Borbeni avioni se kupuju samo od zemalja sa kojima ne postoji nikakva opasnost da zaratite međusobno

To je suviše komplikovano da se objasni skupljaču sekundarnih sirovina.
Pitaj nekog kolegu.
Kolega malo lupa, prikazivani su više puta, definitivno su stigli i dronovi, i FK-3 i danas i HQ-17, šteta samo što ih nije više. Neki prosto imaju nagon za palamuđenjem “na osnovu zdravog razuma”.

Nesko je srbin. Svestan je toga sta se odigralo sa Kosovom.

Mislis da nece doci do toga ?

Nesko nije svestan ni toga sta je doruckovao jutros.

A da, doci ce do toga ako ovi tvojih narativi iz 14og veka poptuno zavladaju Srbijom.

Znaci sto vise tvojih ideja budu vlast u Srbiji, vece sanse da dodje do toga.

Nesko nije svestan ni toga sta je doruckovao jutros.

A da, doci ce do toga ako ovi tvojih narativi iz 14pog veka poptuno zavladaju Srbijom.
Sta misli nesrbin me ne zanima. Da me zanima pitao bih te.
Dakle ako ti se nisam obratio , a nisam, jasno je da sam se iskljucivo obratio njemu- setnja.

Boli me kur ko bi voleo da prostis

To znamo

TI mislis da nece ?
Ne verujem da će se njihovi gazde rešiti na to, kad je Nemačka razbijala Jugoslaviju imala je 5-6 puta veći GDP od Kine, a sada je nemačka privreda dobra petina kineske, promenio se odnos snaga pa ne mogu baš sve što im se prohte kao devedesetih.

A da ima želja i pritisaka to je jasno.

Ne verujem da će se njihovi gazde rešiti na to, kad je Nemačka razbijala Jugoslaviju imala je 5-6 puta veći GDP od Kine, a sada je nemačka privreda dobra petina kineske, promenio se odnos snaga pa ne mogu baš sve što im se prohte kao devedesetih.

A da ima želja i pritisaka to je jasno.
Samo sto preustrojstvo srbije nije planirano samo 1974 vec pocetkom i sredinom tridesetih. A to nije predlagala nemacka vec pirgava stoka.
Na spisku placenih se nalazio licno pavelic.

Skoro isto preustrojstvo im je ostvario tito rusenjem ustava i donesenjem novih izmena 1974 koji je destruktivno delovao iskljucivo sam na srbiju.

Englesku je naravno neasledila usa tako da ne zaboravi to.

Back