Борис Тадић: Мишковић и остали тајкуни желе владу СНС-СПС-УРС

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
http://www.nspm.rs/hronika/boris-tadic-miskovic-i-ostali-tajkuni-zele-vladu-sns-sps-urs.html
Председник Демократске странке (ДС) Борис Тадић изјавио је да тајкуни желе формирање коалиције СНС-СПС-УРС, јер су протеклих година изгубили могућност да увећавају своје богатство захваљујући привилегијама које им даје држава.
boris-tadic-470.jpg

Тадић је, у интервјуу за најновији број НИН-а, на питање да ли је Мирослав Мишковић тај који жели владу без ДС, одговорио: "Мислим да да. Верујем да је то".

Он је признао да је и ДС била финансирана од стране тајкуна, али да је он то прекинуо, и да су "представници те социјалне групације морали да чекају на састанак код њега, а не да улазе на отворена врата".

"Они остварују своје интересе, иако, сасвим сигурно, неки од њих имају место у српској привреди, могу да допринесу, али по правилима игре, не тако што користе привилегије које им држава обезбеђује да увећавају своје богатство, што послују у околностима где не показују конкурентност", рекао је Тадић.

(Танјуг)

Kako neki svršavaju na Tadića,to je čudo jedno. :D
Нема места чуђењу. Од како се извињавао Албанцима, Хрватима и муслиманима уопште се не треба чудити зашто сваки српски националиста жели да му види леђа.

Сваки његов пораз ће бити глорификован, а верујем да би се многи радовали када би му се нешто страшно десило.

Poslednja izmena:
Tajkuni su samo odabrali nove partnere sa kojima će osnivanjem novih preduzeća držati monopol. DS preduzeća kojih ima mnogo u svim granama privrede, najviše vezanih za marketing, reciklažu, firmi za fizičko-tehničko obezbeđenje, će se jedna po jedna gasiti... Nema više povlastica, mutljavina, nameštanja tendera... To je sada u nadležnosti drugih... :)

Нема места чуђењу. Од како се извињавао Албанцима, Хрватима и муслиманима уопште се не треба чудити зашто сваки српски националиста жели да му види леђа.

Сваки његов пораз ће бити глорификован, а верујем да би се многи радовали када би му се нешто страшно десило.

Njemu se neće ništa strašno desiti a tim nacionalistima se desilo izgleda nešto mnogo strašno odmah po rodjenju.

Neverovatno je koliko je ovaj covek ispao iz kolosega, izgubio je svaki dodir sa realnoscu posle godina provedenih kao predsednik.
I ja sve više verujem da je on bio potpuno odsečen od stvarnosti koja se zvala Srbija... pa Mišković je zayebavao celu Srbiju nakon prodaje maxija, hoću platim porez - neću platim porez... o Koletu ne treba trošiti reči,

I ja sam poslao par meilova na adresu narodne kancelarije predsednika, odgovora naravno nikad...

http://www.nspm.rs/hronika/boris-tadic-miskovic-i-ostali-tajkuni-zele-vladu-sns-sps-urs.html
Председник Демократске странке (ДС) Борис Тадић изјавио је да тајкуни желе формирање коалиције СНС-СПС-УРС, јер су протеклих година изгубили могућност да увећавају своје богатство захваљујући привилегијама које им даје држава.
boris-tadic-470.jpg

Тадић је, у интервјуу за најновији број НИН-а, на питање да ли је Мирослав Мишковић тај који жели владу без ДС, одговорио: "Мислим да да. Верујем да је то".

Он је признао да је и ДС била финансирана од стране тајкуна, али да је он то прекинуо, и да су "представници те социјалне групације морали да чекају на састанак код њега, а не да улазе на отворена врата".

"Они остварују своје интересе, иако, сасвим сигурно, неки од њих имају место у српској привреди, могу да допринесу, али по правилима игре, не тако што користе привилегије које им држава обезбеђује да увећавају своје богатство, што послују у околностима где не показују конкурентност", рекао је Тадић.

(Танјуг)
BOki je prolupao...kao BOki 13

Njemu se neće ništa strašno desiti a tim nacionalistima se desilo izgleda nešto mnogo strašno odmah po rodjenju.
Знаш ли колико НВО ликова, па и активиста ДС-а се радовало када је Јочић доживео удес те је остао хендикепиран?
А не буди сигуран да му се не може ништа десити, али то може сваком. На пример Ненад Богдановић је умро од рака, зар не?

rece preposteni tadic...

ako pogledas objektivno,miskovic i ostala bagra su doziveli ekspanziju za vreme prve vlade kostunice,c market dobili na tacni,silni kvadrati po srbiji...,a pod tadicem su morali da belgijancima prodaju maxi,ne sumnjam da ih je misko sve finansirao,ali okolnosti se menjaju

a zamisli kako ce svaki srpski nacionalista da odlepi kad sad i ovi budu igrali kako eu i nato :per:kaze:))))))))))

ako pogledas objektivno,miskovic i ostala bagra su doziveli ekspanziju za vreme prve vlade kostunice,c market dobili na tacni,silni kvadrati po srbiji...,a pod tadicem su morali da belgijancima prodaju maxi,ne sumnjam da ih je misko sve finansirao,ali okolnosti se menjaju

to se najbolje videlo po pitanju luke bgd
sad cemo videti ako ode luka znace se i zasto

boris-tadic-470.jpg

(Танјуг)

To on po onoj narodnoj "drž'te lopova". E, jadniče jadni, pročitan si davno. Čudi me da nije počeo da mantra o povratku u 90-te.

a zamisli kako ce svaki srpski nacionalista da odlepi kad sad i ovi budu igrali kako eu i nato :per:kaze:))))))))))
Што се мора, мора. Али ствар је у поверењу. Ја верујем да Николић и Дачић не би пропустили неке шансе за Србију и не би променили политику ако би то Србији било у интересу.
Верујем да ће Руси купити ЕПС, Телеком и хрпу пољопривредног земљишта и све ће бити кул!! :cool:

Mali Bota stvarno ubedjen da smo budale ili da je on suvise pametan i da moze da u oci gleda i laze nas..dosta je narodu tebe i DS..ukapiraj to ..vreme je..
a sto se tajkuna tice..pa DS je popovao i kumovao svim privatizacijama..pa tvoji ministri su dali zeleno svetlo miskovicu za monopol u trgovini..e moj Bota..nego dobro je sto si napravio nov zatvor..ipak si mislio na svoje i sebe..

Back