Шта се то сад позиваш на борце, кад су они, према твом идеолошком светоназору, ,,ратни злочинци"??
Лицемеру!
bravo!
uzmi samo za priemr njegovog obracanja prema meni. i ostalih baznijasa. da sam ratni zlocinac, da sam ubijao i klao civile po bosni, da sam bradonja cetnicina da sam ovo i ono
a sad bosnjak komsija doso da brani nas borce ?
to ti dovoljno govori, licemer i gleda samo ejdan cilj sto vise opljuvati dodika s ciljem urusavanja r srpske.
a to sa boricma idodoikom je problem koji borci moraju i dodik da rese.
jednom je dodik njima pretio da ce im oduzeti sve naknade ako budu izasli na ulice ...
reko ej da je to udarac na r srpsku. ne bih se mesao u to jer nikakav udar ne podryavam na rs. ali podseticu i dodika da im nije on to dao da je to njihovo zasluzeno pravo.
ocito da i borce ume drugi da manipulise (recimo u ovom slucaju akd su nezadovoljni necinjenjem vlasti po njihovom pitanju koje je vlast obecala , tad su lak zalogaj za prefrigane opoyicione politicare koji ce ih verovatno sutra sutnuti kada ih sikorist)
broci treba sami zajedno da resavaju rpoblem sa vlascu sa drzavom oko svojih pitanja. ja to niakd ne bi politizovao!
nikada!
pa ja prvi ne psotujem vulina koji nam bio ministar a ni vojsku odlsuzio nije jer je iybegao praveci se corav!
ebe se vulinu za nas...
ali ipak smo dobili novi zakon u toku ove vlasti. daleko od toga da je dobar , ali je ipak promenuo neke stvari!
i korak je ka daljem poboljsanju koje mora doci jer zemlja koja ne postuje svoje borce mroa propasti....
ali opet molim i borce tamo da ne padaju u politicke vode!