Борис Братина, биографија: Ово је нови министар информисања (запалио заставу ЕУ)

Литијум је прича коју ВУЧИЋ покушава да прода Немцима, не би ли себи продужио век трајања, након што му је корисност умањена потпуном предајом свега на Косову.
Он је успео да прода причу и њега Немци подржавају у свему.

strucnjak za modernu a sa misom vacicem :lol:

blagi boze...

Kao i onaj Voolin, kada pri;a o Srpskom Svetu, мени се црева окрену од 0-те метафизике

Сва срећа што то не помиње више, вероватно му 100 академика рекло да не баљезга.

Деришта комунизма ... :fdlan:

Može li mi neko od Vučićevih glasača objasnit ovakav izbor? Šta sa ovim likom želi da postigne?

Исто као и са Проф.др.Мацутом или Бајом бившим Книнџом... све је то у истом вашару

Вучић баш мрзи Шумадинце !!!

Он је успео да прода причу и њега Немци подржавају у свему.
Нетачно.
Уопште не видим никакве импулсе из Немачке у том погледу.

Šta uopšte radi ministar informisanja?

Иде по мишљење од Вучићевића, Митровића, Шешељ исл. Карана

А РЕМ иде по мишљење код Вучића да постану институција

Нећеш литијум, неће ЕУ да пусти низ воду Вучића. Ја мислим да ви антилитијаши претерујете и да нормална власт би могла да то одради у складу са еколошким стандардима.
Много више штете наноси АВ, него литијум.
Мајко Божја и Сви Свеци,окрени се Матриксе и дај нам 3 Сезону:
-Ја морам да те питам ешто и немој ми узмеш за Зло:
-КОЈИ БРЕ КОУРЧЕВИ ЕКОЛОШКИ СТАНДАРДИ И ДА ли си Ти некад видео неку Слику,филм.документарац НЕКИ ,неке ИСКОПИНЕ твог брата Литијума где се запатио ?

Нетачно.
Уопште не видим никакве импулсе из Немачке у том погледу.
Da li je nekakav impuls kada nemački kancelar, iznenada i bez najave, pojavi se u Beogradu, u pratnji šefa Evropske komisije, kako bi sa Vučićem potpisao memorandum o saradnji u vezi iskopavanja litijuma u Srbiji?
Navukao ga Vučić?
Obećao mu baklave i tufahije, pa mu uvalio memorandum na potpisivanje?

Poslednja izmena:
Da li je nekakav impuls kada nemački kancelara, iznenada i bez najave, pojavi se u Beogradu, u pratnji šefa Evropske komisije, kako bi sa Vučićem potpisao memorandum o saradnji u vezi iskopavanja litijuma u Srbiji?
Navukao ga Vučić?

Немачка и комесари нису исто.

Као што ЕУ парламент подржава студенте, а ЕУ комисија подржава Вучића итд...

Није тамо све монолитно

Па о томе ти причам, може да ради шта год хоће, ЕУ га подржава.
Srbija se trenutno nalazi na "ničijoj zemlji", bez jasne perspektive. Pritom je ekonomski potpuno zavisna od EU.
EU, iako u suštini posvećena demokratiji i vladavini prava, slobode govora, na svom tlu; van njega se pojavljuje kao stara kolonijalna i imperijalistička sila.
Tako da Vučić njihovu podršku kupuje, tako što delovima srpskog tela namiri sve njihove apetite.
Amerima prizna Kosovo, Makronu kupi basnoslovne avione, aerodrom, izgradnju metroa; Nemcima omogući kopanje litijuma; Kinezima sve što požele.
Tu jedino Rusi ostaju kratkih rukava, kako nemaju nikakve ekonomske veze sa Srbijom. Rado bi oni možda njemu i naudili zbog naoružavanja Ukrajine i slučajnih glasova u UN protiv Rusije, ali Rusija prosto nema mehanizme u Srbije, sa kojima Vučiću može nauditi. Ispali bi smešni.

Jasno da će svi zatvarati oči pred uvođenjem severnokorejske diktaturu u Srbiji. Prepušteni smo sami sebi i što i nije nužno loše.
Prija stidljiva podrška iz nekadašnjih jugoslovenskih republika, kako ih i same muče slične muke i kako najbolje razumeju sa čim se mi ovde borimo.
Od ovoga su svi i pobegli iz Jugoslavije.

Poslednja izmena:
Мајко Божја и Сви Свеци,окрени се Матриксе и дај нам 3 Сезону:
-Ја морам да те питам ешто и немој ми узмеш за Зло:
-КОЈИ БРЕ КОУРЧЕВИ ЕКОЛОШКИ СТАНДАРДИ И ДА ли си Ти некад видео неку Слику,филм.документарац НЕКИ ,неке ИСКОПИНЕ твог брата Литијума где се запатио ?
Видео сам у Финској, то је прво место у Европи где ће се експлоатисати литијум. Ми каснимо, нема шансе ни да будемо пети или шести извозници, јер пре нас ће копати Немачка, Португалија, Аустрија итд, али још увек смо у игри, чим ЕУ подржава Вучића.
Чак је могуће да ће Додик и РС пре почети са радовима него Србија и Вучић, посебно због овог стања у држави.

Што се мене тиче, могу студенти и опозиција и да слажу ЕУ односно Немачку, само да коначно пусте низ воду АВ.

Није проблем литијум, колико је проблем овај режим који би заиста могао да направи неку еколошку катастрофу. Као што није никакав проблем што су срушили зграду поште и што желе да направе првобитну, јер ја заиста сумњам у њихову стручност и способност да направе ту зграду како је изгледала пре рата. Као што није проблем ни што је срушено друго комунистичко ругло хотел Југославија, али је проблем ко је добио право да ту гради хотелски комплекс, који опет идејно није лош, колико је лош начин на који је тај пројекат додељен режимској фирми.

Немачка и комесари нису исто.

Као што ЕУ парламент подржава студенте, а ЕУ комисија подржава Вучића итд...

Није тамо све монолитно
Sigurno da nije.
Samo što mi trenutno od te empatije "prave Nemačke" nemamo ništa. Generalno su nam se Nemci krvi napili poslednjih trideset godina.
Najgore što ne misle da prestanu. Vučića je izgurala Angela. Nasledio je nejaki Šulc.
Ovaj naš pronašao, preko naših para i para naših unuka, da pronađe i kupi podršku Makrona.

A Francuska i Nemačka su realno što se tiče Srbije, najvažniji igrači. Svima ostalima smo potpuna egzotika. Ni tičemo ih se.
Sem što nas se Rusi sete kada treba pumpati njihov patriotizam.

Видео сам у Финској, то је прво место у Европи где ће се експлоатисати литијум. Ми каснимо, нема шансе ни да будемо пети или шести извозници, јер пре нас ће копати Немачка, Португалија, Аустрија итд, али још увек смо у игри, чим ЕУ подржава Вучића.
Чак је могуће да ће Додик и РС пре почети са радовима него Србија и Вучић, посебно због овог стања у држави.

Што се мене тиче, могу студенти и опозиција и да слажу ЕУ односно Немачку, само да коначно пусте низ воду АВ.

Није проблем литијум, колико је проблем овај режим који би заиста могао да направи неку еколошку катастрофу. Као што није никакав проблем што су срушили зграду поште и што желе да направе првобитну, јер ја заиста сумњам у њихову стручност и способност да направе ту зграду како је изгледала пре рата. Као што није проблем ни што је срушено друго комунистичко ругло хотел Југославија, али је проблем ко је добио право да ту гради хотелски комплекс, који опет идејно није лош, колико је лош начин на који је тај пројекат додељен режимској фирми.
Ма ти си болестан Човек .јеубала те Финска --снег и лед,3/4 јебуне Финске НЕНАСЕЉЕНО,
ТАМО МОГУ КОПАЈУ ДО МИЛЕ вОЉЕ КАО И У кАНАДИ..У ТИМ НЕНАСЕЉЕНИМ ПОДРУЧЈИМА.
Ти си Непријатељ своје Отаџбине.
И као такав..кад те ја видим,
буди спреман
ГОТОВО!

И сваки Студент на свом Протесту не жели да види Заставу-ЕУ-.
А онда их прозивате као -Плаћенике-?
Ne placa ih EU toliko kao neki drugi, zato samo njih reklamiraju
1744626677803.png

Ne placa ih EU toliko kao neki drugi
Pogledajte prilog 1714279
тО ЈЕ ТАЧНО.
чуо сам за то.
Све некако долази из исте Кухиње.
као што је НЕКО ,тада то пласирао тим албанцима--тако пласира и нама.
Исто као што имаш из самог БРИСЕЛА Изразе ,типа -Комесар- и сл .,идентично као у Време Перестројке.
Све некако почиње и одлази и још обитава у знаку ЦРВЕНОГ...
али то Вам не смета,нимало?:)

Srbija je trenutno nalazi na "ničijoj zemlji", bez jasne perspektive. Pritom je ekonomski potpuno zavisna od EU.
EU, iako u suštini posvećena demokratiji i vladavini prava, slobode govora, na svom tlu; van njega se pojavljuje kao stara kolonijalna i imperijalistička sila.
Tako da Vučić njihovu podršku kupuje, tako što delovima srpskog tela namiri sve njihove apetite.
Amerima prizna Kosovo, Makronu kupi basnoslovne avione, Nemcima omogući kopanje litijuma, Kinezima sve što požele.
Tu jedino Rusi ostaju kratkih rukava, kako nemaju nikakve ekonomske veze sa Srbijom. Rado bi oni možda njemu i naudili zbog naoružavanja Ukrajine i slučajnih glasova u UN protiv Rusije, ali Rusija prosto nema mehanizme u Srbije, sa kojima Vučiću može nauditi. Ispali bi smešni.

Jasno da će svi zatvarati oči pred uvođenjem severnokorejske diktaturu u Srbiji. Prepušteni smo sami sebi i što i nije nužno loše.
Prija stidljiva podrška iz nekadašnjih jugoslovenskih republika, kako ih i same muče slične muke i kako najbolje razumeju sa čim se mi ovde borimo.
Od ovoga su svi i pobegli iz Jugoslavije.
Руси тек нису остали кратких рукава, јер имају свој НИС и тек они могу наудити Вучићу, да то желе.
Ма ти си болестан Човек .јеубала те Финска --снег и лед,3/4 јебуне Финске НЕНАСЕЉЕНО,
ТАМО МОГУ КОПАЈУ ДО МИЛЕ вОЉЕ КАО И У кАНАДИ..У ТИМ НЕНАСЕЉЕНИМ ПОДРУЧЈИМА.
Ти си Непријатељ своје Отаџбине.
буди спреман
ГОТОВО!
Човече немој да падаш у ватру емоција, као просечан ћаци. Ја ти лепо говорим какав је сценарио могућ и које су алтернативе.
Ни мени се не свиђа то, посебно ако имаш већи део народа који је против тога.

Али не можемо да се понашамо исто као режим и ћаци ликови који су икључиви и којима је мозак испран.
Дакле није тачно да се чека само српски литијум, није тачно да ће прво Србија копати, постоје и друга налазишта, чак ми имамо два налазишта, једно нам је познато, али друго нам је открио Додик који планира да извози Мађарима.

Ако ти између литијума и Вучића, бираш Вучића, онда си ти Непријатељ своје Отаџбине.
буди спреман
ГОТОВО!

Руси тек нису остали кратких рукава, јер имају свој НИС и тек они могу наудити Вучићу, да то желе.
Ma kakav NIS. To je tek simbolična ekonomska veza Srbije sa Rusijom, pomoću koje je DOS pokušao obezbediti podršku Rusije po pitanju Kosova.
NIS kao i ima neki značaj iz našeg ugla, iako je to pre Rusa bio jedan ogroman gubitaš i bunar bez dna. Za Ruse je to tek tržište, jedne male, ali eto prijateljske zemlje.
Pa Vučić ih upravo izbacuje i iz tog NIS-a, perfidno i podlo. Ne mogu mu ništa. Ćute. Ako progovore, samo će se obrukati.

Борис Братина, биографија: Ово је нови министар информисања - ради као професор, члан иницијативног одбора Покрета за народ и државу
Борис Братина је нови министар информисања и телекомуникација

Предаје Савремену филозофију и онтологију на Филозофском факултету у Приштини и члан је иницијативног обора Покрета за народ и државу

Борис Братина, нови министар информисања и телекомуникација је члан иницијативног одбора новог Покрета за народ и државу.

Борис Братина је ванредни професор Филозофског факултета Универзитета у Приштини (са привременим седиштем у Косовској Митровици). Рођен је у Београду 25. 8 1960. године, где је завршио сво своје формално образовање, од основне школе до доктората на Одељењу за филозофију Филозофског факултета Универзитета у Београду.

Претходно је био апсолвент Електротехничког факултета у Београду, на смеру за Техничку физику и Одсеку за нуклеарну технику.

До сад је објавио три монографије, “Проблем Другог у Модерни” 2010. године, “Проблем Другог у позној Модерни” 2017. године, и “Ја, Други, друго”, као и бројне научне радове. Теме радова којима се Братина бави пре свега су савремена онтолошка питања, али такође испитивање националне мисли и питања заснивања науке као науке.

Предаје Савремену филозофију и онтологију
Од избора у звање доцента предаје Савремену Филозофију и Онтологију. Био је члан савета факултета, уредник студентског часописа Филстуд и повереник је Српског филозофског друштва за Косово и Метохију.

Члан је пројекта “Историја српске филозофије”, а 2019. године био је гостујући професор на Универзитету МГИМО(У) МИД у Москви.

Учесник је и бројних домаћих и међународних скупова, у земљи и иностранству.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...istar-informisanja-i-telekomunikacija/kj53mm5

На овом снимку можемо видети како пали заставу ЕУ, заједно са Мишом Вацићем. Јбга, ко се надао да ће од великог глобалисте постати слуга глобалиста и ЕУ.
Наравно Немачкој је литијум важнији од овога и они ће и даље немо посматрати све ово.
Честитамо ЕУ на овако добром избору кадрова у Србији.
sta si navro na coeka sto palio eu zastavu

pa vucic prico da ce klinton bler i sreder naebu samo takospominjo i nirnberg!

posle jednog uzo za savetnika, drugog za omiljenog gosta na predizbornim mitinzima a trecem nosio lovu na kompaniju njegove supruge , kao zahvalnost dobio tapsanje po ramenu

dakle, glumci u odredjenom momentu, sistemska kuhinja , stoka

Da li je nekakav impuls kada nemački kancelar, iznenada i bez najave, pojavi se u Beogradu, u pratnji šefa Evropske komisije, kako bi sa Vučićem potpisao memorandum o saradnji u vezi iskopavanja litijuma u Srbiji?
Navukao ga Vučić?
Празна прича, необавезујућа.
Меморандум је био иницијатива Вучића без обавезе за Немачку.
Не видим да се ишта ради по томе

Back