Bolji i gori od mene

Nije imao šta da me pita jer smo se upoznali na fakultetu kao studenti istog.a zašto nismo zajedno je naša stvar.

Da, u pravu si.
Nego, hteo sam da te pitam da li sam dobro razumeo...Ti misliš da ako te neko pita za tvoje obrazovanje, taj pravi neku računicu i računa koliko to njemu može da donese koristi, a onaj koji te ne pita...to je samo ljubav, voli te i ne pita ništa?

Cuo sam tako price da zene ne bi bile sa muskarcem koji je manje sposoban od njih, ima manjak inicijative, primanja, pameti, ili da muskarci ne bi bili sa zenom koja zaradjuje vise od njih, ima bolju karijeru, pametnija je, bolji drustveni polozaj, kako god.
Da li bi vi mogli da budete sa nekim ko je bolji ili gori u nekim oblastima zivota (inteligencija, strucna sprema, socijalni status, lepota, finansijka moc) od vas?
Da, ne i zasto?
da da:zima:

cuj neko bolji od mene
mda.gif

Cuo sam tako price da zene ne bi bile sa muskarcem koji je manje sposoban od njih, ima manjak inicijative, primanja, pameti, ili da muskarci ne bi bili sa zenom koja zaradjuje vise od njih, ima bolju karijeru, pametnija je, bolji drustveni polozaj, kako god.
Da li bi vi mogli da budete sa nekim ko je bolji ili gori u nekim oblastima zivota (inteligencija, strucna sprema, socijalni status, lepota, finansijka moc) od vas?
Da, ne i zasto?

nemaju one pojma, ili ne zele da imaju... oko 4-6 meseci
posle seku

Back