Boljevci-Zemun- Osnovna Skola godinu dana bez direktora

  • Začetnik teme roditelji_Boljevci
  • Datum pokretanja
R

roditelji_Boljevci

Gost
Mi, roditelji OS 'Branko Radicevic"Boljevci na ovaj nacin moramo da vam se obratimo. Nas skolski odbor vec godinu dana radi na izboru direktora skole. Ali desava se nesto sto mozemo samo nazvati korupcijom, .Kako skolski odbor izabere direktora skole, i to ode na saglasnost kod ministra Prosvete i sporta Gospodina Gase Knezevica, on ne da saglasnost. Prvi kandidat je bila prof. ruskog Slavka Ognjanovic, postena i pravedna osoba bez trunke bilo cega loseg, medjutim NEKO dodje kod ministra i on ne da saglasnost, dalje izabere se prof. raz. nastave Zorica Mitrovic, jedna sposobna licnost sa velikim organizacionim sposobnostima i ona na isti nacin ne dobije saglasnost. Dalje ministar postavlja v.d. prof.geografije Mirjanu Zloh, (koja je u skolskom odboru i svaki put je glasala za sebe i nikad nije dobila vecinu) odakle mu njena dokumenta, kad je skolski odbor nije izabrao? O moralnom i etickom liku Mirjane Zloh mozete da dobijete od predsednika skolskog i odborai clanova sa dokazima, kao i od roditelja.Sada je na konkursu od strane skolskog odbora izabrana prof.psihologije Sarita Smisek , koja pored posla u skoli radi i za ministarstvo prosvete na reformi skolstva, zasto ima i sertifikat ministra G. Knezevica , DA LI CE I OVOG KANDIDATA DA ODBIJE MINISTAR??DA LI JE TO ISTINA PRAVDA I POSTENJE? DA LI STRANKE TREBA TIME DA SE BAVE? MOZDA I MINISTAR NE MOZE DA SE ODUPRE NECIJOJ MOCI.
O nama prica ceo Beograd po svim strukturama i skolama , nase se selo posvadjalo, deca cak pricaju o direktoru! Pitajte gospodina ministra zasto to radi!
Vec godinu dana unazad, izbor direktora je glavna tema skole. GDE SU TU NASA DECA?Kakav je kvalitet nastave i kakve su strucne kvalifikacije nasih nastavnika? :!: Da li Vi znate da nasa skola nema ni sportsko igraliste , a da nam je fiskulturna sala zapecacena od strane inspekcije i nije za upotrebu. Da li se neko setio i nase dece da i njima treba bar igraliste a da ne pricamo o fiskulturnoj sali .


Sve informacije mozete da dobijete od predsednika i vecine clanova skolskog odbora

Zahvalni roditelji OS "Branko Radicevic" Boljevci , opstina Zemun, nazalost ne mozemo za sada da se potpisemo
 

Back
Top