Bolje da imaš ganc novu Hondu nego Mercedes iz treće ruke sa 500.000 kilometara. Ne pričam o kolima

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.919
main-qimg-dc9bb16e7d7c45eb1c964612a367802d.jpg

Bolje da imaš ganc novu Hondu nego Mercedes iz treće ruke sa 500.000 kilometara

Ovo se ne odnosi na kola

Poslednja izmena:
Дакле, у метафори, нова Хонда је ружна девојка коју никад нико није хтео да је.бе, па је неразгажена

а Мерцедес је лепа, згодина и паметна девојка коју је у животу салетало 5 000 мушкараца, а она од тих 5 000 мушкараца одабрала 1 %, тј. 50 мушкараца.

:think:

Nije uopšte poredjenje, jer je honda bolji auto od mercedesa....kako mladja tako i starija....
Neko ne traži pouzdan i kvalitetan auto, nego brz, lep, luksuzan i spreman je to da plati.

Najbolji odgovor na ovo pitanje je da imaš ono što želiš. Ako želiš mercedes imaj mercedes samo razmisli koje posledice to nosi da ne najebeš. Mercedes ima skupe kvarove i održavanje pa unapred moraš biti svestan toga.
Ovde nije reč o autima.

Ja lično biram atraktivnu devojku. Šta mi znači što je dobra u duši ako svaki dan gledam one zgodne i deprimiram se što neka nije moja. Uspeh vezano za žene je da ležiš pored nje i da ni ne pomisliš na neku drugu vec da ti je ta pored koje ležiš dovoljna po svim pitanjuma. To je uspeh.

Back