Gost
Imam nebootabilnu instalaciju Windowsa. Sta treba da uradim da bi mi se pri rebootu instalacija pokrenula sa diska. Mozda uz pomoc neke diskete ili sl ??
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
XP je u pitanju. I znam da namestim bootovanje u biosu ali cd nije butabilan tako da nece da pokrene instalaciju sa cd-a. E mene zanima da li mogu nesto da ucinim da se ona pokrene iako cd nije bootabilan. Znam da postoje za to neke boot diskete ali ne znam kako se to radi.clan:koji windows xp, w98?
Idi u bios i gde pise boot namesti mu prvo cd onda hd ili ako formatiras onda floppy, cd, hd...
Pa treba da se nareze bootabilan cd xp...Anonymous:XP je u pitanju. I znam da namestim bootovanje u biosu ali cd nije butabilan tako da nece da pokrene instalaciju sa cd-a. E mene zanima da li mogu nesto da ucinim da se ona pokrene iako cd nije bootabilan. Znam da postoje za to neke boot diskete ali ne znam kako se to radi.clan:koji windows xp, w98?
Idi u bios i gde pise boot namesti mu prvo cd onda hd ili ako formatiras onda floppy, cd, hd...