Bomba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
16.002
Ja sam se zaljubila. Ne znam nista o njemu, ali znam da sam luda za njim. Moram da krenem u potragu. Crn, celav, tako moje visine oko 175 cm, sladak. Jao, ne znam sta da radim. Odjednom sam zaboravila na sve.

Ja sam se zaljubila. Ne znam nista o njemu, ali znam da sam luda za njim. Moram da krenem u potragu. Crn, celav, tako moje visine oko 175 cm, sladak. Jao, ne znam sta da radim. Odjednom sam zaboravila na sve.

Их, не сумњам да ћеш га наћи и да ћете се смувати.
И да ће бити занимљив, добростојећ и разведен или тако нешто...
Наравно, волеће те негова мама, деца, кучићи, комшије и ко зна ко све не...
Али, биће ту и нека бивша која те баш и неће волети па ће то тебе дотицати довољно да нам отвориш понеку тему...

А онда ће то бити још једна вечна љубав од месец, два максимално...

Их, не сумњам да ћеш га наћи и да ћете се смувати.
И да ће бити занимљив, добростојећ и разведен или тако нешто...
Наравно, волеће те негова мама, деца, кучићи, комшије и ко зна ко све не...
Али, биће ту и нека бивша која те баш и неће волети па ће то тебе дотицати довољно да нам отвориш понеку тему...

А онда ће то бити још једна вечна љубав од месец, два максимално...

Primecujem ovde maliciozni sarkazam. :( Kada bi se ti zaljubio, ja bih bila presrecna zbog tebe, Osecam da ce ova ljubav biti zauvek. Jao, kako mi se svideo. Ljubav na prvi pogled.

Primecujem ovde maliciozni sarkazam. :( Kada bi se ti zaljubio, ja bih bila presrecna zbog tebe, Osecam da ce ova ljubav biti zauvek. Jao, kako mi se svideo. Ljubav na prvi pogled.
Zar nisi za svaku osećala?
Kako se možeš tako zaljubili na prvi pogled, a nisi ni pričala s njim.
Ako te tako fizički privlači, a ispadne da je bezobrazni, nepismeni fizikalac, hoćeš se samo seksati s njim i šutnuti ga, ili trpeti njegov karakter i osobine radi večne ljubavi?

Zar nisi za svaku osećala?
Kako se možeš tako zaljubili na prvi pogled, a nisi ni pričala s njim.
Ako te tako fizički privlači, a ispadne da je bezobrazni, nepismeni fizikalac, hoćeš se samo seksati s njim i šutnuti ga, ili trpeti njegov karakter i osobine radi večne ljubavi?

Imam jaku intuiciju da je on pravi.

celav, 175
bernad mejdof?

Ne znam kako se zove.

Погрешно примећујеш...
То је само блага иронија јер нас поново уводиш у круг истих прича које вртиш са сваком новом љубављу...
Не постоји љубав на први поглед.
То је бесмислена фраза јер се је немогуће волети на први поглед.
Могуће је само заљубити се на први поглед...

А ти баш често погледваш у неког по први пут...
Зато сам ироничан.
Што бих ја био малициозан према теби?
Да бих био малициозан, ти би морала да ми будеш баш битна.
А ниси.
Нисам малициозан према људима које сажаљевам...

Šta ako ima ženu i šestoro dece i sve ih bije kad je nervozan?

Ne znam nista o njemu, osim navedenog.

Погрешно примећујеш...
То је само блага иронија јер нас поново уводиш у круг истих прича које вртиш са сваком новом љубављу...
Не постоји љубав на први поглед.
То је бесмислена фраза јер се је немогуће волети на први поглед.
Могуће је само заљубити се на први поглед...

Ti bas nemas srece u ljubavi... :(

А ти баш често погледваш у неког по први пут...
Зато сам ироничан.
Што бих ја био малициозан према теби?
Да бих био малициозан, ти би морала да ми будеш баш битна.
А ниси.
Нисам малициозан према људима које сажаљевам...

... a jos si i zavidan. :(

Upravo krecem u akciju. Trebalo je da idem na jogu, ali sam odustala, jer me ljubav vodi. Vis mi lak! :kiss:

Ti bas nemas srece u ljubavi... :(

... a jos si i zavidan. :(

Upravo krecem u akciju. Trebalo je da idem na jogu, ali sam odustala, jer me ljubav vodi. Vis mi lak! :kiss:

Хехе...
А ти појма немаш шта је љубав...

Нисам завидан.
Нисам завидан ни према бољима од себе...

Срећно.. ;)

Crn, celav?!
Crnac ili Mandov :think:...pa dobro...nije ti los izbor. Zavisi ko sta voli. Visok je ko moja kitta kad legnem na ledja 17,5cm ...eeee...rekoh ja sebi "Ma sto joj se nisam javio onaj dan" cccc...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back