Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 51.008
Lekovi svasta rade, menjaju ritam srca, holesterol, secer, svasta bas svasta...Pa lekovi ne bi trebalo da goje, ali ne razumem se iskreno šta u tom slučaju da se radi. Nutricionista možda može da pomogne.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Lekovi svasta rade, menjaju ritam srca, holesterol, secer, svasta bas svasta...Pa lekovi ne bi trebalo da goje, ali ne razumem se iskreno šta u tom slučaju da se radi. Nutricionista možda može da pomogne.
Ma,da.Moras jesti posle njih,jer urnisu zeludac.Јесте, и лекови утичу много
Vitamin B,koji sam izbacio iz upotrebe.Итекако гоје неки лекови вееруј брату![]()
Тако је. Хемија је захјебана. Упозно сам неколико психијатара који нужно не дају одма терапију лековима посебно не младимаLekovi svasta rade, menjaju ritam srca, holesterol, secer, svasta bas svasta...
И то али и сами по себи мењају рад метаболизмаMa,da.Moras jesti posle njih,jer urnisu zeludac.
Не само за отварање апетита него тело почне исто другачије да се понашаVitamin B,koji sam izbacio iz upotrebe.
Izbaci hleba što je više moguće. On najviše goji.Ne goje lekovi,ali traze hranu posle,kada se popiju.Mada ja i ne jedem mnogo,ali se slabo krecem i ne trosi se to sto se pojede.
Mislio sam da je najbolja dijeta ako se usta zatvore i manje jede.Што, јесам ја нешто лоше реко?
Bernardo čovek ima povredu nw možw da se kreće puno.И мало спортаза дусху
Да, слажем сеIzbaci hleba što je više moguće. On najviše goji.
А јесам некад пглуMislio sam da je najbolja dijeta ako se usta zatvore i manje jede.
Па каже да плива понекадBernardo čovek ima povredu nw možw da se kreće puno.
И то је спорт, но, колико може!!Па каже да плива понекад![]()
Nema sanse.Meni hleb daje ukus svoj hrani.Radije bi jeo leba i masti i nista drugo.Kao sto je so potrebna hrani,secer slatkom,tako je i meni hleb.Plus,sve vise sam nasao tekstova i preporuka da hleb,bas naprotiv ne bi smeo da se izbacuje iz ishrane,ali da se manji upotreba,da.Izbaci hleba što je više moguće. On najviše goji.
I ja gamnogo volim, ali parče-dva onog tanko seckanog je sasvim dovoljno.Nema sanse.Meni hleb daje ukus svoj hrani.Radije bi jeo leba i masti i nista drugo.Kao sto je so potrebna hrani,secer slatkom,tako je i meni hleb.Plus,sve vise sam nasao tekstova i preporuka da hleb,bas naprotiv ne bi smeo da se izbacuje iz ishrane,ali da se manji upotreba,da.
To i ja radim,ali tugujem za njim.Posebno domace lepinje.Inace jedem i prepecen hleb,jer zena slabo jede hleb,a nije debela,nego iz pomodarstva.Zato ostaje hleba koji malo samo podgrejem u tiganju i jedem sutradan.I ja gamnogo volim, ali parče-dva onog tanko seckanog je sasvim dovoljno.
Domaći hleba je zakon,ali ne valja preterivati zaista. Vruća domaća pogača, sir i ajvar i meni ništa višecne treba.To i ja radim,ali tugujem za njim.Posebno domace lepinje.
A sta je vise potrebno.Domaći hleba je zakon,ali ne valja preterivati zaista. Vruća domaća pogača, sir i ajvar i meni ništa višecne treba.![]()
Ništa zaista.A sta je vise potrebno.
Узми онда бар интегрални, мој омиљениNema sanse.Meni hleb daje ukus svoj hrani.Radije bi jeo leba i masti i nista drugo.Kao sto je so potrebna hrani,secer slatkom,tako je i meni hleb.Plus,sve vise sam nasao tekstova i preporuka da hleb,bas naprotiv ne bi smeo da se izbacuje iz ishrane,ali da se manji upotreba,da.
Ја никад нисам имао мереI ja gamnogo volim, ali parče-dva onog tanko seckanog je sasvim dovoljno.
Неко га прећера па поједе цел лебA sta je vise potrebno.
Како се зове онај хлеб од хељдиног зрна?Ništa zaista.
Nemam pojma i ne gnjavi me više.Како се зове онај хлеб од хељдиног зрна?
Najlepše su zabranjene stvari. Ko voli neka izvoli ali neka bude svestan posledica, a ko može neka izdrži. I za hleba i za sve ostalo u životu to važi.Nema sanse.Meni hleb daje ukus svoj hrani.Radije bi jeo leba i masti i nista drugo.Kao sto je so potrebna hrani,secer slatkom,tako je i meni hleb.Plus,sve vise sam nasao tekstova i preporuka da hleb,bas naprotiv ne bi smeo da se izbacuje iz ishrane,ali da se manji upotreba,da.