Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali priznaćeš da je hrišćanstvo lažna religija

ako cemo tako, sav zivot ovaj na zemlji je cista LAZ.

sta je religija drugo nego organizovani spiritualizam.
mudraci ZNAJU znanje, znaju tajnu, mudraci svih religija sveta.njima svaka cast.
prostom narodu kler sta i kako doturi...svako hvata to sto uhvatiti i dohvatiti moze.

svako je necija klijentela ;)
shodno pameti/svesti

uglavnom se u podrucju fanatizma svake religije nadju retardi koji su desna ruka manipulatora koji koriste sve te ljude bukvalno kao kurbansku jagnjad:(((

ako cemo tako, sav zivot ovaj na zemlji je cista LAZ.

sta je religija drugo nego organizovani spiritualizam.
mudraci ZNAJU znanje, znaju tajnu, mudraci svih religija sveta.njima svaka cast.
prostom narodu kler sta i kako doturi...svako hvata to sto uhvatiti i dohvatiti moze.

svako je necija klijentela ;)
shodno pameti/svesti

uglavnom se u podrucju fanatizma svake religije nadju retardi koji su desna ruka manipulatora koji koriste sve te ljude bukvalno kao kurbansku jagnjad:(((

da,ali nigde kao u islamu,prosto da li neko od tih muslimana moze da nadje opravdanje za ovo i nije im prvi put!

Bacaju decu s planine, da ih ne uzmu islamisti
Autor: mondo.rs
Roditelji iz etničke zajednice Jazida, ali i lokalnih hrišćana, na severu Iraka danas imaju strašan izbor između toga da im deca umru od žeđi ili da padnu u ruke islamističkih sunitskih terorista tzv. Islamske države Iraka i Levanta.

Ovo treba sve poravnati. I jedne i druge.

da,ali nigde kao u islamu,prosto da li neko od tih muslimana moze da nadje opravdanje za ovo i nije im prvi put!

islam pokriva podrucje gde su ljudi primitivniji , civilizacijski nazadniji.
u svojoj iskljucivosti ni ne smeju da rasudjuju (strogi vernici) da li je nesto u redu ili nije sa etickog aspekta, islam je datost nad datostima, kao i u svim fanaticki shvacenim religijama.
tako, ako je Allah rekao da je nesto u redu, onda je u redu...kako bi ih se inace tolike odrzalo u pokornosti/na okupu/pod kontrolom?
kod nas je lakse, nas prostor je manji, na oku smo nasim nadredjenim, oni se tamo pogubise ,,,mora njihov Bog da bude glasniji no inace sto bi bio, da po onim gudurama kad nista i nikog vise ne vide, znaju da ih allah vidi.
isto tako, da nije njima bilo Muhameda, pocrkali bi, porazboljevali bi se svi od hemeroida. on je bio tadasnji lekar, zabranio im je svinjetinu da bi ih spasao upravo od toga. i jos puno toga. nije islam sam toliko zla religija , kao ni ostale, uostalom, koliko se to od ljudi zloupotrebljava.
naravno, ovaj slucaj je jeziv i ne sumnjam da im se generalno da moci+prostora da bi harali kako samo retard ume i zna.
nista gore od neprosvecenosti a to nije nijedan region zaobislo, manje-vise.
isto tako, pogresno je uzimati iskljucivo to kao reper pa proizvoljno neke kulture smatrati samim tim inferiorne odnosno superiorne. to je izmedju ostalog radio i hitler pa se nije nesto proslavio time.

Strasno... ovakvi ljudi ne mogu biti dio Islama.

ma žensko ko žesnko, uvek plaču kada se udaju
nego problem je što dečaci isto plaču kada im seku ono što je Alah dao za uživanje
nadaju se siroti do poslednjeg momenta da će odrasli zaboraviti da im to urade
al ebiga BLOK MOZAK pa to ti je...

stoka nepismena ne umeju da pročitaju u knjizi da to treba da rade samo sveštena lica
a vernici nikako
Al objasni ti bosanskoj tikvi...

Poslednja izmena:
Afghan%20Hound1.gif

ajd što kamenuju žene, ajd što seku kite bespomoćnim dečacima...
ali ni kerove ne ostavljaju na miru

Ovo siroto kuče je toliko istraumirano ophodjenjem da nažalost ni u odgajivačnicama koje su daleko od Afgaistana
ne uspevaju da iskorene muku kojim su bili izloženi.
Blok mozak je od ovog kučeta napravio takvu pojavu da je jako teško ubediti ga da mu želiš dobro.
Zna jadno šta znači živeti kraj ljudi koji imaju kretenski odnos prema svemu - tvrdoglava pasmina samo da bi preživeo i izuzetno nepoverljiv.
Kao da imate silovanu ženu kraj sebe pa vam treba mnogo više napora nego obično.

Čega se dovate sve upropaste, a onda beže u zapadne države da mogu da žive ko ljudi a ne ko stoka

Ne znam šta vam tačno smeta. To je samo simboličan brak bez bambusanja.

pa kako sta mi smeta,u 21.veku ovakve stvari su zlocin,jer se doslo do svesti,da dete treba da odraste,da bude sa svojim roditeljima,a ovo je cist i klasican oblik silovanja,vidljivo psihickoh,a verovatno i fizickog,a ti mene jos pitas sta mi je problem,meni nije jasno kako ti nemas problem sa ovim,al stvarno?

Мухамед је ваљда покојник . Ако се Алах јави Мухамеду , овај се јавља неком живом и каже му нове вести са неба . Сад мртвац се јавља телепатијом или има нови АЈФОН6 , то је тренутно хит у свету . А можда се шаљу димни сигнали са планине , мада нисам сигуран да то неки алкохоличари можда распаљују роштиљ . Откуда ми знамо коме се Алах јавља , оваквим ретардираним верницима сигурно се не јавља

islam pokriva podrucje gde su ljudi primitivniji , civilizacijski nazadniji.
u svojoj iskljucivosti ni ne smeju da rasudjuju (strogi vernici) da li je nesto u redu ili nije sa etickog aspekta, islam je datost nad datostima, kao i u svim fanaticki shvacenim religijama.
tako, ako je Allah rekao da je nesto u redu, onda je u redu...kako bi ih se inace tolike odrzalo u pokornosti/na okupu/pod kontrolom?
kod nas je lakse, nas prostor je manji, na oku smo nasim nadredjenim, oni se tamo pogubise ,,,mora njihov Bog da bude glasniji no inace sto bi bio, da po onim gudurama kad nista i nikog vise ne vide, znaju da ih allah vidi.
isto tako, da nije njima bilo Muhameda, pocrkali bi, porazboljevali bi se svi od hemeroida. on je bio tadasnji lekar, zabranio im je svinjetinu da bi ih spasao upravo od toga. i jos puno toga. nije islam sam toliko zla religija , kao ni ostale, uostalom, koliko se to od ljudi zloupotrebljava.
naravno, ovaj slucaj je jeziv i ne sumnjam da im se generalno da moci+prostora da bi harali kako samo retard ume i zna.
nista gore od neprosvecenosti a to nije nijedan region zaobislo, manje-vise.
isto tako, pogresno je uzimati iskljucivo to kao reper pa proizvoljno neke kulture smatrati samim tim inferiorne odnosno superiorne. to je izmedju ostalog radio i hitler pa se nije nesto proslavio time.

ne,stvarno ne smatram to,nego ej prisiliti dete na nesto,to je silovanje,jos uplakana a on se hvali,kao dasa,zamisli kako je njenim roditeljima,kapiram sve,ali pazi gde je npr svetski neki islamski kongres da se okupi i kaze ej pa to sto radite nema veze sa islamom,nemojte,da bar neko osudi od njihovih bilo bi nekako nama svima lakse ipak zivimo u 21.veku,meni je ovo skroz neprihvatljivo,kao i mnogima,samo bi voleo da uticajni muslimani pokazu da nisu za ovo,nekako cutanjem kao da podrzavaju ovakvo zlo,eto to mi smeta,a daleko od toga da su svi isti.

Afghan%20Hound1.gif

ajd što kamenuju žene, ajd što seku kite bespomoćnim dečacima...
ali ni kerove ne ostavljaju na miru

Ovo siroto kuče je toliko istraumirano ophodjenjem da nažalost ni u odgajivačnicama koje su daleko od Afgaistana
ne uspevaju da iskorene muku kojim su bili izloženi.
Blok mozak je od ovog kučeta napravio takvu pojavu da je jako teško ubediti ga da mu želiš dobro.
Zna jadno šta znači živeti kraj ljudi koji imaju kretenski odnos prema svemu - tvrdoglava pasmina samo da bi preživeo i izuzetno nepoverljiv.
Kao da imate silovanu ženu kraj sebe pa vam treba mnogo više napora nego obično.

Čega se dovate sve upropaste, a onda beže u zapadne države da mogu da žive ko ljudi a ne ko stoka

i jeste bracala ovo tvoje ima istu tezinu kao i javljanje Boga deci :roll:
Presveta Bogorodica rekla je Lusiji da tu, treću poruku, papa sme objaviti tek 1960. godine. Nadbiskup od Lerija dobio je treće proročanstvo tek 1944. godine i to u zapečaćenom pismu koje je svojeručno napisala mala Lusija. On je pismo poslao u Vatikan tek 13 godina kasnije.
U augustu 1959. godine otvoreno je zapečaćeno pismo, a papin sekretar pisao je o tome francuskom piscu Žaku Valeu sledeće: 'Otvaranje je obavljeno iza zatvorenih vrata, ali ja sam gledao kardinale prilikom izlaska iz papine kanselarije. Na njihovim licima bio je vidljiv izraz velikog straha, a kada sma jednog od njih, koga sam dobro poznavao, upitao o čemu se radi, on me je samo odgurnuo i produžio dalje. Izgledao je ako da je upravo ugledao utvaru.' Šta je izazvalo toliko uznemirenje crkvenih velikodostojnika?
Treće proročanstvo, tajna iz Fatime, svojevremeno se ubrajalo u najčuvanije dragocenosti Svete stolice. Poruka je čuvana u najsigurnijim trezorima Vatikana, a tek je papa Jovan XXIII skinuo sa nje pečat tajne. To se dogodilo 13.maja 1960. godine. Svedoci tvrde da je papa, dok je čitao tajanstveno proročanstvo, izgledao smrtno bled. Nakon toga, proročanstvo je ponovo zaključano.
Papa Jovan Pavle II bio je tokom boravka u Nemačkoj upitan šta zna o Trećoj tajni iz Fatime. Odgovorio je: 'Svakom će biti dovoljan Hristos, bude li imao na umu sledeće: kada budete čitali da su okeani preplavili cele kontinente, da ljudi umiru iz minuta u minut, i to na milione, tada zaista neće više niko želeti objavljivanje sadržaja tajne poruke.'
Tako je, iz straha od panike, ostalo tajna ono što bismo svi morali znati. Već 1958. godine svetski poznati katolički teolog Karl Raner izjavio je kako ne može razumeti da bi 'Bog određene, a za celi svet važne poruke, poverio isključivo jednoj osobi, koja bi trebalo da je drži zaključane u fioci, dok se ne ispune.'
Papa Jovan XXIII želeo je da sa trećim proročanstvom iz Fatime budu upoznati vodeći državnici velikih sila, jer je verovao da bi njegov sadržaj više od bilo čega uticao na prekid nuklearnih proba u vojne svrhe.

O ONOM ŠTA NAS ČEKA
U oktobru 1963. godine, pod naslovom 'Budućnost čovečanstva', Katolička crkva je objavila sadržaj treće poruke Presvete Bogorodice, date devojčici Lusiji 1917. godine u Fatimi. Istinitost poruke nikada nije niti potvrđena niti opovrgnuta, a u skraćenom obliku glasi:
'Ne brini, drago dete, ja sam Majka Božija koja ti govori i koja te moli da ovu poruku, u moje ime, proširiš po celom svetu. Čudo se upravo videlo. Bilo je to veliko čudo Sunca. Svi su ga mogli videti: vernici i nevernici, seljaci i radnici, naučnici i obični ljudi, laici i sveštenici. Nakon svega objavljujem u svoje ime: Čitavo će čovečanstvo biti podvrgnuto velikom iskušenju. Ne danas, ne sutra, nego u drugoj polovini XX veka. Čovečanstvo se nije razvijalo tako kako je Bog očekivao. Ljudi su se pokvarili, a poklon koji im je Bog dao gaze nogama. Više nigde ne vlada red. Čak i na najvišim mestima vlada satana i određuje tok istorije. Prodreće i u najviše vrhove crkvene vlasti. Uspeće da zaludi glave naučnika, koji će pronaći i načiniti oružje koje može za nekoliko minuta uništiti pola čovečanstva. U svoje delovanje uvući će moćnike sveta i podstaknuti ih da ovo oružje masovno proizvode. Ne bude li se čovek odbranio od ovog iskušenja, biću prisiljena spustiti ruku svog Sina . I gledaj! Tada će Bog kazniti ljude, još teže i strašnije nego što ih je kaznio opštim potopom. Tada će propasti i veliki i moćni, jednako kao i mali i siromašni. Ali, i za Crkvu dolazi vreme najvećih iskušenja. Kardinali će biti protiv kardinala, a biskupi protiv biskupa. U njihove redove će se uvući satana. Doći će i do velikih promena u Rimu. Ono što je lenjo i krivo, to će otpasti, a ono što otpadne neće moći opstati. Crkvu će zahvatiti tama, a svet će uhvatiti panika...'

MALO DRUGAČIJA VERZIJA

Da li je ovo autentična Treća Bogorodičina poruka iz Fatime? Do sada je u svetu objavljeno više verzija tog proročanstva. Radi upoređenja, evo citata još jedne: 'Nemoj se plašiti drago dete. Ja sam Majka Božija koja ti se obraća i moli te da objaviš ovu poruku celom svetu, a dok je budeš objavljivala naići ćeš na veliki otpor. Slušaj dobro i pazi šta ti govorim: Ljudi treba da se menjaju. Skrušeno moleći treba da traže oproštaj učinjenih grehova i onih koje bi mogli učiniti. Ti želiš da ti ja dam znak, sve dok svako od vas ne prihvati moje reči koje ljudskom rodu govorim preko tebe. Videla si čudo Sunca, i svi, vernici, laici, sveštenici, svi su ga videli. Od sada razglasi u moje ime: Pašće velika kazna na celi ljudski rod... ne danas, ni sutra, već u drugoj polovini XX veka. Već sam to otkrila deci Melaniji i Maksiminu, u La Saleti, danas to ponavljam tebi, jer ljudski rod je grešio i pogazio Dar koji sam im poklonila. Ni na jednom delu sveta nema reda, satana vlada na najvišim mestima i određuje tok stvari. U stvarnosti on će se uspeti uvući sve do vrha Crkve, uspeće zavesti duhove velikih naučnika koji izmišljaju oružja, kojim će biti moguće upravljati narodima, i navešće ih da proizvode velike količine oružja. I ako se čovečanstvo ne usprotivi, biću prinuđena da pustim ruku Mog Sina. Tada ćeš videti da Bog kažnjava ljude većom strogošću nego što je učinio Veliki potop.:sad2:
Doći će vreme nad vremenima i kraj svih krajeva, ako se čovečanstvo ne promeni, ako sve bude ostalo kao sada, ili još gore, ako se još pogorša. Veliki i moćni biće uništeni zajedno sa malima i slabima. I za Crkvu doći će vreme njenog najvećeg iskušenja. Kardinali će se suprotstaviti kardinalima, sveštenici sveštenicima, a satana će marširati njihovim redovima. Crkva će degradirati, a svet će biti pregažen nasiljem. Doći će vreme da nijedan kralj, vladar, kardinal ili sveštenik neće čekati Onoga koji će stvarno doći, ali On će doći i kažnjavati po rečima Oca Mog.
Jedan veliki rat će se razbuktati u drugoj polovini XX veka. Vatra i dim padaće sa neba, vode i okeani postaće para, a pena će se podići i sve potopiti. Milioni i milioni ljudi umiraće od sata do sata, a oni koji ostanu živi zavideće mrtvima. Kud god seže pogled biće teskoba, jad i ruševine u svim krajevima. Vidiš? Vreme se približava sve više, ponor se otvara bez nade. Dobri će umirati zajedno sa lošima, veliki sa malima, glavešine crkve sa njihovim vernicima, vladari sa svojim narodima. Smrt će biti svuda zbog grešaka učinjenih od nerazumnih ratnika satane, koji će tada i samo tada vladati svetom, sve dok, na kraju, oni koji prežive svaki događaj, budu ponovo proglasili Boga i Njegovu Slavu, služeći Ga kao nekad, dok svet još nije bio toliko pokvaren.
Idi, malena moja, i razglasi. ja ću do tada biti stalno uz tebe da ti pomažem'.

znaci demoni su odavno zaseli na prestole krece haos uzas i celo ono stanje ko u paklu svi mi znamo da pakao pociva na toj tako drazesnoj negativnoj energiji i svim s&m igragijama:roll: neko primetio da se pakao manifestovao i okupirao NAS svet?

Ne bi. Ovde se radi o politici kompromisa između islamista i cionista . ISIS pravi islamsku državu , ali ne dira Izrael , nafta se i dalje prodaje za dolare i.t.d.

Islamska drzava je kreirana od strane cionista. Samo retard bez imalo mozga, ili druga sorta manipulatorska to ne vidi i ako vidi, nece da prizna. Cilj je jasan, iscrpiti muslimanske zemlje medjusobnim ratovima, beskrajnim, da sto duze traju, od cega ce jevrejski profiteri trljati ruke.

Islamska drzava je kreirana od strane cionista. Samo retard bez imalo mozga, ili druga sorta manipulatorska to ne vidi i ako vidi, nece da prizna. Cilj je jasan, iscrpiti muslimanske zemlje medjusobnim ratovima, beskrajnim, da sto duze traju, od cega ce jevrejski profiteri trljati ruke.
Ne, to je grupa koja je nastala iz Zarqawi organizacije iz 2004.

Posle je preuzeo Abu Hamza al-Muhadžir 2006, a evo sad je već Kalifat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back