Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 83.897
Sanjaj Neško, sanjaj.Geografski samo deo Vojvodine koji će da se odcepi od Srbije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanjaj Neško, sanjaj.Geografski samo deo Vojvodine koji će da se odcepi od Srbije.
100%, ukoliko oni budu napali.Ti vjeruješ da je moguće da Srbija zarati s Francuskom?![]()
ne znam gde si ti ali mi nismo.Pa mi smo valjda na zapadu![]()
mislis da to nece doci na red ?Sanjaj Neško, sanjaj.
![]()
Kolega malo lupa, prikazivani su više puta, definitivno su stigli i dronovi, i FK-3 i danas i HQ-17, šteta samo što ih nije više. Neki prosto imaju nagon za palamuđenjem “na osnovu zdravog razuma”.To je suviše komplikovano da se objasni skupljaču sekundarnih sirovina.
Pitaj nekog kolegu.
Nadaju se oni, samo malo teže.mislis da to nece doci na red ?
Baš svi koje su kupili su polovni.Deo flote im je polovan...
Nesko je srbin. Svestan je toga sta se odigralo sa Kosovom.Nadaju se oni, samo malo teže.
Oni bi voleli, ali okolnosti su im se promenile.Nesko je srbin. Svestan je toga sta se odigralo sa Kosovom.
Mislis da nece doci do toga ?
Boli me kur ko bi voleo da prostisOni bi voleli, ali okolnosti su im se promenile.
Nesko je srbin. Svestan je toga sta se odigralo sa Kosovom.
Mislis da nece doci do toga ?
Sta misli nesrbin me ne zanima. Da me zanima pitao bih te.Nesko nije svestan ni toga sta je doruckovao jutros.
A da, doci ce do toga ako ovi tvojih narativi iz 14pog veka poptuno zavladaju Srbijom.
Ne verujem da će se njihovi gazde rešiti na to, kad je Nemačka razbijala Jugoslaviju imala je 5-6 puta veći GDP od Kine, a sada je nemačka privreda dobra petina kineske, promenio se odnos snaga pa ne mogu baš sve što im se prohte kao devedesetih.Boli me kur ko bi voleo da prostis
To znamo
TI mislis da nece ?
Zali se Upravi Vodovoda.Sta misli nesrbin me ne zanima. Da me zanima pitao bih te.
Dakle ako ti se nisam obratio , a nisam, jasno je da sam se iskljucivo obratio njemu- setnja.
Samo sto preustrojstvo srbije nije planirano samo 1974 vec pocetkom i sredinom tridesetih. A to nije predlagala nemacka vec pirgava stoka.Ne verujem da će se njihovi gazde rešiti na to, kad je Nemačka razbijala Jugoslaviju imala je 5-6 puta veći GDP od Kine, a sada je nemačka privreda dobra petina kineske, promenio se odnos snaga pa ne mogu baš sve što im se prohte kao devedesetih.
A da ima želja i pritisaka to je jasno.