i pored godisnje proizvodnje od 300 000 zastavinih automobila cekalo se i po godinu dana na isporuku........sve se unapred razgrabi.........U SIROMASNOJ I BEDNOJ SOCIJALISTICKOJ JUGOSLAVIJI. Krediti za auto parkticno nisu postojali, nije bilo potrebe JER JE NAROD IMAO DOVOLJNO GOTOVINE I DOVOLJNE VISOKE PLATE DA KUPI AUTO.............znam mnoge koji su kupovali po 3-4 automobila odjednom , kazu, "nek se nadje, trebace" ...........a neka mi neko kaze u KOJO SE TO KAPITALISTICKOJ ZEMLJI AUTOMOBILI KUPUJU ODJEDNOM PO 3-4 KOMADA ?.................
naravno, YeOldeJagge ce reci da YUGO i KEC iz 80-tih nisu automobili u poredjenju sa danasnijm Golfovima i Astrama iz 2020-te...............zaboravljajuci da su i golfovi i tadasnje Korse, Polo, Uno.....bili nikakvi u odnosu na danasnje automobile..............MISLIM, VAN PAMETI JE UOPSTE KOMENTARISATI TVRDNJE DA U SOCIJALISTICKOJ JUGOSLAVIJI 1980-te NISMO IMALI MOBILNI TELEFON I PLAZMA-TV A DANAS 2020-te U KAPITALISTICKOJ SRBIJI SVE TO IMAMO.
koliko su inteligentni sa ovakvim debilnim "dokazima" superiornosti kapitalizma, TAKO I PROLAZE.