samo ime kaze sve...
Pisite o vasim misljenjima o ovoj tehnici ribolova i ,naravno, vasim iskustvima.
Pisite o vasim misljenjima o ovoj tehnici ribolova i ,naravno, vasim iskustvima.
Ovako: U Karlovcima nisam nikad pecao. Ali znam svaki kamen od Sremske Kamenice pa do Oficirca. Tereni su lepi, ima i kamena i peska. Oko tvrdjave je jaca voda, tamo izmedju stubova, javlja se cesto krupan protfis. Tamo sa Novosadske strane, kod govnare, tj brodogradilista, ne bih pecao ni kad bi mi neko garantovao da cu upecati dunavsku azdaju o kojoj kruzi legenda. Svaka druga voznja, izvuces toalet papir. Tu se kanalizacija izliva. A o nesnosnom smradu necu ni da pricam. Sto se tice sistema, taj "Novosadski" ne mogu ocima da vidim a kamoli da pecam na njega. Iskljucivo monofili ispod 0.18, predvez 0.12, fixni plovak 4g, u obliku obrnute sargarepe, klizno olovo "suza", mala vrtilica i udica ne veca od 14. I to je onda umetnost.A gnusam se ljudi kad vidim da fijukne pampur na pola dunava, vezan na 0.35, ne zna kako se hrana mesi i glumi mi velikog pecarosa. I onda kad mu se krupatica CITAJ: OBESI sama na udicu, sasvim slucajno je izvuce napolje, bude srecan kao da je upecao ajkulu. Cast svakome, ali po meni su to mesari a ne ribolovci. Ali ako ljudi vole to, molim lepo.. Bistro!