BORIS nije trebao podnositi OSTAVKU !!??

bane k

Iskusan
Poruka
5.761
Kako bi situacija izgledala danas da kojim slučajem Boris Tadić nije poslušao svoje savetnike i odbio da skrati mandat, da ostane predsednik ??
Lavina koja je zadesila DS nikako da stane, kola još uvek jure niz padinu, ruši se sistem...

Kako bi danas izgledala situacija da je Boris i dalje predsednik, što mu niko nije dovodio u pitanje !!

Ja, nakon svega ovoga mislim da je duboko prevaren od svojih i da je i sam napravio veliku grešku, skore nepopravljivu po njega samog...??

Због неуспеха на протеклим изборима и све већих несугласица унутар Демократске странке, председник демократа Борис Тадић, после формирања нове владе Србије чију ће окосницу сада чинити СНС-СПС-УРС, биће смењен са те функције, а на његово место доћи ће потпредседник ДС Драган Ђилас, сазнаје „Правда”

Све су већи проблеми код нас. Морамо да решавамо ствари и најбоље би било да Тадић поднесе оставку, јер су нама сад најпотребнији мир и слога у кући. Уколико се то не догоди, неминовно је да ћемо срљати у расуло. Покушавамо да наговоримо Тадића да поднесе оставку и да га замени Драган Ђилас, али он о томе неће ни да чује. Тврди да смо га преварили, јер смо га наговорили да иде на председничке изборе које је изгубио. Тврди за све нас да смо кривци – наводи наш извор.

Kako bi izgledalo?
Pa DS bi bila na vlasti sa SPS i LDP, verovatno bi imali nekog drugog premijera a isti lopovi bi i dalje krali...

Doziveo je sudbinu Slobodana Milosevica koga su njegovi saradnici i podrepasi nagovorili da raspise iybora pa je pukao...
Pa pukli su i oni s njim... možda oni još više nego on... težak je to poraz i neće se lako oporaviti, ako se ikad i oporavi...
Mislim da ga još više vređe ponašanje Dačića kojeg je svojevremeno podigao iz pepela... valjda to tako ide...

Boris Tadic je politicka figura koja je parazitirala na ishodu petooktobarskih politickih, ekonomskih i kulturnih promena.
Naprosto je prokockao svu borbu 90-ih godina, sva hapsenja i prebijanja mladih ljudi koji su se borili i trpeli samo zato sto su verovali u bolju i pravedniju Srbiju. Tadic nije uspeo da uradi nista korisno za Srbiju ali je uradio jednu vaznu stvar. Vratio je Srbiju u 90-e.
Na kraju je i prosao kao Sloba

Poslednja izmena:
Pa pukli su i oni s njim... možda oni još više nego on... težak je to poraz i neće se lako oporaviti, ako se ikad i oporavi...
Mislim da ga još više vređe ponašanje Dačića kojeg je svojevremeno podigao iz pepela... valjda to tako ide...

Da nije raspisao predsednicke, DS bi bila na vlasti...raspisivanjem predsednickih izbora pokusao je da na mufte mazne jos jedan mandat jer su mu idoli i njegovi mediji sugerisali da DS i on komotno pobedjuju

Kako bi situacija izgledala danas da kojim slučajem Boris Tadić nije poslušao svoje savetnike i odbio da skrati mandat, da ostane predsednik ??
Lavina koja je zadesila DS nikako da stane, kola još uvek jure niz padinu, ruši se sistem...

Kako bi danas izgledala situacija da je Boris i dalje predsednik, što mu niko nije dovodio u pitanje !!

Ja, nakon svega ovoga mislim da je duboko prevaren od svojih i da je i sam napravio veliku grešku, skore nepopravljivu po njega samog...??
prvo demokratska stranka bi na izborima prošla mnogo lošije u lokalu nego što je prošla ovako , zahvaljujući Borisu oni u lokalu svuda imaju oko 25% u proseku da nije bilo borisa imali bi mnogo manje

Bio je uveren da ima bezrezervnu podrsku glasaca SPSa i da ce ga oni odrzati na vlasti. Dalje, imao je pod kontrolom medije koji su se utrkivali ko ce vise da mu se dodvori. Imao je i ogromnu armiju svojih glasaca koje je uhlebio na budzetu. Ustvari, svi smo verovali da ce tako biti, retko ko je mogao da zamisli ovakav obrt dogadjaja. Godinama je gradio piramidu vlasti koja se zasnivala na njegovoj funkciji i na kraju mu se to osvetilo. Njegov poraz je rezultovao porazom njegove stranke. Sam pao - sam se ubio.

Uostalom, on je proslost i ko ga ebe.

Poslednja izmena:
Glagol trebati se ne menja kroz sva lica. Dajte da bar naslovi da budu pismeni.

Tema: Greske i zablude su uvek moguce. U politici nista nije zagarantovano. Generalno je dobro za DS i Tadica da u ovom krugu ne budu u vlasti.
Za nas ne znam sta je bolje. Jer od loseg uvek ima jos gore.

Благо теби када се задовољаваш са лошим

Glagol trebati se ne menja kroz sva lica. Dajte da bar naslovi da budu pismeni.

Tema: Greske i zablude su uvek moguce. U politici nista nije zagarantovano. Generalno je dobro za DS i Tadica da u ovom krugu ne budu u vlasti.
Za nas ne znam sta je bolje. Jer od loseg uvek ima jos gore.

Marija, od sada ću da ti se obratim pre nego što postavim bilo koju temu, čisto da naslovi budu pismeni :mrgreen:

Shvatio je to Boris sada ali povratka nema,sam je kriv sto su mu njegovi okrenuli ledja, isticao je samo svoje zasluge
koje za Srbiju nisu bile od znacaja sta vise odluke koje je donosio bile su katastrofalne po srpske interese.
Tomislav Nikolic ako misli da izdrzi ceo mandat vec sada je trebao poceti ciscenje kadrova nad kojim je nadlezan
vremena za gubljenje nema.Vojska je prva koja mora biti ociscena od Tadicevih kadrova i generala,spisak novih ljudi
morao je biti vec gotov.Kako modernizovati kojim novcem,kolika nam je vojska potrebna o tome treba otvoreno
razgovarati sa rusima i od njih zatraziti pomoc u obuci nasih oficira na novim sistemima.
Dosta je politike i politikanstva od toga se ne zivi treba raditi ali pametno.

U sutrasnjem izdanju Pressa:

Kako je Zapad prodao Borisa Tadića

Zašto je, zapravo, prvi čovek demokrata i doskorašnji prvi čovek Srbije prošao, na kraju krajeva, gotovo identično kao Milošević ili Koštunica? Zašto su Vašington, a onda i Berlin i Pariz i London redom bukvalno i brutalno „prodali" Borisa ovog proleća? Čime ili kojim potezom je šef DS-a to zaslužio?

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/Nedeljnik/story/230465/Kako+je+Zapad+prodao+Borisa+Tadića.html

Svima je jasno da je Borisu istekao rok upotrebe. Jedino nije onima koji su gajili jake emocije prema njemu. Ostace upamcen kao jos jedna marioneta koja je dozvolila sebi da ispadne totalna budala. Stvarno je surov taj Zapad.

Back