Boris Tadić – kum koalicije Ilir Meta – Edi Rama

• Začetnik teme Začetnik teme COBAK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitao sam malopre Djukanovica, on kaze da je to potpuna laz.

Еј....... не једи оно што се не једе.........:evil::evil::evil:

цитат:

Bio je to strašan udarac za Tadićevo pleme, jer oni nisu bili naši neprijatelji. Njihova privrženost je bila takva da su nastavili da se bore na našoj strani kao partizani, a mnogi od njih su dali živote za našu stvar. Ljubomir Tadić je danas dobro poznati jugoslovenski filozof. On je jedini izbegao streljanje jer smo ga smatrali premladim da bismo ga ubili.
Kakav je stav Ljubomira Tadića danas prema vama?
Đilas: Nikad mi nije oprostio i možda je u pravu - a možda i nije.
Zar niste mogli spasti Tadićeve od streljanja kad ste videli da je Tadiju stric odnegovao kao otac i stoga mu je bio privrženiji nego što je mogao biti privržen jednoj političkoj organizaciji?
Đilas: Naredili smo da ove ljude poubijaju zbog toga što su prekršili vojnu i partijsku disciplinu. Bila je to, uveravam vas, krajnje drastična mera bez obzira na naše razloge! Još uvek me uznemirava pomisao šta smo učinili, iako ne bih rekao da osećam krivicu zbog toga.
- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/drustvo...i.14.html?news_id=268046#sthash.PnHpKVOE.dpuf

Еј....... не једи оно што се не једе.........:evil::evil::evil:

цитат:

Bio je to strašan udarac za Tadićevo pleme, jer oni nisu bili naši neprijatelji. Njihova privrženost je bila takva da su nastavili da se bore na našoj strani kao partizani, a mnogi od njih su dali živote za našu stvar. Ljubomir Tadić je danas dobro poznati jugoslovenski filozof. On je jedini izbegao streljanje jer smo ga smatrali premladim da bismo ga ubili.
Kakav je stav Ljubomira Tadića danas prema vama?
Đilas: Nikad mi nije oprostio i možda je u pravu - a možda i nije.
Zar niste mogli spasti Tadićeve od streljanja kad ste videli da je Tadiju stric odnegovao kao otac i stoga mu je bio privrženiji nego što je mogao biti privržen jednoj političkoj organizaciji?
Đilas: Naredili smo da ove ljude poubijaju zbog toga što su prekršili vojnu i partijsku disciplinu. Bila je to, uveravam vas, krajnje drastična mera bez obzira na naše razloge! Još uvek me uznemirava pomisao šta smo učinili, iako ne bih rekao da osećam krivicu zbog toga.
- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/drustvo...i.14.html?news_id=268046#sthash.PnHpKVOE.dpuf

Poenta je u tome da je taj Tadija Tadić, iako partizan i komunista, izdao partiju i ugrozio ceo klan Tadića (koji su bili na strani partizana), jer je toliko voleo svog strica Spasoja, koji ga je očuvao kao sina.

Tadija je rizikovao život i otrčao u šumu da upozori čiča-Spasoja, a usijana glava Spasoje, umesto da pobegne, sačeka partizane i ubije dvojicu, a nekoliko rani. Onda su partizani uhapsili Tadiju, na šta se ceo klan Tadića digao na bunu. Partizani su zarobili trojicu Tadića, vođa bune, koji su svi bili partijski prvaci, i streljali ih zajedno sa Tadijom. Đilas kaže da bi streljali i Ljubomira da nije bio premlad – što znači da je i Ljubomir učestvovao u pobuni.

Ozbiljno se zabrinem za duševno zdravlje ljudi kojima su ovakve ljudske sudbine predmet šegačenja.

1911854_280449778788119_1691418827_n.jpg

Boris Tadić – kum koalicije Ilir Meta – Edi Rama

23. april 2013.

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić bio je počasni gost u Skadru na svečanosti povodom potpisivanja koalicionog sporazuma između Edija Rame i Ilira Mete.

Sporazum je potpisan tokom konferencije Evropske socijalističke partije balkanskih levičarskih lidera. Potpisivanje nije prošlo bez reakcije premijera Salija Beriše, koji je potpisivanje koalicionog sporazuma nazvao ,,epitafom renesanse”.

largea_pstadic1366663867.jpg

8033761428_ed60cb04b8_z.jpg

8033758110_d371ffe278_z.jpg

f.0422224233381_m.jpg

Ne znam sta da kazem, izgleda kao da ce sve uraditi samo da ponovo bude aktuelan.Tako mi izgleda na ovim slikama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back