Fejs74
Primećen član
- Poruka
- 579
Da li je za vas bolje da imate ribu recimo godinu dana i da sa njom imate sex npr. 2-3 puta dnevno ili da u tih godinu dana imate 12 riba i da sa njima imate sex npr. 2-3 puta mesečno!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brena je Brena, al' dvaput je dvaput?!?!!!..Fejs74:Da li je za vas bolje da imate ribu recimo godinu dana i da sa njom imate sex npr. 2-3 puta dnevno ili da u tih godinu dana imate 12 riba i da sa njima imate sex npr. 2-3 puta mesečno!?
12 riba po 2-3 puta dnevno.....Fejs74:Da li je za vas bolje da imate ribu recimo godinu dana i da sa njom imate sex npr. 2-3 puta dnevno ili da u tih godinu dana imate 12 riba i da sa njima imate sex npr. 2-3 puta mesečno!?
Ma ja sebe ne cenim ni za crno ispod nokta...skot sam neopisan...los covek...sisa....al' brate kad se bira, sto da ne izaberem najsladje=Darkman=:U bre marlon al imas visoko misljenje o sebi... Meni je svejedno, kako kad naidje...
Ne valja ti taj posao, moras da se stalnoj trosis na objasnjavanje gde ides i sta radis, pa onda malo onemocasAllmightyBruce:A imas ribu godinu dana(2-3 na dan)++++12 riba kres kombinacija))))A jeba.ci?
Pa ide ovako....kad prodjes Alfu Centauri skrenes desno i posle pet svetlosnih godina ces naleteti na majstore....ovo ovde je levo skretanjeKiss_me:C c c ebote gde ja zivim kad se samo na ovom forumu skupilo toliko majstora ... Mora da sam promasila planetu kod prve zvezde![]()
![]()
![]()
marlon:Pa ide ovako....kad prodjes Alfu Centauri skrenes desno i posle pet svetlosnih godina ces naleteti na majstore....ovo ovde je levo skretanje![]()
![]()
![]()
marlon:Pa ide ovako....kad prodjes Alfu Centauri skrenes desno i posle pet svetlosnih godina ces naleteti na majstore....ovo ovde je levo skretanje![]()
![]()
![]()
Ma dovoljno ti je da naletis na Chicha Drazu i ode ti vasionski brod u p.m.kučka:Ha,ha,ha Pazi i kod ovog levog skretanja moze biti... pod uslovom da naletis na brod neverovatnoce iz Autostoperskog Vodica :-D
Fejs74:Da li je za vas bolje da imate ribu recimo godinu dana i da sa njom imate sex npr. 2-3 puta dnevno ili da u tih godinu dana imate 12 riba i da sa njima imate sex npr. 2-3 puta mesečno!?
Upravu si, jednom može da bude i sat i dva.....i 10 min.Tu se već postavlja drugo pitanje!!!Da li je bolje 2-3 puta dnevno po 15min ili jednom dnevno sat vremena.?????Gazdarica:Moze li ikako jednom dnevno? Mnogo mi je 2-3 puta, ipak sam ja zena u godinama...![]()
Stalna partnerka je u svakom slucaju mnogo bolja kombinacija od bilo kakvog shvrljanja i kres shema.Fejs74:Da li je za vas bolje da imate ribu recimo godinu dana i da sa njom imate sex npr. 2-3 puta dnevno ili da u tih godinu dana imate 12 riba i da sa njima imate sex npr. 2-3 puta mesečno!?