Borba je krenula iza zavese

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.617
Jos nece treci svetski rat. Ubistvo Iranskog predsednika je bio najnoviji pik krize ali Iranci su resili da spuste loptu. Amerikanci su ubili atentaton pomocu helikoptera Iranskog predsednika. To je tajno ubistvo. Iran je oduastao od pokretanja rata ali nije odustao od tajnog rata. Sto znaci da u narednim danima i mesecima treba ocekivati atentat na nekog predsednika zapadnih satanista od strane muslimanskog zlatnog ganga. Zapad je krenuo na sve neprijatelje i domace i strane Fic je domaci neprijatelj i ubistvo je bilo neminovno.

Uzgred ko nezna Iranski predsednik nije donosio nikakve vazne odluke u Iranu je predsednik samo cemenorijalna licnost.

U Iranu, predsednik države je važna figura, ali nije glavna licnost u državi koja donosi sve odluke. U stvarnosti, u Iranu postoji složen politički sistem koji kombinuje elemente predsedničkog i parlamentarnog sistema, ali su glavnu političku i versku moć tradicionalno imali vrhovni vođa (Ayatollah) i Vrhovni savet nacionalne sigurnosti. Vrhovni vođa ima značajnu ulogu u donošenju ključnih odluka, posebno u pitanjima koja se odnose na nacionalnu bezbednost, spoljnu politiku i verska pitanja. Predsednik države, iako ima određene ovlašćene, nije neosporno najvažnija figura u donošenju svih odluka.
 
Poslednja izmena:
To je super; bolje da se ubijaju visoki politicari nego narod izmedju sebe.
вероватно почео да ландара и паметује као ђинђић

а што се тиче народа... па.. превариће га,
или га је већ преварио.. дао му месо да једе, разне отрове кроз храну и идеале (отрове за душу), утренирао га у разне униформе, довео до беде...
сад довољно да му да пушку и каже напред, због (па измисле неки глупи разлог)....
а у суштини је све еугеника још од вајкада
 

Back
Top