На основу личног искуства нешто размишљам није ли боље да особа има партнера који је просек него да боде очи људима и изазива завист код тих истих људи? Јер човек је чудо а завист је па тек. Ваше мишљење?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam. Nisam siguran. Sasvim je moguće da je tako. Ali pitanje je. Jbt ljudi za šta Krsta koristi naše uređaje, znači jede mi bateriju ko nenormalna, telefon se greje ko TA peć. Je l kopa bitkoine, koji je virus u pitanju?На основу личног искуства нешто размишљам није ли боље да особа има партнера који је просек него да боде очи људима и изазива завист код тих истих људи? Јер човек је чудо а завист је па тек. Ваше мишљење?
Moguce da jeste...Kad spremas gulas, sta od zacina ubacujes?Ne znam. Nisam siguran. Sasvim je moguće da je tako. Ali pitanje je. Jbt ljudi za šta Krsta koristi naše uređaje, znači jede mi bateriju ko nenormalna, telefon se greje ko TA peć. Je l kopa bitkoine, koji je virus u pitanju?
Ако мушкарац има неку много лепу и згодну за партнерку одмах крену оговарања и завист и код родбине и код пријатеља. Слична ситуација као са колима. Верујем да је и женама тако са пријатељицама уколико нађу парнера који по нечему ,,боде'' oчи.Ne znam. Nisam siguran. Sasvim je moguće da je tako. Ali pitanje je.
Pa?Ако мушкарац има неку много лепу и згодну за партнерку одмах крену оговарања и завист и код родбине и код пријатеља.
Па онда останеш без родбине и без пријатеља. Ко је паметан да се склони од таквих на време.
Zasto bi ostao bez rodbine i bez prijatelja? Sto bi se sklanjao, pa nisi je ukrao, zabogaПа онда останеш без родбине и без пријатеља. Ко је паметан да се склони од таквих на време.
Pih....На основу личног искуства нешто размишљам није ли боље да особа има партнера који је просек него да боде очи људима и изазива завист код тих истих људи? Јер човек је чудо а завист је па тек. Ваше мишљење?
Крену непријатне ситуације, неко ти у лице каже ,,не разумем како је ова особа са тобом'', смицалице такође, оговарања која некако дођу до особе на коју се оговарање односи...Zasto bi ostao bez rodbine i bez prijatelja? Sto bi se sklanjao, pa nisi je ukrao, zaboga![]()
I onda kada ogovaranja dodju do nje, ona se zamisli (posto ranije nije, jer ti je nju opstina dodelila), pa se zamisli....i dzabe si krecioКрену непријатне ситуације, неко ти у лице каже ,,не разумем како је ова особа са тобом'', смицалице такође, оговарања која некако дођу до особе на коју се оговарање односи...
Samo im kažeš dobro yebam, ima da nikad više ne postave takvo pitanje.Крену непријатне ситуације, неко ти у лице каже ,,не разумем како је ова особа са тобом'', смицалице такође, оговарања која некако дођу до особе на коју се оговарање односи...
Па се рашчује па не може мушкарац да се одбрани од удварачица.Samo im kažeš dobro yebam, ima da nikad više ne postave takvo pitanje.
Зна да погоди особу која је предмет оговарања јер је до јуче мислила да јој те особе најбоље желе у животу.I onda kada ogovaranja dodju do nje, ona se zamisli (posto ranije nije, jer ti je nju opstina dodelila), pa se zamisli....i dzabe si krecio
A da malo stavis telefon da odmara? 24/7 si tu.Ne znam. Nisam siguran. Sasvim je moguće da je tako. Ali pitanje je. Jbt ljudi za šta Krsta koristi naše uređaje, znači jede mi bateriju ko nenormalna, telefon se greje ko TA peć. Je l kopa bitkoine, koji je virus u pitanju?
Najvise bode oci privlacenje paznje estetikom i govorom tela. Napucana, doterana, detalji, sminkai td. A i to je postalo uvrnuto jer je postalo deo kulutoloske norme. Uvek moze da se neko uzdigne od toga. Naravno, ne znaci da treba ici okolo neuredan - druga krajnost. Dakle zlatna sredina cool, ekstremi, osim ako si slobodan/na pa ad hoc cool i to.На основу личног искуства нешто размишљам није ли боље да особа има партнера који је просек него да боде очи људима и изазива завист код тих истих људи? Јер човек је чудо а завист је па тек. Ваше мишљење?
Ti onda pricaj da ti je mali i mek kao dusa.Па се рашчује па не може мушкарац да се одбрани од удварачица.![]()
Ako si slobodan ne znaci da treba da budes loših manira vaspitanja ponašanja i da ti sve dopustenoNajvise bode oci privlacenje paznje estetikom i govorom tela. Napucana, doterana, detalji, sminkai td. A i to je postalo uvrnuto jer je postalo deo kulutoloske norme. Uvek moze da se neko uzdigne od toga. Naravno, ne znaci da treba ici okolo neuredan - druga krajnost. Dakle zlatna sredina cool, ekstremi, osim ako si slobodan/na pa ad hoc cool i to.
Pa naravno, kazem da neki ljudi koji traze partnere se obicno oblace provokativnije. Ja ne sudim o tome. Ne kazem da treba na posao da odes u dopicnjaku, zna se gde sta kako. Doduse i ne zna se, izgleda...Ako si slobodan ne znaci da treba da budes loših manira vaspitanja ponašanja i da ti sve dopusteno
Cvet maslačka, malo zemlje i tri i po grančice platana.Moguce da jeste...Kad spremas gulas, sta od zacina ubacujes?
A da malo stavis telefon da odmara? 24/7 si tu.
Ozbiljno, dešava li se još nekom?Ne znam. Nisam siguran. Sasvim je moguće da je tako. Ali pitanje je. Jbt ljudi za šta Krsta koristi naše uređaje, znači jede mi bateriju ko nenormalna, telefon se greje ko TA peć. Je l kopa bitkoine, koji je virus u pitanju?
И само да им дам још повода dа причају ,,шта је у њему видела"? Oкрени обрни само дистанца испада најбоља са таквим људима.Ti onda pricaj da ti je mali i mek kao dusa.
Ako ih to ne otera, ja onda stvarno ne znam...![]()
Cuj ako je lepa, i sa tobom je, to znaci da te voli. Ako je prosek, prevarice te prvom prilikom....На основу личног искуства нешто размишљам није ли боље да особа има партнера који је просек него да боде очи људима и изазива завист код тих истих људи? Јер човек је чудо а завист је па тек. Ваше мишљење?
Lepe su i zene fudbaleraCuj ako je lepa, i sa tobom je, to znaci da te voli.