Борци из Требиња: Зар смо ратовали да нас овакав нечовек води!?

опет лажеш! па колко си пута се клео у срђана алексића и лажно интерпретирао тобож спасавање муслимана у требињу због чега је тобож убијен од стране бораца врс ?
и његов отац је рекао да срђан није страдао спшавајући неког муслимана ....
Јуловац мене не можеш да тролујеш.

Прво, ја нисам пуцао на борце из Требиња, а друго - зашто се ти нису забринула за борце из Требиња? Зашто ти ниси отворила тему

Nisi mozda ti,ali "tvoji"jesu.
To su cinjenice.
A ja nisam otvorila tu temu jer se,evo, vise brinem za borce Armije BiH.
Ne znam sta cu od brige!

Cenis da Dodara nije pokazao srednji prst, vec da BN laze?
1725631549890.gif

Знате да не можете да ме тролујете и поново покушавате.

Није тема моја маленкост, већ Додигово вређање ратних ветерана.
Sta god da je tema,nije tvoje da brines.

Борци знате шта вам је чинити! Оловчице у руке и 6. 10. гласајте за Листу За Правду и Ред & Светог Вукана Требињског. Требиње МОРА да добије свој Шести октобар!
Шта се то сад позиваш на борце, кад су они, према твом идеолошком светоназору, ,,ратни злочинци"??

Лицемеру!

Шта се то сад позиваш на борце, кад су они, према твом идеолошком светоназору, ,,ратни злочинци"??

Лицемеру!
дуленце, па ти не смеш чак ни једно "није у реду" (да Додиг показује средњи прст борцима) да кажеш ... Ниско си пао, дуленце ...

A borci su trebali da mu pokazu racku.
Они су га претходно извиждали, а легитимно је да се звижди оним политичарима који не раде у интересу народа. Да су реаговали на Додигов срамни гест како ти кажеш, или нешто слично, само би вама дали материјала да их нападате. Овако то не можете и у фокусу је сада Додигов не само примитивизам него и - непоштовање бораца.

Јуловац мене не можеш да тролујеш.
ајде признај јеси ли овде правио теме о срђану алексићу? јеси ли га подржавао ?

сада када је и будали јасно ко је у ствари био тај срђан алексић сад переш руке од њега ?

па ти сад б ринеш о српским борцима у босни? ти бринеш о четницима како их зовеш ? ти ????

и што се теме тиче - нисмо ратовали за оне који нас воде и воде после рата!

ратовали смо за свој народ!

у рс сам се покупио и отишао крајем 1992 ради спречавања погрома над српским живљем од паша и усташа који су опет укрстили барјаке као 1941!

за дјецу српску тамо! за браћу србе и србе!

за народ свој, за народ српски!

неће политичари ратовати брале.... ко их ебе, народ свој!

тако дан нико у рс ниеј ратовао гледајући ко ће после бити политчар на власти....

Predzadnje doba. Ratni profiter, švercer cigara, čovek koga je Sarajevo odabralo da vodi Republiku Srpsku, lider koji je zajahao RS direktno iz NATO transportera, sa sve dva poslanika koja je imao - pokazaju srednji prst borcima koji su tri godine dali sve što su imali da bi Republika Srpska živela.
To će RS da izvede iz BiH.

Лицемеру!
bravo!

uzmi samo za priemr njegovog obracanja prema meni. i ostalih baznijasa. da sam ratni zlocinac, da sam ubijao i klao civile po bosni, da sam bradonja cetnicina da sam ovo i ono

a sad bosnjak komsija doso da brani nas borce ?

to ti dovoljno govori, licemer i gleda samo ejdan cilj sto vise opljuvati dodika s ciljem urusavanja r srpske.

a to sa boricma idodoikom je problem koji borci moraju i dodik da rese.

jednom je dodik njima pretio da ce im oduzeti sve naknade ako budu izasli na ulice ...

reko ej da je to udarac na r srpsku. ne bih se mesao u to jer nikakav udar ne podryavam na rs. ali podseticu i dodika da im nije on to dao da je to njihovo zasluzeno pravo.

ocito da i borce ume drugi da manipulise (recimo u ovom slucaju akd su nezadovoljni necinjenjem vlasti po njihovom pitanju koje je vlast obecala , tad su lak zalogaj za prefrigane opoyicione politicare koji ce ih verovatno sutra sutnuti kada ih sikorist)

broci treba sami zajedno da resavaju rpoblem sa vlascu sa drzavom oko svojih pitanja. ja to niakd ne bi politizovao!

nikada!

pa ja prvi ne psotujem vulina koji nam bio ministar a ni vojsku odlsuzio nije jer je iybegao praveci se corav!
ebe se vulinu za nas...

ali ipak smo dobili novi zakon u toku ove vlasti. daleko od toga da je dobar , ali je ipak promenuo neke stvari!

i korak je ka daljem poboljsanju koje mora doci jer zemlja koja ne postuje svoje borce mroa propasti....

ali opet molim i borce tamo da ne padaju u politicke vode!

Zamisli da botujes za Dodika, kao sto imamo primere mnogih forumasa na Krsti da to rade.

Pene i lupaju na svakoj temi kada im neko napadne laktaskog kneza.

Ali samo zamisli- Botuju likovi za...Dodika...

Pa to je...Neopisivo recima.
ne znam za takve

ali znam da vi bosnjaci gledate samo dodiku (jer je predsednik rs) zlo i zlo citavoj rs.

sada ste ti i kosmija oni koji stite i podrzavaju srpske borce u rs? sad ste na strani tih cetnicina ?

e to je ono sto je NEOPISIVO RECIMA

Zamisli da botujes za Dodika, kao sto imamo primere mnogih forumasa na Krsti da to rade.

Pene i lupaju na svakoj temi kada im neko napadne laktaskog kneza.

Ali samo zamisli- Botuju likovi za...Dodika...

Pa to je...Neopisivo recima.
Да, баш карикатурално.

Back