Boris Tadić – kum koalicije Ilir Meta – Edi Rama

• Začetnik teme Začetnik teme COBAK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

COBAK

Domaćin
Banovan
Poruka
3.896
Boris Tadić – kum koalicije Ilir Meta – Edi Rama

23. april 2013.

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić bio je počasni gost u Skadru na svečanosti povodom potpisivanja koalicionog sporazuma između Edija Rame i Ilira Mete.

Sporazum je potpisan tokom konferencije Evropske socijalističke partije balkanskih levičarskih lidera. Potpisivanje nije prošlo bez reakcije premijera Salija Beriše, koji je potpisivanje koalicionog sporazuma nazvao ,,epitafom renesanse”.

largea_pstadic1366663867.jpg

8033761428_ed60cb04b8_z.jpg

8033758110_d371ffe278_z.jpg

f.0422224233381_m.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Мујо јави му нека те посини.

Takav ksenofobičan stav nas je i doveo tu gde smo.

Znate, nismo mi u tako lošim odnosima sa Bošnjacima zato što ih je neko islamizirao, tj. ,,poturčio”, nego zato što smo tako ograničenih shvatanja.

Oni su silom prilika morali da prihvate novu veru, a mi smo se od njih razbratili.

To je tragično…

Mi smo zadrti srpski domaćin koji zbog svojih uskih shvatanja istera iz kuće i ženu i sinove i ostane da živi sam kao božjak.

Znate, nismo mi u tako lošim odnosima sa Bošnjacima zato što ih je neko islamizirao, tj. ,,poturčio”, nego zato što smo tako ograničenih shvatanja.

Oni su silom prilika morali da prihvate novu veru, a mi smo se od njih razbratili.

To je tragično…

Mi smo zadrti srpski domaćin koji zbog svojih uskih shvatanja istera iz kuće i ženu i sinove i ostane da živi sam kao božjak.

Ниси на Деретиној сахрани?

А толико си прдео..........

To je tragično…

Само се ти утапај у обрнутим психологијама, да је Регент Александар био као што ти којештаришеш не би оставио потурице у Санџаку и постарао би се да исти из БиХ нестану у правцу Турске у виду ластиног репа.
О памети Тадићија имамо резултат док је ведрио и облачио и за наше добро укинуо пола милиона радних места и извинио се свим народима који су над Србим починили геноцид, зато и има подршку какву заслужује.

Ау, ђубре једно комуњаристичко проклето - није ни чудо како нам иде низбрдо захваљујући бригадама оваквих идиота на власти... сећам се да сам својевремено чуо од књижевника Антонија Ђурића да је отац Бориса сада пок.Љубомир Тадић својевремено дозволио тј. није ништа учинио да спречи ДА ЊЕГОВИ ПАРТИЗАНИ УБИЈУ ЊЕГОВОГ РОЂЕНОГ БРАТА КОЈИ СЕ ЗАКЛЕО КРАЉУ И ОТАЏБИНИ...па какав отац - такав син.......:cool:

Ау, ђубре једно комуњаристичко проклето - није ни чудо како нам иде низбрдо захваљујући бригадама оваквих идиота на власти... сећам се да сам својевремено чуо од књижевника Антонија Ђурића да је отац Бориса сада пок.Љубомир Тадић својевремено дозволио тј. није ништа учинио да спречи ДА ЊЕГОВИ ПАРТИЗАНИ УБИЈУ ЊЕГОВОГ РОЂЕНОГ БРАТА КОЈИ СЕ ЗАКЛЕО КРАЉУ И ОТАЏБИНИ...па какав отац - такав син.......:cool:

Mislim da ste ga pomesali s nekim... ne secam se o kome se tacno radi, ali znam da je bio neko iz CG.

Ljubomir Tadic je bio veliki covek.

On je sa Cosicem preko Odbora za slobodu misli i izrazavanja radio na borbi protiv komunisticke represije nad prodemokratskim snagama. Izmedju ostalog, zalagali su se i za oslobodjenje Alije Izetbegovica i ostalih zrtava Sarajevskog procesa, kao i za kosovske disidente koje su komunisti maltretirali pocetkom 80-ih samo zato sto su na demonstracijama trazili svoja prava.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Одбор_за_одбрану_слободе_мисли_и_изражавања

To je tragično…

Nismo se m od njih razbratili, nego su oni bili kolaboracionisti. Ako ti je stric od oca napravio roba, ne verujem da ćeš ga voleti zbog toga jer ti je rod. ;)

Mislim da ste ga pomesali s nekim... ne secam se o kome se tacno radi, ali znam da je bio neko iz CG.

Ljubomir Tadic je bio veliki covek.

On je sa Cosicem preko Odbora za slobodu misli i izrazavanja radio na borbi protiv komunisticke represije nad prodemokratskim snagama. Izmedju ostalog, zalagali su se i za oslobodjenje Alije Izetbegovica i ostalih zrtava Sarajevskog procesa, kao i za kosovske disidente koje su komunisti maltretirali pocetkom 80-ih samo zato sto su na demonstracijama trazili svoja prava.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Одбор_за_одбрану_слободе_мисли_и_изражавања

НЕ - НИСАМ ГА ПОМЕШАО то је било у времену одмах после 2.светског рата ........ распитај се мало о стрицу Бориса Тадића и како је и зашто страдао од црвених бандита.......

бт је психијатријски случај и сва је срећа да је у Србији политички мрвтац, како је био кренуо - да је остао на власти данас би Срби били на нивоу Индијанаца по бројности и условима живота. Ипак, не треба га још потценити, јер још има истих као он који и гласају за њега, само не смеју то јавно да кажу ал углавном су у питању неке радикалне мањине типа педери лезбаче мује хрвати и слично.

НЕ - НИСАМ ГА ПОМЕШАО то је било у времену одмах после 2.светског рата ........ распитај се мало о стрицу Бориса Тадића и како је и зашто страдао од црвених бандита.......

Gde da se raspitam?

Kod Vucicevica u Kuriru, pretpostavljam? :think:

- - - - - - - - - -

Nismo se m od njih razbratili, nego su oni bili kolaboracionisti. Ako ti je stric od oca napravio roba, ne verujem da ćeš ga voleti zbog toga jer ti je rod. ;)

A Milos Obrenovic nije bio kolaboracionista?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back