисати и политичку и укупну цивилизацијску сигурност у нашој земљи која подразумева поштовање свих демократских стандарда и људских права", додао је Тадић.

Србији данас нико не би требало да држи лекције из поштовања људских права, предочио је Тадић, јер је усвојила демократски закон о саветима националних мањина, заштити мањинских права и Закон против дискриминације, који је он потписао по хитном поступку.

Закон против дискриминације, како је оценио Тадић, сведочи о односу Србије према правима свих грађана независно од њихове оријентације или идентитета.

Свако ко жели да искаже своје мишљење и потврди идентитет имаће прилике да то уради у Србији под условом да не угрожава безбедност и сигурност других грађана и државе, поручио је Тадић.

Он је подсетио да је Србија организаторима Поворке поноса понудила најсигурније услове за одржавање те манифестације.

Говорећи о условима за одржавање свих манифестација таквог или политичког карактера, Тадић је напоменуо да Србија мора водити рачуна о сигурности грађана који изражавају свој идентитет и демократске ставове.

"Због тога је држава, у складу са одлуком Скупштине града, одредила да се такве манифестације одржавају пред Палатом Србије. То је централно место у држави, то није никаква скрајнута позиција, нити пољана", рекао је Тадић.

Он је нагласио да је на том месту могуће обезбедити присуство медија и јавности, али је то најсигурније место, јер је у прошлости Србија имала искуства са рушилачким демонстрацијама и нередима.

(ФоНет)

????????????????????????
 
Poslednja izmena:
dnc2sd6.jpg


Ако жели да Србија овако изгледа...слободно нека организује...само ОБАВЕЗНО да он буде на челу поворке...
 
Па ако им је већ обећао, требао би да буде на челу ....
Под руку са Небојшом Крстићем ...

Зашто да се крију када је то сад ИН, ФЕНСИ, КУЛЛЛЛ ???
Немој тако! Може Шапер да се наљути!..:rtfm:
 
govornik bi malo trebao da pripazi sta i kome obecava

narodu je pun kofer problema s neizvesno egistencijom i nedostatkom perspektive za mlade. samo se trazi sta ce da bude `povod`

i u fudbalu sudija pet puta svira ofsajd, pa sesti put pusti

tako i za ovo, da sam rezim ne bih terao narod u bezizlaznu situaciju, nama leba a gejove stiti `prva srbija`, posto ona druga ima druga posla
 
Захваљујући SERBIAN PRECRIME POLICE добили смо вести из 2150 године.

28.03.2150 Кливленд

– Србија ће увек обезбедити услове за хапшење свих опозиционара и тако ће бити и у будућности, каже 23 клон председник Србије Бориса Тадића.

Он је поручио да држава овај 23 пут стварно неће устукнути пред насилницима и да као прошла 22 пута нема потребе за интервенцијом оружаних снага Гарде Охаја, али је истовремено и напоменуо да Србији нико не би требало да држи лекције из поштовања људских права. "Овде је дошло до неспоразума у јавности и погрешних интерпретација. Србија, као држава, никада неће устукнути пред насилницима и онима који прете", поручио је 23 клон Тадића.

"Сви људи који припадају опозицији биће третирани у законском смислу као што се и догодило претходних дана", рекао је 23 клон Тадића и оценио да то "свако ко је добронамеран може да види".

"Сви опозиционари, на левој или десној страни, биће процесуирани пред нашим судовима, јер судови и полиција раде свој посао и тако ћемо и дефинисати и политичку и укупну цивилизацијску сигурност у нашој земљи која подразумева поштовање свих демократских фашистичких стандарда и људских права", додао је 23 клон Тадића.

(ФоНет)
 
Чувајмо председникову столицу,
да нас председник не би све зас.ао:per:

Чува је он сам,
досадио му Ивица,
па сад хоће да освоји поДршку педера и да изврши замену партнера ...

:per::per::per:
 
Кливленд – Србија ће увек обезбедити најсигурније услове за одржавање Поворке поноса

Тадија реци да си дерпе када се вратиш. Не чују те сви из Кливленда.
 
Тадија реци да си дерпе када се вратиш. Не чују те сви из Кливленда.

Нама не треба да каже, ми то знамо ...

Можда има још по неки у Кливленду, Минесоти да не зна,
али они у Невади сви знају ...
 
Па ако им је већ обећао, требао би да буде на челу ....
Под руку са Небојшом Крстићем ...

Зашто да се крију када је то сад ИН, ФЕНСИ, КУЛЛЛЛ ???

TAKO JE

Vreme je da Tadic obnaroduje svoju vezu sa mladjanim Jeremicem,..

Sa Nebojsom Krsticem mislim da nije vise u vezi, ostavio ga Krstic kad su Idoli dobili na popularnosti

Sad Tadic peva Krsticu sledece stihove:

Sto me sada trazis pored njih toliko
gde si bio kad sam bio niko
kako da ti verujem sada kad sam neko
pa da s'tobom delim ono sto sam steko

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 

Back
Top