Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
mislim
kakve sam bolesti i plastične stvari ovde pročitala
nije ni čudo što se zdravo razmišljanje danas proučava kao fenomen
navikli smo na govna
mislim, igrica, pljeskavica, grejalica?
omg.
vi ljudi ste ograniceni ko terase..tema je : bolje od sexa..ne bukvalno, ali za sta ili u kojoj situacij ismo to rekli..
da mogu da svrsim od pljeskavice..
ponekad samo dodjem i citam postove na nekim temama i prosto se zadivim kolk ointeligentni ljudi borave na ovom podforumu...vecina..
Vezano za ovog lika sto je stavio cryss
moram i ja da es nadovezem
Jeste da je sex lep i sve, i osecaj posle toga je ispunjavajuc, ali kada se setim dugih dana i noci provedenih uz svoju heroinu koja se probijala ka uspehu i slavi u Oblivionu. Ili svog avatara unistenja u nekoj drugoj igrici, moram da priznam da je ponekad lepse igrati igricu .
SAda postoji mnogo neko shvacenje gde je sex kao prinuda. Fazon kao ako ne ***** lame si i ostalo. To je glupost posto ti zapravo moze biti lepse da radis nesto drugo. Mada ono ipak sex je main pleasure. Ali opet sex i ljubav spojeni kada su ipak daju ultimejt uzivanje
tako da moram da sa zaljenjem objavim da je imati cool slatku i lepu devojku sa kojom ti je lepo >> sve ostalo.