Boris Tadić na košarci povredio nos

Koji sport preporučujete Borisu Tadiću posle najnovije povrede?

• Sudoku

• Lastiš

• Školice

• Ne ljuti se čoveče

• Riziko

• Šah

• Mice

• Domine

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boris Tadić na košarci povredio nos
B. Vuković - S R. Tuvić | 24. 06. 2012. - 07:35h 09:44h | Komentara: 235

Boris Tadić, predsednik Demokratske stranke, dovezen je u petak uveče u Urgentni centar jer je, kako nezvanično saznajemo od medicinskog osoblja, bivši šef države na košarci povredio nos. Tadić je pregledan u toj zdravstvenoj ustanovi, a zatim upućen na ORL kliniku.

U petak oko 22 sata u pratnji obezbeđenja u zgradu Urgentnog centra u Beogradu ušao je Boris Tadić u vidno lošem stanju.

- Bio sam sa drugom u Urgentnom centru. U sobu za ultrazvučnu dijagnostiku ušao je čovek iz Tadićevog obezbeđenja, verovatno da ga najavi. Zatim je kroz hodnik prošao Tadić, koji je loše izgledao. Pregled je trajao dvadesetak minuta, a za to vreme ispred vrata ordinacije stajali su momci iz njegovog obezbeđenja, a na hodniku policajci koji inače dežuraju u Urgentnom - ispričao nam je jedan od očevidaca.

Ovo je treća sportska povreda šefa DS. Prvo je povredio nogu i pre godinu i po dana operisana mu je Ahilova tetiva. Početkom aprila ove godine na basketu je povredio ruku, da bi u petak povredio nos.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/329848/Boris-Tadic-na-kosarci-povredio-nos

ebi ga...evo razloga da se odlozi formiranje vlade jos mesec dana..

Kakvo odlaganje? I ovako je na Ivici.

e-che.jpg

Preteraste, svaka čast postavljaču teme. Ubedljivo najinfantilnija tema ikad, ili je u samom vrhu. Čestitam učesnicima i moderatorima.

Претерао је он са резолуцијом о Сребреници, фуснотом, милион незапослених и годином беба. Свака част теби кад имаш образ да га браниш.

• Podržavam
Reactions: 27E
Мене он много подсећа на Месића. ''Ја сам свој задатак обавио. Србија више не постоји.''
И сад треба да ми га будео жао што му је неко разлупао њушку. Како да не...

podesca nego sta

`ja sam svoj zadatak ispunio. srbija nema vise industriju niti zaposlenu kvalifikovanu strukturu`

kosmet da ne spominjem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back