Боље просек него да партнер боде очи?

На основу личног искуства нешто размишљам није ли боље да особа има партнера који је просек него да боде очи људима и изазива завист код тих истих људи? Јер човек је чудо а завист је па тек. Ваше мишљење?

Tu ces videti pravu sliku tvojih prijatelja i ko ti je prijatelj.Oni koji su iskreni bice im drago ili normalno i bez trubenja i davanja na znacaj, oni koji nisu ima da ogovaraju i hteo to ili ne sticice do tvoje usi i razocaraces se u njih, pokusace da se uvuku u tu pricu da ti traze broj njene drugarice i slucno i da se sire onim sto ti nemas i onim sto su oni postigli a ti nisi, razbacace se novcem i poklonima svim sto moze da sebi i tvojoj dokazu da su bolji od tebe izokola podsvesno.Docice do recenice "ako moze on sto ne bih i ja" koja je toliko toksicna i odvratna da neko izgovori ko ti je najbolji drug i oni koji su ti bliski.

Ja sam to licno okusio bas u poslednjoj vezi gde se moj najbolji drug bio sirio novcem, kolima, kucom i muvao je njenu najbolju drugaricu a ona bila strankinja tj obe du pa je slao skupe poklone preko nje a pritom imao devojku za koju je pricao da ga postuje ko nijedna u da je voli ali mu smeta sto u ruci ima slabu pokretljivost tj u zglobu sake pa se muvao sa drugaricom moje devojke sireci se svaki put kad se vidimo a znam ga i rekao to "kad moze on mogu i ja".
Pritom je znao koliko je volim i koliko mi je znacila i u problemima kad sam mu pricao krisom mu bilo drago sto mi se veza raspada bar mi je tako delovalo.

Sad se vise ne druzim s njim i nemam nijednog bliskog nazovi najboljeg prijatelja, mozda trenutno dva dobra drugara koji me jos nisu za meni bitne stvari izneverili i razocarali...

Nije bitno da li je prosek ili bas lepotica, bitno je da tebi odgovara kao osoba i da se slazes s njom, ostalo onda nije bitno i ko sisa...
 
Na trecem mestu lepota?

Znaci i da si sam ili sama treceligas po lepoti
Znači da cijenim sve drugo prije ambalaže. Kako tebi, takvog uma objasniti šta je sapioseksualizam? :D
I još nešto, sve dok se kriješ kao zmija noge nemaš pava nagađati ili pogađati kako neko izgleda. Komentarisati isto tako.
 
Razočarenje u ljude u koje je neko do juče imao veliko poverenje... Ne čitate celu temu pa svakome moram ponaosob da objašnjavam.
Ma ebe se njoj šta ko piše.
Evo pisah konkretno o primeru ona vrhunska ljepotica ko gorska vila a on prosek. Tu je UGLAVNOM njen interes.
I onda ona upadne i počne
"ne mora da znači... Jer ako su RAVNOPRAVNI u svemu..."
Pa kako ravnopravni ako sam napomenuo VELIKU suprotnost u lepoti fizickoj privlačnpsti


Dakle upada da pametuje i skrece sa onog sto pišeš....
Ako su ravnopravni u svemu onda je i on lepotan u tom slučaju a nije napomenuh
 

Back
Top