Boris Tadić: Prave demokrate nikad nisu bili "žuti lopovi"

Boris Tadić, lider SDS i bivši predsednik Srbije i Demokratske stranke, oglasio se povodom oslobađajuće presude nekadašnjem ministru i predsedniku Skupštine Oliveru Duliću.
Prave demokrate nikada nisu bili “žuti lopovi”, već istinski borci za bolju Srbiju! Oliver je jedan od njih. Progonjeni su pošteni ljudi, a većina onih koji su kaljali ime DS-a danas su u otvorenoj ili pritajenoj saradnji sa ovim režimom“, napisao je Tadić na društvenoj mreži Tviter.

„Oliver je bio jedan od najboljih predsednika parlamenta i ministar koji je prvi uveo ključne mere u oblasti ekologije. Zahvalan sam mu na svemu što je uradio za Srbiju i uvek sam verovao u njega“, dodao je bivši predsednik DS i Srbije u drugoj objavi.

Tadić je uz objavu podelio i naslov teksta u Danasu u kome je i izjava Olivera Dulića posle oslobađajuće presude.

„Kada su se tokom mog ministarskog mandata pojavile insinuacije i optužbe da sam kršio propise, kako u slučaju postavljanja optičkih kablova, tako i u drugim slučajevima, insistirao sam na tome da se svaka od tih optužbi proveri i utvrdi istina, jer ja nikada nisam prekršio zakon, niti se bavio zloupotrebama, kaže za Danas nekadašnji ministar zaštite životne sredine Oliver Dulić nakon što je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio oslobađajuću presudu u postupku koji se protiv njega vodio zbog optužbi da je zloupotrebio službeni položaj“, navodi se u tekstu Danasa.

Oliver Dulić bio je među prvima, protiv kojih je pokrenut krivični postupak, u takozvanoj velikoj antikorupcijskog akciji, povedenoj u leto 2012. nakon što je Srpska napredna stranka došla na vlast, a Aleksandar Vučić postao ministar odbrane, prvi potpredsednik vlade i koordinator službi bezbednosti.

https://www.danas.rs/vesti/politika/boris-tadic-prave-demokrate-nikad-nisu-bili-zuti-lopovi/

Ma nisu. Sve bili poštenjačine. Dobar vic.

Tadic je nevidjeno GLUP lik, to tvrdim sve vreme. Ocigledno njemu nije poznato da su izbore izgubili zbog pljacki upravo tih DS-ovaca.

E sad, sto on ne zna ko mu je bio u stranci to je apsolutno njegov problem.

Zapravo Tadic prica isto sto i Vucic = sve lose rade tamo neki Marsovci, a svi iz njihovih partija su sveci.:bljak::bljak::bljak:
 
Tadic je nevidjeno GLUP lik, to tvrdim sve vreme. Ocigledno njemu nije poznato da su izbore izgubili zbog pljacki upravo tih DS-ovaca.

E sad, sto on ne zna ko mu je bio u stranci to je apsolutno njegov problem.

Zapravo Tadic prica isto sto i Vucic = sve lose rade tamo neki Marsovci, a svi iz njihovih partija su sveci.:bljak::bljak::bljak:
Blooseru , pravicete vi zute od blata posle ovih , ali treba vam tako nekih 10 + godina to da ukapirate posto trazite savrsene politicare.

 
Blooseru , pravicete vi zute od blata posle ovih , ali treba vam tako nekih 10 + godina to da ukapirate posto trazite savrsene politicare.


Sta da pravim od blata kad su svi od blata. Pa kod Vucica u vlasti sve zuta g..vn@, prakticno jedva mozes da nadjes nekog pravog Radikala.

A ja uopste ne trazim politicare, ja trazim direktnu demokratiju gde politicara (profesionalnih) uopste nema. A nema ni stranaka.

Ima samo koja ti je biografija, a onda koji su ti rezultati. Znas ko bi po tim kriterijumima bio u politici od ovih koje gledamo decenijama? Prakticno niko.

Prvih ne bi bilo Dacica, Vucica, Tadica - dalje redjajte sami, ljudi u politici a bez dana radnog staza u van politike imamo za izvoz.

Ako ti ta cinjenica ne izaziva jezu onda si mnogo pglu. NAPOMENA: Nema nikakvih stranackih ili licnih karakterizacija u ovom sto sam napisao, znaci problem je sto nam drzavu vodi "losi djaci", ali bukvalno. Od 1990. O periodu pre toga ne bih sada, ali mi malo stariji znamo kako je bilo i tada, s tim da je bilo neuporedivo bolje ne zato sto su komunisti bili bolji - i tamo su u partiju isli i u njoj napredovali NAJGORI (pametni i skolovani su se bavili svojim strukama) - vec iz prostog razloga sto je sistem bio zasnovan na nekakvom socijalnom jedinstvu pa niko nije bas previse odskakao imovinom, nije se smelo. Zato je i proces pljacke drzave bio ispocetka stidljiv i nespretan - pocetak 90-tih, da bi se vremenom sve zahuktavalo i proces pljacke bio sve obimniji i sve bahatiji. Danas imamo da sin Vucicevog kuma Pane, koji je BIO NA ROBIJI, vozi BEZ VOZACKE DOZVOLE Lambordzini i onda mu ga policija SAMO ODUZME umesto da mali zaglavi visegodisnju robiju bez ikakvog prava da ikad vise polaze za voznju. Da ne pominjem otkud bivsem robijasu pare za JOGURT, a ne za Lambordzini za sina debila (sto znaci da Pana vozi bar jos jedna besna kola).

Ali po vama to tako treba i mora.

Bez ikakve politicke obojenosti (jer ja i nisam opredeljen stranacki) - ako se ne stremi idealu u svemu sto covek radi, to je unapred osudjeno na propast. Znaci tezis idealu po dokle doguras, inace mrak, rodjace, mrak.

Nase pretke su nabijali na kolac a nisu hteli da se odreknu vere i Kosova, a mi ne mozemo da se skupimo na jedan pisljivi protest. Gledajte Francusku, Izrael - za koje "sitnice" prave haos, skupi se na stotine hiljada ljudi, a nama uzese sve a mi cutimo.

Iskreno, zasluzujemo sve sto nam se desava, zao mi samo sto sam i ja medju vama.
 
Све поштењак до поштењака , лидер им убила мафија јер није платио долазак на власт ..Демократе су горе од мафије са Сицилије , мафија бар има неке кодексе

Djindjica nije ubila mafija, niti su ga ubili Srbi. Bez neke namere da ga branim, vec radi cinjenica. Ali jesu nasi pomogli da bude ubijen.
 

Back
Top