Bombaški napad na Cetinju, stradala dvojica škaljaraca: ima više povređenih

images (1).jpg

Kako ne diraju kada jedni po drugima puskaraju po gradu?
Nije to da su sada otisli na neki poligon pa igrali paintball s pravom municijom.
Nego, meni je ovo zanimljivo s etnoantropoloske tocke gledista.
Specificno je za Mediteran.
Znaci, ti likovi su po meni utjelovljenje onoga sto ja pogrdno nazivam "siptar" u smislu "spitarsko stanje uma".
Biti Albanac je nesto drugo, to su u pravilu potomci starosjedilaca, ali biti Siptar moze biti bilo tko, bio on Hrvat, Srbin, Albanac, Bosanac, Grk... zamisli to divljacko ludilo, gdje zbog 200 kg. praha koji se btw. izvozi na tone, netko ratuje do medjusobnog istrijebljena.
Ajd da je pala jedna glava, dvije, pa i pet.... ali ovi puskaraju gotovo deset godina i jos nisu zavrsili, a kad ce, ne zna se.
Postoji anegdota, u koju ne vjerujem, da je Enver Hoxa nekog lika koji je izvrsio krvnu osvetu dao zivog ukopati ispod kapse pokojnika, samo kako bi od njega napravio primjer drugima.
Kazem, ne vjerujem da je istina, ali bilo bi lijepo da jeste.

NIje stradao niko osim onoga kome je namenjeno.

Ono što sam hteo reći je da ti možeš hodati gradom bez ikakvih problema, niko ti od njih neće ništa. Niko se ne bije jače od bivše braće, nije to samo do para i praha, već i do izdaje.

Pa i rat devedesetih je bio krvaviji jer je među bivšom braćom.

Jedna osoba poginula je, a više je povređeno jutros na Cetinju, nakon što je aktivirana eksplozivna naprava nedaleko od tamošnjeg Sportskog centra, rečeno je Vijestima nezvanično iz Uprave policije.

Prema nezvaničnim saznanjima, stradali je pripadnik zločinačkog škaljarskog klana.

Izvor iz vrha Uprave policije kazao je da je povredama podlegla još jedna osoba, pripadnik iste organizovane kriminalne grupe.

Iz Uprave policije saopšteno je da su sve raspoložive policijske ekipe na terenu. U toku je uviđaj.

(Kurir.rs/Vijesti)
samo neka se sljam pobije medju sobom. nije neka steta

Samo im zatvoriti granicu za mafiju, nek reše svoje vekovne probleme i 10togodišnji rat državnih bandi. Zar je čudo što je borba za vlast odnosi žrtve?
Problem je što još ima glupih Srba, pa se dobrovoljno prijave kao kolateralna šteta radom u crnoj gori bez znanja ko je ko ili navikom da idu na "naše" NATO mafijaško more....Ima li ko normalan da ide na more u Crnu Goru? U Albaniju? U Hrvatsku? Niko normalan i svestan....ajd dok nisu znali, pa kao "dobro je"....otkud je sad dobro mešati se s tim ljudima kad je javno da su svi crnogorci deo mafije....Dvojni pasoš jedino posle detaljne provere davati tim krimosima...

Back