- Poruka
- 81.607
Kažu da ima 200 članova ukupno a podelili se na dva dela. Do sada stradalo nešto preko 60 i tu je verovatno mnogo više škaljaraca. Znači mogu ovako još dugo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne diraju kada jedni po drugima puskaraju po gradu?
Nije to da su sada otisli na neki poligon pa igrali paintball s pravom municijom.
Nego, meni je ovo zanimljivo s etnoantropoloske tocke gledista.
Specificno je za Mediteran.
Znaci, ti likovi su po meni utjelovljenje onoga sto ja pogrdno nazivam "siptar" u smislu "spitarsko stanje uma".
Biti Albanac je nesto drugo, to su u pravilu potomci starosjedilaca, ali biti Siptar moze biti bilo tko, bio on Hrvat, Srbin, Albanac, Bosanac, Grk... zamisli to divljacko ludilo, gdje zbog 200 kg. praha koji se btw. izvozi na tone, netko ratuje do medjusobnog istrijebljena.
Ajd da je pala jedna glava, dvije, pa i pet.... ali ovi puskaraju gotovo deset godina i jos nisu zavrsili, a kad ce, ne zna se.
Postoji anegdota, u koju ne vjerujem, da je Enver Hoxa nekog lika koji je izvrsio krvnu osvetu dao zivog ukopati ispod kapse pokojnika, samo kako bi od njega napravio primjer drugima.
Kazem, ne vjerujem da je istina, ali bilo bi lijepo da jeste.
Kažu da ima 200 članova ukupno a podelili se na dva dela. Do sada stradalo nešto preko 60 i tu je verovatno mnogo više škaljaraca. Znači mogu ovako još dugo.
Inače, situacija u zemlji je sjajna i svi imaju posao, pa im je teško regrutovati nove mlade
NIje stradao niko osim onoga kome je namenjeno.
Ono što sam hteo reći je da ti možeš hodati gradom bez ikakvih problema, niko ti od njih neće ništa. Niko se ne bije jače od bivše braće, nije to samo do para i praha, već i do izdaje.
Pokušavam zamisliti nekakvu seks kombinaciju s mladom medvjedicom, obavezno bi to začinio nekakvim igranjem uloga.
Mafijaška država Crna Gora.Neka mu laka Crnogorska zemlja, naš velji Kapo di tutti Montenegrini
samo neka se sljam pobije medju sobom. nije neka stetaJedna osoba poginula je, a više je povređeno jutros na Cetinju, nakon što je aktivirana eksplozivna naprava nedaleko od tamošnjeg Sportskog centra, rečeno je Vijestima nezvanično iz Uprave policije.
Prema nezvaničnim saznanjima, stradali je pripadnik zločinačkog škaljarskog klana.
Izvor iz vrha Uprave policije kazao je da je povredama podlegla još jedna osoba, pripadnik iste organizovane kriminalne grupe.
Iz Uprave policije saopšteno je da su sve raspoložive policijske ekipe na terenu. U toku je uviđaj.
(Kurir.rs/Vijesti)
Opet samo škaljarci stradaju, nema kavčana već dugo da su skembani.
samo neka se sljam pobije medju sobom. nije neka steta
ako si u potrazi za dusom.. ne pogresnom si forumuTo je veoma bezdusno
ako si u potrazi za dusom.. ne pogresnom si forumu
Živ si!! Ponesi nam dva piva ovamo.Mi Crnogorci imamo veliku dusu...ka bomba
U Crnoj Gori kad god sam bio, uvek sam bio na ivici da se potučem sa nekom budalom ali bukvalno, dal u prodavnici, na šetalištu, u kafiću