Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Hahaahhaha!! Kaze ovaj flekavi....mama mu se nada da ce se on jednog dana opet vratiti psihologiji i borbi protiv gladi.....a on oterao na hiljade u glad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uostalom, prosipati poluretardirani kvazi-humor je već dovoljno nisko.
Koji mu pritom smišlja čitav tim stručnjaka, na čelu sa Bulićevim malim.

pa vise ide ljudi ide na Radnicki da gleda 

,a oni jadni jos zatvorili glavnu ulicu mislili docice 10000-20000 

Sta to pricate, Ivanu je sigurno cast sto mu je dosao predsednik Srbije koji se nikad ranije nije pojavljivao u takvoj vrsti emisije. Koliko je politicara ugostio, zast je sad ovo problem? Ne zaboravite da je on voditelj svoje autorske emisije, pa kojoj budali od voditelja ne bi bila cast da mu dodje predsednik?
Sta to pricate, Ivanu je sigurno cast sto mu je dosao predsednik Srbije koji se nikad ranije nije pojavljivao u takvoj vrsti emisije. Koliko je politicara ugostio, zast je sad ovo problem? Ne zaboravite da je on voditelj svoje autorske emisije, pa kojoj budali od voditelja ne bi bila cast da mu dodje predsednik?
Hoce, ostavila sam prilog na lepljivoj temi "Izbori 2012", kladionice nikad ne omanu, on ce pobediti u drugom krugu, Djilas u Beogradu, SNS na republickim ali nedovoljno da oforme Vladu.zuto djubre nece pobediti
Hoce, ostavila sam prilog na lepljivoj temi "Izbori 2012", kladionice nikad ne omanu, on ce pobediti u drugom krugu, Djilas u Beogradu, SNS na republickim ali nedovoljno da oforme Vladu.
Tadic jos pet godina...
Hoce, ostavila sam prilog na lepljivoj temi "Izbori 2012", kladionice nikad ne omanu, on ce pobediti u drugom krugu, Djilas u Beogradu, SNS na republickim ali nedovoljno da oforme Vladu.
Tadic jos pet godina...
ЛДП нема теоретске шансе да битније пребаци цензус.
ДСС комотно, према свим анкетама прелази цензус
УРС ни по једној анкети не добацује до цензуса
СПс између 8% и 10 %
СРс вероватно као и ЛДП - око цензуса
ДС плафон 25%