Bolje da ljulja nego da zulja!!!

Ne znam zašto je to tako.Možda je to uticaj medija,jer svakodnevno možemo vidjeti na TV-u neku "zgodnu"manekenku.Sada je mršavost postala neka ljepota.Ja isto sebi ponekad kažem"Jao kakva sam,udebljala sam se",a baš sad imam najviše udvarača.Ne znam zašto su neke žene i djevojke toliko opterećene težinom,kada postoji mnogo ljepših tema za razgovor i slobodno vrijeme može se trošiti na druge stvari...

Ljudi, jel cita neko nesto ili samo izvlacite kontekst koji vama odgovara...?

Ko hoce da se raspituje i edukuje siroko mu polje...nemoj me vise trpati sa tim...Sta je zdravo, a sta nije ZA MENE ostavi meni da prosudim...Otisao si predaleko sa alkoholicarima i narkomanima i tu ne bih da zalazim...nije zdravo jesti masno pa ga i ti jedes? ...Stvar izbora, volje, ljubavi, zelje,...bla, bla...

A za vas moje dame, ja vec napisah ZA SEBE ...sta mene smara u konkretnom slucaju...nisam osudjivala one koje " djipaju " ...

Zaista treba uvesti i likovnu sekciju na forum, pa posle svakog posta i nesto nacrtati...
Zar ti se ne čini da malo previše padaš u vatru? Pročitao sam još jednom celu diskusiju i ne vidim razlog da se tako ponašaš. Ja sam izneo svoje mišljenje, ti si iznela svoje. Dao sam pojašnjenje termina "aerobik" i prokomentarisao kako nešto što nekom prija ne mora automatski da bude i zdravo.
Ničim te nisam ni prozvao ni napao, a pogotovo nisam vadio tvoje reči iz konteksta. Iz prvog citata sam samo izbacio onaj deo gde opisuješ kako voliš tokom treninga da zamišljaš kako neke nemile ljude gaziš (ili nešto slično) jer sam mislio da to nema veze sa celom pričom. Ispada da ima veze, a čini mi se da na poslednjem treningu nisi dovoljno negativne energije izbacila iz sebe...
Ajd ti sad lepo mene ispsuj, istresi se, a ja obećavam da neću da se ljutim! :cmok:

Ne...nema potrebe...i nemoj da karikiras moje reci....Ali tutorisanje je jos nesto smo me smara, kao i djipanje na aerobiku...ako jednom kazem da ne, i drugi put da ne, a ti me i dalje ubedjujes da treba da pogledam ili da se raspitujem, onda mi je to pomalo napadno...lepo objasnih svoje razloge za to ne, ali ne i za to, da onaj ko to voli i prija mu, ne treba to da radi...niti sam ga poducavala koliko je to stetno ili ne...kao sto si ti meni pokusao da pokazes na svojim primerima ...sto se gazenja tice – srpski jezik je bogat stilskim figurama…

Ostatak posta se odnosio na druge dve sagovornice...gde sam opet iznela ono sto jeste praksa u vecini sportskih centara...I sad zaista, mislim da je ovo postala smaracina od konverzacije...Ako mi treba da se ubedjujemo ko je za sta, i ko sta voli da radi u svom privatnom zivotu, onda zaista glasam za likovnu sekciju...i da, Ljubinka ima pravo na svoj pravac :)

ja mislim da je to opterecenost i mozda nesigurnost, kompleksi....jer iako sam devojka uzasno me nerviraju takve price...moram da smrsam, drzim dijetu.... :thumbdown:

Hmmm,da vidimo....Ne mislim da su u pitanju nesigurnost i kompleksi(bar ne u vecini slučajeva). Bitno je da devojka bude zadovoljna sobom, kako iznutra tako i spolja.
Nije to nikakav modni diktat i poređenje sa lepoticama sa naslovnih strana Vouge,Elle niti npr. neki očajnički vapaj devojaka koje nemaju dečka,pa su nesigurne.Ne.
Nikada se nisam opterećivala time da 24/7 stojim na vagi,pratim kretanje kg iz sata u sat,pravim grafikone i izveštavam drugarice i dečka i slično. Ali,naravno da mi ne može biti nebitno kako izgledam. Ne treba sad tu ići u anoreksiju,ali niko ne može da kaže da mu je baš svejedno da li se goji ili ne,da li je debeo ili ne.
Možda je tu jedino za neku osudu to što neke devojke o tome stalno pričaju drugima i paniče.Ako su nezadovoljne-pravac teretana,trčanje,bilo koja fizička aktivnost i rezultati su tu.:D...................Dela,a ne reči.......................

Back