"BORCE ZA SLOBODU KOSOVA FINANSIRA ORG> KRIMINAL..."

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.538
"Борце за слободу Косова финансира организовани криминал
16. 1. 2011.Аутор: Мишел ХосудовскиРубрика: Подсетник

Судбина Косова била је пажљиво припремљена још пре потписивања Дејтонског мировног споразума 1995. НАТО је ушао у срамотни брак из рачуна са мафијом. Створени су ‘‘борци за слободу’‘, трговина дрогом омогућила је Вашингтону и Бону да ‘‘финансира сукоб на Косову’‘ са крајњим циљем да дестабилизује владу у Београду и у потпуности реколонизује Балкан. Резултат је уништење целе једне земље. Западне владе које су учествовале у операцији НАТО-а носе тежак терет одговорности за смрт цивила, осиромашење албанског и српског становништва и несрећу оних који су, због бомбардовања, окрутно изгнани из градова и села на Косову.
"...

Preostali tekst na:

http://www.srpskilist.net/

I "Dalje se neki cude ..." ... :zroll: :znamiguje:

Sa isto sajta:

"...Хуманитарни канибализам
12. 1. 2011.Аутор: Драган МилосављевићРубрика: Гледишта

Дабоме да покретачи иницијативе кажњавања за крађу органа стога не сматрају најодговорнијим извршиоца Тачија и његову банду. Они су само касапи у кланици при супермаркету демонског, западног картела трговаца дрогом, оружјем и људима – било упакованих у целофан Новог светског поретка, било у деловима.

Јер, корисници те ‘‘робе’‘ и тих услуга су истински покретачи ‘‘новог’‘, ‘‘софистицираног’‘ облика планетарног нацизма.
..." ...

Ostali delovi teksta na :

http://www.srpskilist.net/
 
Poslednja izmena:
" Реприза Аушвица у режији "међународне заједнице"
12. 1. 2011.Аутор: Смиља АврамовРубрика: Подсетник

Случај вађења органа на Косову је само последња карика у ланцу трговине људима, који је отпочео у Хрватској, протегао се на БиХ и, коначно, завршио на Косову. Прича о ‘‘жутој кући’‘ је бацање ‘‘прашине у очи’‘ како би се одвратила пажња од збивања у Бондстилу. Вађење људских органа је изузетно компликована операција и може се изводити само у савршено модерно опремљеним болницама, као што је болница у Бондстилу, а не у импровизованим ‘‘жутим кућама’‘. ОВК, као и хрватске или муслиманске снаге, које су учествовале у тој акцији киднаповања људи, били су само помоћници својих ментора…

Трговина људским органима отпочела је на Косову и Метохији одмах после доласка КФОР-а и УНМИК-а. У транскрипту ‘‘пресретнутих’‘ (прислушкиваних) разговора код српске обавештајне службе о томе постоје драгоцени подаци. У разговору Веслија Кларка, команданта НАТО снага за Европу, обављеном 15. августа 2001. године у швајцарским Алпима, са Хавијером Соланом пред Кларков пут на Косово, Кларк је рекао: ‘‘Морам да обавим важан посао, обећао сам да ћу да донесем бубреге…’‘ Солана је на то реаговао: ‘‘Добро ради болница у Бондстилу, као и цела база’‘. После две недеље Кларк се сусрео са Тачијем у Приштини. Из минијатурног микрочипа одашиљани су подаци о договору са српским политичарима о слабљењу бојеве готовости Војске Србије, о уништењу тенкова и ракета, али и сасвим отворено питање Тачија упућено Кларку: ‘‘Верујем да је Краљевска болница у Лондону задовољна сарадњом по питању органа за трансплантацију’‘.

Ostatak texta na :

www.srpskilist.net
 

Back
Top