27E
Legenda
- Poruka
- 51.859
ja bih njega na trafiku da radi posten posao, danju, nocu, subotom, za novu godinuNe daj ti boze da tadic dodje opet na vlast ma ni da se priblizi nekom ministarstvu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ja bih njega na trafiku da radi posten posao, danju, nocu, subotom, za novu godinuNe daj ti boze da tadic dodje opet na vlast ma ni da se priblizi nekom ministarstvu
Sendvicmari.
Svetionik na Visu.ja bih njega na trafiku da radi posten posao, danju, nocu, subotom, za novu godinu
Boris Tadić, lider SDS i bivši predsednik Srbije i Demokratske stranke, oglasio se povodom oslobađajuće presude nekadašnjem ministru i predsedniku Skupštine Oliveru Duliću.
Prave demokrate nikada nisu bili “žuti lopovi”, već istinski borci za bolju Srbiju! Oliver je jedan od njih. Progonjeni su pošteni ljudi, a većina onih koji su kaljali ime DS-a danas su u otvorenoj ili pritajenoj saradnji sa ovim režimom“, napisao je Tadić na društvenoj mreži Tviter.
„Oliver je bio jedan od najboljih predsednika parlamenta i ministar koji je prvi uveo ključne mere u oblasti ekologije. Zahvalan sam mu na svemu što je uradio za Srbiju i uvek sam verovao u njega“, dodao je bivši predsednik DS i Srbije u drugoj objavi.
Tadić je uz objavu podelio i naslov teksta u Danasu u kome je i izjava Olivera Dulića posle oslobađajuće presude.
„Kada su se tokom mog ministarskog mandata pojavile insinuacije i optužbe da sam kršio propise, kako u slučaju postavljanja optičkih kablova, tako i u drugim slučajevima, insistirao sam na tome da se svaka od tih optužbi proveri i utvrdi istina, jer ja nikada nisam prekršio zakon, niti se bavio zloupotrebama, kaže za Danas nekadašnji ministar zaštite životne sredine Oliver Dulić nakon što je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio oslobađajuću presudu u postupku koji se protiv njega vodio zbog optužbi da je zloupotrebio službeni položaj“, navodi se u tekstu Danasa.
Oliver Dulić bio je među prvima, protiv kojih je pokrenut krivični postupak, u takozvanoj velikoj antikorupcijskog akciji, povedenoj u leto 2012. nakon što je Srpska napredna stranka došla na vlast, a Aleksandar Vučić postao ministar odbrane, prvi potpredsednik vlade i koordinator službi bezbednosti.
https://www.danas.rs/vesti/politika/boris-tadic-prave-demokrate-nikad-nisu-bili-zuti-lopovi/
Ma nisu. Sve bili poštenjačine. Dobar vic.
Blooseru , pravicete vi zute od blata posle ovih , ali treba vam tako nekih 10 + godina to da ukapirate posto trazite savrsene politicare.Tadic je nevidjeno GLUP lik, to tvrdim sve vreme. Ocigledno njemu nije poznato da su izbore izgubili zbog pljacki upravo tih DS-ovaca.
E sad, sto on ne zna ko mu je bio u stranci to je apsolutno njegov problem.
Zapravo Tadic prica isto sto i Vucic = sve lose rade tamo neki Marsovci, a svi iz njihovih partija su sveci.![]()
Нису; само су сви жути лопови били и демократе...Boris Tadić
Prave demokrate nikada nisu bili “žuti lopovi”
Bio perica u biblioteci, pitaju ga koju knjigu velika evropska unija na balkanu, izvini decko bajke su na drugom spratuNema te od te bajke ništa.
Gde si videla da lopov optuži lopova?Pa i nisu, ili ne samo iz DS. Da jesu, bili bi procesuirani i osudjeni 100 puta do sad.
Zasto nisu, pitanje je za razmisljanje.
krali bi ovi danas mnogo vise, nego zuti prvo pokrali sta je vredelo, pa se sada zamlacuju praz nim placevima i opljackanim fondovimaIako jesu,manje su krali nego ovi danas 1.000 puta.
Blooseru , pravicete vi zute od blata posle ovih , ali treba vam tako nekih 10 + godina to da ukapirate posto trazite savrsene politicare.
Све поштењак до поштењака , лидер им убила мафија јер није платио долазак на власт ..Демократе су горе од мафије са Сицилије , мафија бар има неке кодексе
ja bih njega na trafiku da radi posten posao, danju, nocu, subotom, za novu godinu
Ne trtljaj.krali bi ovi danas mnogo vise, nego zuti prvo pokrali sta je vredelo, pa se sada zamlacuju praz nim placevima i opljackanim fondovima
90ih Srbi bili posteni.E zbog žutih lopova i dobismo ove najgore u istoriji Srbije.
Seme vam se zatrlo i jednima i drugima.