boreeee

• Začetnik teme Začetnik teme caoj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

caoj

Zainteresovan član
Poruka
138
Imam 21 godinu. Za kratko vreme su mi se pojavile bore, one sto se spustaju od nosa ka ustima (od smejanja silnog valjda) i one su bas vidljive, i oko ociju sitne koje se slabo vide. E sad, znam da sam mozda mlada za te kremice al sta cu kad me nerviraju ove bore..Ima li neko predlog koju kremu bih mogla uzeti posto ja blage veze o njima nemam, al` ipak da nije previse agresivna,

jojoba ulje... odlicno jer odgovara svakom tipu koze, povecava elasticnost
pij dosta tecnosti, mazi se sa uljem, jedi puno voca i povrca, zitarica

nemoj da se suncas, mazi se sa zastitnim kremama za sunce, onim za lice... svakog dana, pa i zimi ako je jako sunce...
i to je to
izbegavaj stres, spavaj redovno, nemoj da vodis neuredan zivot, posle treninga popij limunadu bez secera :)
ili tabletu antioksidanata

ja imam 32 godine i nijednu boru :)

Ne, sto je najgore ne pusim, dosta spavam, al se puno smejem :) Gde ima da se kupi to jojoba ulje, ja na lice nista sem obicne vode u zivotu nisam stavljala. Hvala ;)

Ne, sto je najgore ne pusim, dosta spavam, al se puno smejem :) Gde ima da se kupi to jojoba ulje, ja na lice nista sem obicne vode u zivotu nisam stavljala. Hvala ;)

Bore od smejanja te čine lepšom, izgledaš vedrije zbog njih. Smejanje je inače dobra fiskultura za mišiće na licu, koji se onda ne opuste u starijim godinama - a te bore, od opuštenih mišića lica i opuštene kože, one su ružne.
One sitne borice, vredi sve što je gore rečeno, samo se još čuvaj i od vetra, on ume da bude baš škodljiv. Verovatno imaš suvu kožu. Ako u stanu imaš daljinsko grejanje, koristi bilo kave ovlaživače vzduha - posude sa vodom, fontanice...

Bilo šta da koristiš, treba da bude uveče masno i hranljivo, a danju hidratantno, i smej se, to je najbolje za sve. :)

Mozda da odes za pocetak do dermatologa ili nekog dobrog kozmeticara..u smislu ..tipa koze i ostalo..oni ce ti preporuciti kremu..bolje nega da ti kazem da ja koristim Loreal dnevnu kremu.sa uv zastitom.e sada i njih imas vise vrsta ..za mladu kozu..stariju kozu ..za manje bore ..izrazene bore i ..bla bla....svako prema sebi...recept nije jedinstven..i sto rece Harmoni..bore imaju veze sa genetikom..

:lol:
Nije bitno koju kremu koristis, vazno da je koristis redovno (ujutro i uvece), bez zabusavanja... a za oci uvek posebnu kremu, ta koza je sasvim drugacija. Nemoj da uzimas nesto mnogo jako, uzmi za mladu kozu...

e, i ja imam smejaviice i sve su dublje.. i mnogo su me sekirale, al sad nešto i ne više..
nego sam htela da isprčam nešto drugo. kad sam bila mlađi tinejdžer tetka me trovala mirjam-inim romanima.
i, u jednom ima jedna teta, dobordržeća, al u srednjim godinama, sa mlađim ljubavnikom. jako je držala do sebe i te dve bore su je jako sekirale, tako da se trudila da se što manje smeje...

edit: dijeneče, jeste. dermatolog može da ti da savet, al iskustva drugih žena su ipak prajsles..

e, i ja imam smejaviice i sve su dublje.. i mnogo su me sekirale, al sad nešto i ne više..
nego sam htela da isprčam nešto drugo. kad sam bila mlađi tinejdžer tetka me trovala mirjam-inim romanima.
i, u jednom ima jedna teta, dobordržeća, al u srednjim godinama, sa mlađim ljubavnikom. jako je držala do sebe i te dve bore su je jako sekirale, tako da se trudila da se što manje smeje...

edit: dijeneče, jeste. dermatolog može da ti da savet, al iskustva drugih žena su ipak prajsles..

Ма, ја сам промашио тему...
Уопште нисам хтео овде да постујем...:rumenko::rumenko::rumenko:
У сваком случају, слажем се с твојим ставом...
Иначе, и ја сам читао те романе... У рату не можеш да бираш...
Омињени су ми Непобедиво срце и Самац у браку.:rumenko:

Ма, ја сам промашио тему...
Уопште нисам хтео овде да постујем...:rumenko::rumenko::rumenko:
У сваком случају, слажем се с твојим ставом...
Иначе, и ја сам читао те романе... У рату не можеш да бираш...
Омињени су ми Непобедиво срце и Самац у браку.:rumenko:

A "Mala supruga"? Meni je taj bio omiljen. :cool:

A "Mala supruga"? Meni je taj bio omiljen. :cool:

Никако ми се није допао.
Мада је то вероватно њено најреалније дело...
Имао сам тада 16, 17 година и уживао сам у причама са срећним крајем... (мада и та има срећан крај, али не онакав какав сам ја желео)
И дан данас имам негде Самац у браку...:rumenko:

jel to ono "brod plovi za šangaj"?
kad se ona udala za nedraga pa ga zavolela?

a kako se zvala ona kad je devojka bila mala, plava i sirota, sa samohranom majkom, pa se do kraja udala za arhitektu koji je do tada ***** onu što zbog bora nije htela da se smeje?

jel to ono "brod plovi za šangaj"?
kad se ona udala za nedraga pa ga zavolela?

a kako se zvala ona kad je devojka bila mala, plava i sirota, sa samohranom majkom, pa se do kraja udala za arhitektu koji je do tada ***** onu što zbog bora nije htela da se smeje?

Да. АКо мислиш на САмац у браку...
То је она где се она удала за лекара који има швалерку...
Где се сети ове с архитектом и оном с борама...:lol::lol::lol:
Мислим да се зове Отмица мушкарца...(ова за коју си ти питала)

Poslednja izmena:
bore su cool.....Ja sam juče napunila 21 god, imam smejalice, i one sitne oko očiju...."bem ti lice bez bora, to je kao da nisi živeo/la....Naravno, krema je deo osnovne higijene, ne treba preterivati...
Veći su mi problem, bile,,bubuljice, mitiseri, to je frka....
Uživaj!

Cool su kad imas 21 godinu :)
Cool su i kasnije, samo sto onda imaju vecu "tezinu", prosto si mator, pa sve nesto razmisljas, bas dobro sto sam zivela, al' da l' bas sve mora da se vidi? :lol:

Back