smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
A ko je ovo? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je! I veoma mi je drago što nam se priključuje sve više znalaca :wink:Luftiguz:to je border koli![]()
),pa kad nekom spomenem tu rasu,svi me gledali belo

samo tako nastavite, sve vise sam blizi borderu

Kopirala sam postove iz teme "prepoznajete li ga" da ne bih morala ponovo da kucam (to su ti one prve dve poruke - tako je ispalo jer "krstarica" ispisuje poruke hronološki).Hteo bih da kupim psa, pa se razmisljam izmedju retrivera i border kolija.Zanima me cena jednog i drugog, mane i vrline. Sta mi vi predlazete ??? Hvala![]()
a moze li se naci u Srbiji, i koja mu je cena??Kopirala sam postove iz teme "prepoznajete li ga" da ne bih morala ponovo da kucam (to su ti one prve dve poruke - tako je ispalo jer "krstarica" ispisuje poruke hronološki).
Dakle... ono što ja znam o borderu je upravo to što je napisano i mislim sve najlepše o njemu, ali samo ako ima vlasnika koji zna da mu se prilagodi!
I škotski ovčari su jako svojeglavi, ali ni blizu kao border.
Slažem se sa gore iznešenim zaključkom da velika popularnost rase dovodi do pada kvaliteta, ali uz pravilan izbor, retriver (bilo koji!) može biti odličan izbor...
Uz pomenutog labradora i zlatnog, meni se dopada i "ravnodlaki", svi imaju izuzetno dobru narav i nisu zahtevni kao border.
Ukoliko imaš vremena, iskustva, volje i uslova da se posvetiš borderu - on jeste odličan izbor.
Redovno pratim oglase u Zov-u... bas zato da znam cega ima i sta se sve pojavljuje kod nas... Ne secam se da sam ikad procitala da neko prodaje stence border kolija...a moze li se naci u Srbiji, i koja mu je cena???