SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.557
Tu mu tek spasa ne bi bilo .
Moze ,,Ne ljuti se covece ,, .. i hula - hop ...
Никако "Не љути се човече"! Може фигурица да га погоди у око!
Ни хула-хоп, оде опет (Ахилова) тетива...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu mu tek spasa ne bi bilo .
Moze ,,Ne ljuti se covece ,, .. i hula - hop ...
Никако "Не љути се човече"! Може фигурица да га погоди у око!
Ни хула-хоп, оде опет (Ахилова) тетива...
MAČAK KOMPOZITOR, MAČAK KOMPOZITOR .....
tadica su prebile njegove gazde sa zapad, verovatno neki njemu nadredjeni CIA agent, zato sto je izgubio izbore predsednicke, i zato sto ce vladu izgleda da formiraju SNS SPS i URS/DSS cime CIA gubi kontrolu nad Srbijom.
dacic mu lupio bananu al je promasio loptuda nije igrao protiv dacica..??
Њега је неко од његових ментора спуцао шаком јер није на време одрадио посао како треба,нема друге. Шта је радио у 22ч играо кошарку ? Добио по носу од оних болесника са запада који управљају са њим !!!
tadica su prebile njegove gazde sa zapad, verovatno neki njemu nadredjeni CIA agent, zato sto je izgubio izbore predsednicke, i zato sto ce vladu izgleda da formiraju SNS SPS i URS/DSS cime CIA gubi kontrolu nad Srbijom.
...
Samo da naglasim da je necija tema utopljena u ovu moju pa tako i ova necija anketa je dodata!
...
ebi ga...evo razloga da se odlozi formiranje vlade jos mesec dana..
Шта то има везе што он није одрадио,
кад је ишколовао наследника.
Ja sam dodao anketu, bilo mi simpatično
A onda ce Palma da ugane palac i nece moci da stopira do Beograda da dodje na pregovore...
Na kraju ce Muftija pokrenuti dzihad revoluciju u Srbiji...
...
Jadni mi ako mundzosi budu pokretali revolucije. Zamisli tek da Ceda povredi nos, ajoj frke.
Е немо неко да ми квари шах с том интелектуалном сиротињом ш'о се вика са Тадић Борис.
Лепојко, Снажни Познавалац је Мајстор Фиде још од 93., усред санкција, а сасвим је могуће да ти тада још ни кмечала ниси на овом свету.
Лепојко, Снажни Познавалац је Мајстор Фиде још од 93., усред санкција, а сасвим је могуће да ти тада још ни кмечала ниси на овом свету.