Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CVINd1hWIAAwBgJ.png:large

Idealna pozicija za vojnu avio bazu :ok:... Dejstva Ruske avijacije bice mnogo efekasnija , pogotovo helikopterskih jedinica.... A posto su prebacili tamo i MI28 i Kamov 52 pogotovo .... U okolini su takodje dobro ukopani oblekti za PVO sisteme, artiljeriju , jedinice koje ce stititi bazu .... Hangari su ocito u dobrom stanju - uz malo popravki bice to izvanredna avio baza....Pista je dovoljno dugacka i siroka za prihvat i najvecih transportnih aviona...

Poslednja izmena:
Наравно да има странаца, никаква опозиција није способна за самостално деловање.

Али проблем је и у САА, ови џепови где има више хиљада терориста, или овај џеп код Дамаска где је 200 терориста.
Ти џепови су ту годинама и шта ради САА? Ништа.
То ти је чиста корупција. На који начин терористи добијају храну воду и муницију у потпуном окружењу од стране САА где нема цивила, а далеко су десетинама километара од својих, тако да тунеле заборавимо.

Зато је боље да их пребаце тамо где ће морати да се боре, стварно.
Наравно има и џепова где ситуација другачија, где има и цивила па је проток робе редован, а самим тим и муниције.

- - - - - - - - - -

kad tako razmisljas da je lako pocistiti dzepove, kako je onda 300-500 kadeta odolevalo preko 2 god potpuno opkoljeno od rerorista na onom aerodromu? nema to nikakve veze sa korupcijom. najopasnije i najteze je cistiti dzepove

Dilejo, prestani da me nazivas teroristom je nemam fetis na sibirske medvede poput vas.

Danas je procurela vest da Asad prodaje naftu ISIS-u. Podrzavanjem Rusije podrzavate i Asada.
Асад је легитимни председник Сирије, а немачка штампа је под контролом исламиста.
Што си ту кооравоо мето на аФатар?

Ruske tane sluzbe ne miruju...

Već postoji bizarna tema - u pitanju je kvar trafostanice....

- - - - - - - - - -

Dilejo, prestani da me nazivas teroristom je nemam fetis na sibirske medvede poput vas.

Danas je procurela vest da Asad prodaje naftu ISIS-u. Podrzavanjem Rusije podrzavate i Asada.

Nemci su izuzetni u pronalaženju afera i novim teorjama, prvo su pomogli onom crnogorcu da shvati kako Crnogorci nisu Sloveni, a sad i ova 'vest'.....
Manimo se nemačkih saznanja, znaju i oni da su to gluposti...

Ruske tane sluzbe ne miruju...

stize TOVARis, javi se kamiju, eno vam alah deli mozgove da ne zakasnis?

- - - - - - - - - -

Асад је легитимни председник Сирије, а немачка штампа је под контролом исламиста.
Што си ту кооравоо мето на аФатар?

kami jos nezna sta je, musko ili zensko

Наравно да има странаца, никаква опозиција није способна за самостално деловање.

Али проблем је и у САА, ови џепови где има више хиљада терориста, или овај џеп код Дамаска где је 200 терориста.
Ти џепови су ту годинама и шта ради САА? Ништа.
То ти је чиста корупција. На који начин терористи добијају храну воду и муницију у потпуном окружењу од стране САА где нема цивила, а далеко су десетинама километара од својих, тако да тунеле заборавимо.

Зато је боље да их пребаце тамо где ће морати да се боре, стварно.
Наравно има и џепова где ситуација другачија, где има и цивила па је проток робе редован, а самим тим и муниције.

- - - - - - - - - -

kad tako razmisljas da je lako pocistiti dzepove, kako je onda 300-500 kadeta odolevalo preko 2 god potpuno opkoljeno od rerorista na onom aerodromu? nema to nikakve veze sa korupcijom. najopasnije i najteze je cistiti dzepove

Зато што им је оружије и муниција достављана из ваздуха.
А ко доставља све то побуњеницима и терористима у џеповима?

4 године џепови око главног града са пар хиљада терориста, који редовно гранатирају главни град и шенлуче само тако.
Без бојазни да ће да им нестане муниције.
Храну и воду нећу ни да помињем.

Видели смо шта значи чишћење града, када је Хезболах очистио Забадани, за 2 месеца од 5 хиљада терориста.

- - - - - - - - - -

kako na glupo pitanje stigne jos gluplji odgovor

Мораш признати да САА није изгубила рат само зато што се бори против истих као што су и они сами.
Али добро, то су арапи.

једно је сигурно код нас се они не би наносали глава.
Мислим да је после ових 5 година очигледно какви су то "ратници", после хиљада и хиљда снимака.

Вести не могу да процуре !
Могу да процуре само лажи и преваре и опет ти кажем и опет са доказом, да се ти на њих палиш као свака затупаста демократска сировина.
Баш све што дође из српске окупационе штампе или са СНН-а, ЦБС-а ... и осталог западно смећа ЈЕ ЛАЖ И ПРЕВАРА. И свако ко у то верује је говедо !
Није ти било довољно да укапираш колико се лаже за ових 16 година .... па ти више ниси ни за свињац ти си само за паштету и да се извезеш такозваним хрватима да те изасеру као прави специјалитет.

Само не брини, послаћемо те ми шиптарима да те претворе у резервне делова а онај отпад што остане опет оде 'рватима, Како обрнеш и окренеш оде ти да ђубриш српску окупирану земљу и то ће бити једина корист од тебе.

Poslednja izmena:
U startu bjese jasno da se intervencija Rusa nece za vikend zavrsiti Boro, al ova teritorija dje se smece homosapiensa po nalogu zlog kapitala usancilo je povelika.
Posto ti zracis sirim znanjem u ovoj domeni (ja sam danju komplet poslovno na drugom kanalu) moze pitanje; postoji li neki okvirni plan kad ce biti zadnja sahrana ljudozdera?

poz.
Ово тамно сиво што је под контролом терориста је све пустиња, али су ту и нафтна постројења. То ће лако решити када реше градове и села.

Ja bih rekao da to bivsi turski prijatelji "Ceckeni", ne oprastaju Erdoganu izdaju.
:per:

Ceceni danas brane Rusiju. Na sta je izaslo, ceceni i rusi braca po oruzju.

- - - - - - - - - -

Ово тамно сиво што је под контролом терориста је све пустиња, али су ту и нафтна постројења. То ће лако решити када реше градове и села.

Sa koliko vatre pises o ruskoj intervenciji u tudjoj zemlji, kao da si cecenka.

Ceceni danas brane Rusiju. Na sta je izaslo, ceceni i rusi braca po oruzju.

- - - - - - - - - -

Sa koliko vatre pises o ruskoj intervenciji u tudjoj zemlji, kao da si cecenka.
Важно да си ти ставио Хатишину слику на афатар, а ебо је Ибрахим Паша, док ти Руси и САА крљају џихадисте које си покушао да скрцаш у Европу.

U startu bjese jasno da se intervencija Rusa nece za vikend zavrsiti Boro, al ova teritorija dje se smece homosapiensa po nalogu zlog kapitala usancilo je povelika.
Posto ti zracis sirim znanjem u ovoj domeni (ja sam danju komplet poslovno na drugom kanalu) moze pitanje; postoji li neki okvirni plan kad ce biti zadnja sahrana ljudozdera?

poz.

Трајаће то.

САА је слабија него што се веровало, а шиитске милиције нису ефикасне колико се веровало.

Иран избегава да заглиби у потпуном рату, а и иде се на ограничење његовог присуства у региону због отпора локалних Сунита.

Шиити ће на крају победити, али ће да потраје.

И то ће ИСИС да падне лакше него Нусра и "ФСА" исламисти, јер је ИСИС сада остао сам са Турском, а ФСА и Нусра примају огромну помоћ заливским земаља и Америке.

У Ираку, до пролећа не треба рачунати на даље значајније успехе војске. Рамади ће да падне на пролеће, Мосул ће да се нађе на удару на лето, а да падне тек на јесен. Шиити ће после тога да лижу ране преко зиме, па ће на пролеће после тога бити очишћена пустиња и неки џепови. Ирак је слободан тек неке 2017.

У Сирији, ићи ће још теже. Курди могу да нас све изненаде и да узму Раку, од које није пуно остало након бомбардовања Руса и донекле Француза.

Али фора више није у Раки, него у густо насељеној долини Еуфрата, која је чисто сунитска, и веома сиромашна- то је главни расадник противника Асада.

У Сирији верујем до 2018. да ће бити кркљанца, иако би можда, ако ИСИС попусти на једној страни то могло да изазове ланчану реакцију, па хајде да кажемо да би и Сирија могла да се заврши кад и Ирак.

Важно да си ти ставио Хатишину слику на афатар, а ебо је Ибрахим Паша, док ти Руси и САА крљају џихадисте које си покушао да скрцаш у Европу.

Ko je tebe yebo, brat Orban? Ili, samo pala drqica.

- - - - - - - - - -

Ko je tebe yebo, brat Orban? Ili, samo pala drqica.

- - - - - - - - - -

Иди спавај сиромашку, висиш овде већ преко 24 сата сасвим си одлепио.
Промени аватар ту Хатишу су натезали сви турци с двора и многи изасланици других држава.

Трајаће то.

САА је слабија него што се веровало, а шиитске милиције нису ефикасне колико се веровало.

Иран избегава да заглиби у потпуном рату, а и иде се на ограничење његовог присуства у региону због отпора локалних Сунита.

Шиити ће на крају победити, али ће да потраје.

И то ће ИСИС да падне лакше него Нусра и "ФСА" исламисти, јер је ИСИС сада остао сам са Турском, а ФСА и Нусра примају огромну помоћ заливским земаља и Америке.

У Ираку, до пролећа не треба рачунати на даље значајније успехе војске. Рамади ће да падне на пролеће, Мосул ће да се нађе на удару на лето, а да падне тек на јесен. Шиити ће после тога да лижу ране преко зиме, па ће на пролеће после тога бити очишћена пустиња и неки џепови. Ирак је слободан тек неке 2017.

У Сирији, ићи ће још теже. Курди могу да нас све изненаде и да узму Раку, од које није пуно остало након бомбардовања Руса и донекле Француза.

Али фора више није у Раки, него у густо насељеној долини Еуфрата, која је чисто сунитска, и веома сиромашна- то је главни расадник противника Асада.

У Сирији верујем до 2018. да ће бити кркљанца, иако би можда, ако ИСИС попусти на једној страни то могло да изазове ланчану реакцију, па хајде да кажемо да би и Сирија могла да се заврши кад и Ирак.

..
Dosta opsirno. Hvala. Jedan moj drugar slobodni novinar, smatra da ce to jos godinama potrajat.

Drugi moj drugar ex-pukovnik DDR,.a i RUS smatra da ce to iduce godine biti rijeseno i to tako da ce kompletna Sirija biti pod RUS uticajem. Uz to dodaje da se ceka pravi trenutak da se ukljuci pjesadija. A sto izgleda paradoksno, tako on, Turska je sa obaranjem SU24 Putinu ucinila medvedju uslugu u ubrzavanjau gomilanja potrebni resursa etc. za dalje i dugorocnije operacije jer se RUS sad "obukao" u svojstvo nuzne odbrane.

Analiza jednog moj treceg drugara, ex-Mosad men, se slusa kao sinteza tvojeg gledanja i ove dvojice. Jasan je samo u tome, da su se Netanjau i Putin i Asad tako oko Golana dogovorili da to odgovara Israelu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back