Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 69.631
Pohapsili ste skoro sve koji su učestvovali 99-e ološu šiptarski.
Pohapsili jesu nego Koštunica pustio 1.000 šiptara.
Pazi to je 3.000 obroka manje.
Ušteda...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pohapsili ste skoro sve koji su učestvovali 99-e ološu šiptarski.
Не знам ни о каквим то четницима причају, а још мање о каквим то борцима из балканских ратова.
Ако мисле да дају потомцима пензију јер су им се преци борили у балканским ратовима, то нигде у свету нема.
Ово је само стављање соли на старе ране, требало је да коначно реше питање бораца ових ратова из '90-тих, ако су остали дужни дневнице да признају дуг, треба јавно прозвати све оне који су дезертирали а после преузели фотеље, овако је лицемерно.
Četnici su priznavali NDH, a vlasti NDH priznale su četnike kao partnere u borbi protiv partizana
Slobodna Dalmacija
Па не мора да буде у питању новчана привилегија за учеснике Балканских ратова и Великог рата.
Можда неко признање или сл.
Јуче нађох у старој кући прадедина одликовања. Орден Милоша Обилића, Албанску споменицу, Спомен крст из Другог балканског рата и неке укрштене мачеве на штиту. То нисам нашао на нету шта је.
А ти 20 година чекаш позив да би отишао код лекара?
I sad ''opravdano'' oće penziju...
Vazda bilo...imali su od koga da nauče.''glavni partizan'' iz mog kraja je ceo II Sv.rat proveo krijući se po zemunicama i šumama,borbu i Nemce video nije al' se zato posle rata izborio za svoja prava...penzijetinu,stančugu,..privilegije,poznanstva...sve je mogao ''da ti završi'' preko svojih ''ratnih drugova''...
Svi su znali da je lažov al to niko nije govorio glasno...
а гле оног паћеника qomshy, позива се на усташку тзв слободну далмацију
Јел то ти из вашег искуства?
Само што је, нажалост, усташко-четничка сарадња ипак историјска чињеница. И велика срамота за четнике. Тиме су се и компромитовали па су због тога и изгубили подршку српског народа.
Види на бувљаку око тих медаља...
Pa jašta da iz našeg, da je devedesetih bilo branitelja koliko ih ima danas, ma Beograd bi osvojili, ne bi Srbije bilo, pregazili bi i Srbiju i Čačak...
90% današnjih hrvatskih 'branitelja' su lažni branitelji, lažni invalidi, lažni ptspovci, a većina onih pravih branitelja se nisu ni javili za bilo kakve beneficije...
Јбг, у стара добра времена кад победиш у рату окачиш се на грбачу пораженоме који мора да ти плаћа штету, ради за тебе. Ово сад све наопако, не исплати се ни победити.
Ја сам господин човек.
Тргујем преко Лимундо.
да да, како да не, зато је праведни Јововић ишао у Аргентину и спрангијао павелића на сред улице... причајте те приче неком другом...
Pa odem kod lekara i onda, e dodji za 3 meseca sada nema termina. Tako sam trebao u septembru da idem kod hematologa, a evo ga sad januar jos nisam otisao.
Ili mislite da imam 100000-200000 godisnje da sve iskontrolisem kod privatnika i to svake godine.
Nisam ja jedini bio dole. Potrebno je sistemsko resenje na drzavnom nivou za sve. Ne samo za mene jednog. Ili mislite da sto hiljada ljudi takodje treba da nadje 100000-200000 godisnje da se kontrolise kod privatnika zbog rata u koji ih je poslala drzava.
Kad je drzava slala u rat sad treba i da preuzme odgovornost.
Ne nego cu sad od tebe da naplatim. A ti se zali Miri. Posalji joj pozdrave preko Putina.ZA SVE RATOVE OD 1991 PA DO DANAS ZA ODGOVORNOST OBRATI SE VASINGTONU JER SI SE UVEK KAO STATISTA DOBROVOLJNO BORIO ZA AMERICKE NACIONALNE INTERESE.............
DEO NAKNADE MOZES TRAZITI I OD MIRE MILOSEVIC BUDUCI DA SI NAJMANJE 10 PUTA NA IZBORIMA DAVAO PODRSKU NJENOM MUZU SLOBODANU, DA OTME SILNO BOGATSTVO OD SRPSKOG NARODA.............................mislim, valjda si i ti zasluzio od te sume bar neku iljadarku.
Ne nego cu sad od tebe da naplatim. A ti se zali Miri. Posalji joj pozdrave preko Putina.
A na izborima prvim sam glasao za Paroskog. 96 nisam glasao. A vi koji ste glasali i sad glasate za crveno-crne da mi platite odstetu.
I nisam se borio nigde dobrovoljno nego sam bio na odsluzenju vojnog roka kad je poceo rat.
Ne nego cu sad od tebe da naplatim. A ti se zali Miri. Posalji joj pozdrave preko Putina.
A na izborima prvim sam glasao za Paroskog. 96 nisam glasao. A vi koji ste glasali i sad glasate za crveno-crne da mi platite odstetu.
I nisam se borio nigde dobrovoljno nego sam bio na odsluzenju vojnog roka kad je poceo rat.
Tad je bio ozbiljan poslanik. Nisu ni postojali rijalitiji. Znam da je vama klincima to tesko da zamislite, ali tako je bilo. Nije bilo ni mobilnih telefona. Zamisli tek to.Хахаха.... овај гласао за риалити звезду Парошког.
Tad je bio ozbiljan poslanik. Nisu ni postojali rijalitiji. Znam da je vama klincima to tesko da zamislite, ali tako je bilo. Nije bilo ni mobilnih telefona. Zamisli tek to.
Nije bio bas neki izbor. Sloba, Paroski, gazda Jezda i Milan Panic - sto bi rekao ovaj prethodni predstavnik americkih interesa.
Парошки Милан је био у спо, после се одвојио и радио нешто самостално ал брзо је пукао.
цео спо је основао драшковић који је претходно избачен из сно Мирка Јовића
Tad je bio ozbiljan poslanik. Nisu ni postojali rijalitiji. Znam da je vama klincima to tesko da zamislite, ali tako je bilo. Nije bilo ni mobilnih telefona. Zamisli tek to.
Nije bio bas neki izbor. Sloba, Paroski, gazda Jezda i Milan Panic - sto bi rekao ovaj prethodni predstavnik americkih interesa.
А јесте ли имали телевизор у боји?
- - - - - - - - - -
А трећи канал?