Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 31.690
Ovog Tadica izgleda neko tuče...
Prvo nekidan prst, pa sada nos...
A opravdanja mi zvuce ubedljivo kao kod zena koje muz zlostavlja i pretuce pa onda one kazu da su pale niz stepenice il sa kreveta...
Te tako i Tadic...Sve lafo od kosarke...
Ili je on baš toliko smotan ili ga neka mafija šamara i ucenjuje redovno...
Boris Tadić na košarci povredio nos
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/329848/Boris-Tadic-na-kosarci-povredio-nos
Nekidan je izgleda dobio prvo po prstima možda od mafijaša iz okruženja mu, a sada možda šakom po nosu...
Sad mi je jasnije zašto on mimo logike i na silu želi da forsira tj formira vladu...
Nisu to njegove zelje i htenja, vec mafije iz okruzenja mu...
On je svoje rekao - "Necu da budem Premijer!"
Ali onda mafija i agenti sluzbi ga "odvedu na basket"...
i on povredi prst, pa nos, pa....I odmah hoce da bude Premijer...
Po principu - "Jel neces? - E pa hoces, hoces!"

Dakle, salu na stranu (a mozda i nije toliko sala, ko zna...
) ali ja mislim da je Tadić pod žestokim pritiscima mafije s kojom se uortacio za vreme vladavine i koje sad ne moze da se resi, jer je ona postala deo sistema !
....

Prvo nekidan prst, pa sada nos...

A opravdanja mi zvuce ubedljivo kao kod zena koje muz zlostavlja i pretuce pa onda one kazu da su pale niz stepenice il sa kreveta...

Te tako i Tadic...Sve lafo od kosarke...

Ili je on baš toliko smotan ili ga neka mafija šamara i ucenjuje redovno...

Boris Tadić na košarci povredio nos
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/329848/Boris-Tadic-na-kosarci-povredio-nos
U petak oko 22 sata u pratnji obezbeđenja u zgradu Urgentnog centra u Beogradu ušao je Boris Tadić u vidno lošem stanju.
- Bio sam sa drugom u Urgentnom centru. U sobu za ultrazvučnu dijagnostiku ušao je čovek iz Tadićevog obezbeđenja, verovatno da ga najavi. Zatim je kroz hodnik prošao Tadić, koji je loše izgledao. Pregled je trajao dvadesetak minuta, a za to vreme ispred vrata ordinacije stajali su momci iz njegovog obezbeđenja, a na hodniku policajci koji inače dežuraju u Urgentnom - ispričao nam je jedan od očevidaca.
Ovo je treća sportska povreda šefa DS. Prvo je povredio nogu i pre godinu i po dana operisana mu je Ahilova tetiva. Početkom aprila ove godine na basketu je povredio ruku, da bi u petak povredio nos.
Nekidan je izgleda dobio prvo po prstima možda od mafijaša iz okruženja mu, a sada možda šakom po nosu...

Sad mi je jasnije zašto on mimo logike i na silu želi da forsira tj formira vladu...
Nisu to njegove zelje i htenja, vec mafije iz okruzenja mu...
On je svoje rekao - "Necu da budem Premijer!"
Ali onda mafija i agenti sluzbi ga "odvedu na basket"...

Po principu - "Jel neces? - E pa hoces, hoces!"

Dakle, salu na stranu (a mozda i nije toliko sala, ko zna...

....
Poslednja izmena: