Bolovi u nogama

Kalubrt

Početnik
Poruka
5
Reko da se javim da vidim ima li neko slicnih problemaa, nedavno sam napunio 17god i u zadnje vrijemee imam bolove u nogamaa to uglavnom u ćevanici (koljenima ponekad) to kad krenem na spavanjee kad skacem trcim ili hodam ugl u svakom djelu danaa, imam ravne tabane cio zivot i uvjek su znala stopala ponekad da me zabolee al ovo je novo nemam problemaa sa gojaznoscu, da li neko ima slican problem ili neko zna razlog?

Reko da se javim da vidim ima li neko slicnih problemaa, nedavno sam napunio 17god i u zadnje vrijemee imam bolove u nogamaa to uglavnom u ćevanici (koljenima ponekad) to kad krenem na spavanjee kad skacem trcim ili hodam ugl u svakom djelu danaa, imam ravne tabane cio zivot i uvjek su znala stopala ponekad da me zabolee al ovo je novo nemam problemaa sa gojaznoscu, da li neko ima slican problem ili neko zna razlog?
Kao neko ko ima iskustva sa bolovima, moja preporuka ti je: Ne trazi savet ovde idi kod lekara. Ne slusaj forumase kad je zdravlje u pitanju ne mislim da ces dobijati zlocudne savete no "put do pakla poplocan je dobrim namerama".

Sa ravnim tabanima,osobe obicno gaze vise na unutrasnju stranu tabana i tako dolazi do opterecenja nogu komplet.Idi kod svog odabranog lekara neka te posalje kod fizijatra,gde ce ti pokazati vezbe koje treba da radis da bi ispravio stopala i vratio pravu ravnotezi.Nemoj nikako da cekas da dodje do bolova kukova,jer tada vec traje mnogi duze lecenje toga,a bolovi su nesnosni.Fizijatar ce ti reci,ti bi trebao i nositi obucu sa posebnim uloscima,koji isto ispravljaju stopala.Pozuri,jeste da je malo gadno sad zbog ove korone,ali potrudi se da to odradis dok je to jas u manjem stadijumu.Ovo ti pisem,jer je moja mladja cerka imala te tegobe.Uspela je u tome,ali je jos ponekad zaboli levo koleno,koje je verovatno imalo veci pritisak nego desno.

Probaj malo vise fizicke aktivnosti

Kao neko ko ima iskustva sa bolovima, moja preporuka ti je: Ne trazi savet ovde idi kod lekara. Ne slusaj forumase kad je zdravlje u pitanju ne mislim da ces dobijati zlocudne savete no "put do pakla poplocan je dobrim namerama".
Hvalaa na savjetu vjerovatno cu otici ovih dana kod lekara.
Probaj malo vise fizicke aktivnosti
Inace sam vrlo aktivan i redovno treniram

Back