Boris Tadić kandidat DS za predsednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predsednički kandidat liste „Izbor za bolji život“, Boris Tadić predstavio se Nišlijama na centralnom gradskom trgu.

Tadića je, za mnoge neočekivano, dočekao prilično mali broj građana, kojih je po svim procenama bilo manje od 2.000.

Kao jedan od prioriteta, ukoliko ponovo bude izabran za predsednika, Tadić je najavio borbu protiv korupcije, a početak će biti provera porekla imovine funkcionera.

http://www.juznevesti.com/Politika/DS-odrzao-miting-u-Nisu.sr.html
Treba imati u vidu da je vecina na miting verovatno dosla autobusima,ko zna odakle...

A kada ja kažem da se DS bori za cenzus i da je od 10 do 15 % ,a 20 % da nikako ne može preći , to je lupanje .

A evo komentara Nišlija ,kako drugi dovoze ljude na miting ,a da su ovo sve NIšlije :

Bio sam tad u dgra 01:10, 28.04.2012.

e pa braticu gresis samo sam ja video 4 duplaka BG tablica... to ti je 400+ ljudi a bilo je i prakiranih autobusa kod caira 1 ili 2 .... tako da ono,.,

Drugi komentar :

Cudno Cudno 08:19, 28.04.2012.

Skroz si u pravu, radim u centru i gledam sarade svakog dana, pre neki dan za SPS je proslo 7 ili 8 autobusa iz Aleksinca i Leskovca, a verovatno i URS ima da dovuce ljude sa strane na celu sa Harisom DZ. pa ce da se hvale kako doslo desetine hiljade ljudi a u stvari svi dolaze da gledaju Harisa za dzabe , Jadna Srbija. Generalno slaba posecenost mitinga mislim da je vise netrpeljivost prema lokalnim zutajcima politicarima nego direktno prema Borisu Tadicu.

Pa naravno da nema niko ništa protiv TAdića lično , već se ljudi se informišu na terenu , što da neće vjerovati RTS , eheheh batina ima dva kraja .

PA nisam ni ja protiv Dodika što mi se on lično ne sviđa ili šta priča , čak suprotno ,ali znam situaciju na terenu .

Dakle da ponovimo borba za cenzus :
DS 9-10 %
SNS 9-10 %
SPS 4 %
LDP 3 %
Urs 2 %

A samo neka nastave da nerviraju narod i da lažu po novinama da podgrijavaju sjećanje na sve laži sa TV i novina .

A posebno su smiješni ovi sa LDP , pa prikažite masu ,kao na ovom snimku , ima da se vidi kako se ne vidi kraj :

Pantel 23:45, 27.04.2012.

"Niški vrh Demokratske stranke je nastup svog lidera posmatrao iz prvih redova zajedno sa građanima."
hahahah morali da popune redove :)
somi durlan 02:51, 28.04.2012.
nadam se da imas velikog interesa od promocije zutih, u suprotnom moram da te smatram budalom

@posmatrac 03:49, 28.04.2012
Setam ja danas Podeniom kad naletim na rodjaka koji se vraca sa mitinga, i onako pocrveneo od sramote je poceo da mi se pravda da je iso samo zbog posla na miting, 2 min posle toga naletim na druga iz prokuplja koji mi kaze da su imali organizovan prevoz iz PK, LE a mozda i ostatka juga Srbije, pa ti vidi koliko je i ovo realna slika stanja...

Dragan 08:43, 28.04.2012.

Neznam zasto stelujete tu anketu kad miting pokazuje sasvim suprotno.
Alex 13:02, 28.04.2012.

Iz Leskovca je poslato cetiri autobuca !
ISTORIJSKI ARHIV 14:54, 28.04.2012.

U antologiji političkog sakupljanja, od 1821g. nije zabeleženo, da na javni skup državnog i političkog lidera, dodje 0,5% žitelja.
* Код тврђаве је било паркирано 6 дуплих аутобуса са по 100 места;
* Било је 20-30 службених аутомобила који би у просеку са по 2 човека износили 50 људи;
* Било је око 100 полицајаца у цивилу.

Само по тим подацима би требало да је на Тргу било 750 људи, и толико је било људи по свим објективним проценама све заједно са активистима ДС-а и СДП-а из Ниша, што значи да или није било нити једног нишлије, или ни аутобуси нису били пуни, а сасвим сигурно да је ДС у Нишу добио велики шамар од грађана Ниша.

Čičin 16:16, 28.04.2012.

Tadić imao više gledaoca kod Ivana Ivanovića nego ovde!
Mionica milenica 17:49, 28.04.2012.

Hahahahah!

Uklonjen komentar od 4294967295 minusa.....

Čudno!
muja 18:34, 28.04.2012.

Da anketa vam je ekstra da znam da ne varate pa da vam poverujem
jaa 18:38, 28.04.2012.

Komsija da malo ne rihtate anketu !!!!

Već više od godinu ja pratim ovakva mišljenja i ni jednog , eventualno jedan da podržava VLAST ,ali ga tako upropaste argumnetima ,da je strašno , ionda ANKETA 38 % TAdić ista valst napreduje za 5-10 % ,pa ko da glasa za njih .

ILI krađa ili 10-15 % , a skupštinska većina na 25-30 % MAKSIMALNO .

Poslednja izmena:
POGLEDAJTE OVO ZAATO

alo-bre-cedo.jpg

Čanak: Tadić ispunjava datu reč:
Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio da je ta stranka podržala kandidaturu lidera DS Borisa Tadića za predsednka Srbije zato što je on čovek koji, za razliku od ostalih kandidata, ispunjava datu reč.

http://www.mondo.rs/s242764/Info/Srbija/Canak-_Tadic_ispunjava_datu_rec.html

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da je ta stranka podržala kandidaturu lidera Demokratske stranke Borisa Tadića za predsednka Srbije zato što je on čovek koji, za razliku od ostalih kandidata, ispunjava datu reč.

"Iako se u mnogim stvarima ne slažemo, poput pitanja Vojvodine, on to i kaže, za razliku od onih koji su do juče govorili o tome da mora postojati jedna država, jedna vlada, jedan narod i jedan vođa, a tu
mislim na Tomislava Nikolića", rekao je Čanak na sinoćnom predizbornom skupu u Zrenjaninu.

Lider LSV je podsetio da je predsednički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić u istom danu kada i LSV posetio Zrenjanin i zaklinjao se u Vojvodinu.

"Kad je Tomislav Nikolić rekao Vojvodina, mora da je kraj blizu i moramo se pokajati. Zbog toga je naš predsednički kandidat Boris Tadić, jer je on jedini koji može da spreči da se zaustavi evropski
put Srbije i da spreči neumitni kolaps do koga bi u drugom slučaju došlo", rekao je Čanak.

On je upozorio da većinu stranaka kojima su "puna usta Vojvodine" interesuju samo glasovi ljudi koje uspeju da zbune, jer o Vojvodini govore samo pred izbore.

"Njih od nas, koji živimo ovde, razlikuje to što oni ovde dolaze samo po vojvođanske glasove, a nas interesuje sudbina svake Vojvođanke i Vojvođanina, bez obzira na naciju, veru, političku orijentaciju ili zavičaj", rekao je Čanak.

Ludilo, ludilo.... Da li su oni, politicari, ludi, ili smo mi ludi koji ovo gutamo kao Milka Cokoladice? Ne zna se ko je ludji, politicari, novinari, narod?!

Izgleda da su najnormalniji oni telici i kravice po oborima Srbije koji ucestvuju kao trpni subketi u raznoraznim politickim kampanjama i spotovima! :roll:

_nobody_

"Kad je Tomislav Nikolić rekao Vojvodina, mora da je kraj blizu i moramo se pokajati. Zbog toga je naš predsednički kandidat Boris Tadić, jer je on jedini koji može da spreči da se zaustavi evropski put Srbije i da spreči neumitni kolaps do koga bi u drugom slučaju došlo", rekao je Čanak.

Spreci da se zaustavi = nastavi? Da li ima neko legitiman u ovoj drzavi Srbiji da spreci Canka da nastavlja da lupeta ovakve gluposti? :dash:

_nobody_

Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio da je ta stranka podržala kandidaturu lidera DS Borisa Tadića za predsednka Srbije zato što je on čovek koji, za razliku od ostalih kandidata, ispunjava datu reč.

Hajde da pokusam da prevedem sa srpskog na srpski sta ova izjava znaci: Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio da je ta stranka podržala kandidaturu lidera DS Borisa Tadića za predsednka Srbije zato što je BoTa čovek koji je Canku (za addendum njegovih vernih 2% glasaca DSu) ponudio kofer "tezak" reda velicine 500 soma jevreja. :D

_nobody_

Poslednja izmena:
Valjda vam je jasno da Tadic nema valjanog protiv kandidata:mrgreen:

Sasvim tacno!

Tadic NEMA protivkandidata.

I zato ce LAKO pobediti.

Inace, sto se tice zadate reci, drzi je onoliko koliko moze, ali svakako vise nego drugi srpski politicari.

Rekao bi covek da je on jedini OZBILJAN politicar danas u Srbiji.

Nikolic, sa par CIRKUSA koje je napravio, sam sebe je dikreditovao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back