čučnjeve, a za klečanje nađi alterntivu.uvežbam šta? klečanje ili...?

čučnjeve, a za klečanje nađi alterntivu.uvežbam šta? klečanje ili...?
Da . i meni je tako rečeno ..Da izdržim koliko mogu.bajs je divnoća, obožavam...
e,pa to je druga stvar,ako je kod tebe potvrđeno da je hrskavica potrošena.
izdrži,pa baš u krajnoj nuždi zamena.
drugarica je prošle godine operisana, i super je. treba i drugo.
mogu da vozim bajs do iznemoglosi i ništa mi nije. Ova samo ako hoću da čučnem. A dešava mi se kad se penjem uz stepenice da mi nešto klikće u kolenuPitam zato što su meni istrošene hrskavice , pogotovu desno koleno ..
I imam taj problem sa čučnjevima i sa stepenicama.
A redovno vozim bajs , to mi ne smeta.
nju je baš baš bolelo.Da . i meni je tako rečeno ..Da izdržim koliko mogu.
Isto.A dešava mi se kad se penjem uz stepenice da mi nešto klikće u kolenu
hm. jel to nešto ko tigrova mast?
Neće ti to pomoći.hm. jel to nešto ko tigrova mast?
E opasno je ako boli dok silaziš, ništa ti nije!mogu da vozim bajs do iznemoglosi i ništa mi nije. Ova samo ako hoću da čučnem. A dešava mi se kad se penjem uz stepenice da mi nešto klikće u kolenu
pazi, vozim onaj sportski sa uskim tvrdim sedlom... znači, ume da malo boli, ali dobro je to...E opasno je ako boli dok silaziš, ništa ti nije!
da isprobaš, pa češće radiš čučnjevemogu da vozim bajs do iznemoglosi i ništa mi nije. Ova samo ako hoću da čučnem. A dešava mi se kad se penjem uz stepenice da mi nešto klikće u kolenu
pa samo klecaE opasno je ako boli dok silaziš, ništa ti nije!
Primetio sam da kad radim čučnjeve, posle nekog vremena se razrade kolena i ostali zglobovida isprobaš, pa češće radiš čučnjeve
ili,ako nisi dijagnostikova, da fotkaš kolena, pa da znaš o čemu se radi.
pa samo kleca![]()
možda sedlo nije na optimalno podešenopazi, vozim onaj sportski sa uskim tvrdim sedlom... znači, ume da malo boli, ali dobro je to...
moguće, mada ne smeta za sat dva koliko maksimum vozim, kad vozimmožda sedlo nije na optimalno podešeno
jedva doćekasmo da te nešto zaboli![]()
rekoh ja da si zahrđao. kad se ragibaš, bićeš k'o novPrimetio sam da kad radim čučnjeve, posle nekog vremena se razrade kolena i ostali zglobovi
Tada se zagrejes,a kako je posle par sati.Primetio sam da kad radim čučnjeve, posle nekog vremena se razrade kolena i ostali zglobovi
pa nije stvar da ne smeta.moguće, mada ne smeta za sat dva koliko maksimum vozim, kad vozim
nije se žalio kako je posle.Tada se zagrejes,a kako je posle par sati.
Jeste a i praktična je za depiliranje. Ja sam jednom oblepio prase sa njom i posle samo povukao i ošurio ga iz jednog poteza.Sad bez zezanja, kupi kineziološku traku, stvarno pomaže. Ja se obavezno izlijepim cijela ako se spremam na jači sportski napor.
počelo je sve sa klečanjem...Sad bez zezanja, kupi kineziološku traku, stvarno pomaže. Ja se obavezno izlijepim cijela ako se spremam na jači sportski napor.
neka tebe... znamo mi biti i lekoviti,znašOvo mi je škola, nema šanse da potražim savjet od vas kad me nešto zaboli![]()
što? pa bolje ovako veselo nego da ti kažu da ćeš da crkneš za tri danaOvo mi je škola, nema šanse da potražim savjet od vas kad me nešto zaboli![]()