Boris Tadic predsednik je ...cega???

Laže,brate...verovatno ima sve pesme Miroslava Ilića u mp3 formatu,i sluša ih da se uspava...a i peva pred ogledalom ujutru kad se brije...ako uopšte ima bradu.:)

ja imam folder u kompu koji nosi naziv: miroslav, lepa lukitj, merima njegomir
smiley_coffee.gif
:grin:

Nesto danas gledam mitink DS-a u BG i cini mi se kao da su izbori za predsednika a ne za parlament i lokal.
Boris Tadic koji je predsednik ove Srbije kao takav trebao bi da bude iznad svih tih stranaka i da nema toliko veliku ulogu u kampanji ali kad se pogleda kampanja DS-a svuda Tadic. Na spotovima Tadic,u TV emisijama uglavnom Tadic ... danas na mitingu Ds-a kako koji govornik izadje na binu i is***** se nesto kamera na Tadica ...
Definitivno taj covek je iskljucivo predsednik DS-a i nicega vise.

hej i ja danima mislim na isto,zaokruzi tadica pa ne glasa se ovde za ovog ili onog nego za stranku,ali ds-ov problem je druge vrste-
ds kaze kako dss ima 15% a oni 31% ,mada narod ovde brzo zaboravlja.....tadic je jedan maneken a posto u ovo drzavi ima mnogo neobrazovanih ljudi,a i da(nije uvreda) ogroman broj zena 80% ima jos probles sa rasudjivanjem pa bira predsednika po izgledu,kao sto bi sastavljale i fudbalski tim,cia-ds psiholozi to veoma dobro znaju,ali jedna je cinjenica-zamislite DS bez tadica??????nebi imali ni 10 % i to je cinjenica,i zato manipulisu s njim.
a znaju da kazu kako je glas za dss glas za rs.a neznaju da kazu da glas za ds nije i nemoze biti za tadica.

Na izborima svaka stranka istakne jednu licnost, svugde u Evropi....
Ta licnost je na parlamentarnim izborima njihov kandidat za premijera....Cesto je i vodja te stranke

Tako je trebalo i kod nas da bude, a ne da se predsednik drzave toliko mesa u kampanju...

А поготово што се ни један једини члан такозване "велике" странке ДС ама баш нигде у кампањи не појављује - само БТ, и дању и ноћу - не скида се са екрана, синоћ је био на првом програму РТС, човече, говори 300 речи у минути, брбља као навијен а у угловима усана му се појављује бела пена ***....... то нисам ни код кога видео... свака му реченица почињње са ЈА па ЈА - чувени јапајаизам.......а посебно што је врло гадно скоро до патологије синоћ лагао и лагао .......и лагао........

А поготово што се ни један једини члан такозване "велике" странке ДС ама баш нигде у кампањи не појављује - само БТ, и дању и ноћу - не скида се са екрана, синоћ је био на првом програму РТС, човече, говори 300 речи у минути, брбља као навијен а у угловима усана му се појављује бела пена ***....... то нисам ни код кога видео... свака му реченица почињње са ЈА па ЈА - чувени јапајаизам.......а посебно што је врло гадно скоро до патологије синоћ лагао и лагао .......и лагао........

Što me podseti na to da Mlohava luda i Grobarčina imaju samo jednu reč koju izgovaraju 300 puta u minuti a to je Kosovo........................:rtfm:

Nesto danas gledam mitink DS-a u BG i cini mi se kao da su izbori za predsednika a ne za parlament i lokal.
Boris Tadic koji je predsednik ove Srbije kao takav trebao bi da bude iznad svih tih stranaka i da nema toliko veliku ulogu u kampanji ali kad se pogleda kampanja DS-a svuda Tadic. Na spotovima Tadic,u TV emisijama uglavnom Tadic ... danas na mitingu Ds-a kako koji govornik izadje na binu i is***** se nesto kamera na Tadica ...
Definitivno taj covek je iskljucivo predsednik DS-a i nicega vise.

A kada je Koštunica bio predsednik SRJ i kada je aktivno učestvovao u kampanji DSS,
to ti nije smetalo i bilo je OK,a sada ti smeta Tadić!
Prema tome ne znam šta te to toliko potreslo,kada to rade SVI političari!

Back