Gost 436569
Domaćin
- Poruka
- 3.572
literatura :zivot
autor : bmaxa
epilog :... sama moras da budes urednik svoje duse...
citaj pazljivije draga Lili
Dragi moj Krompiriću, ja nisam romantična duša i čitam ono što je napisano konkretno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
literatura :zivot
autor : bmaxa
epilog :... sama moras da budes urednik svoje duse...
citaj pazljivije draga Lili
Немам, монаси раде на контроли емоција, јогији на контроли интелекта, а факири на контроли тела.Zanimljivo. Moraću da razmislim o tome. Da li si to negde pročitao? Imaš li literaturu na tu temu ili nekog autora?
Ti koji uslovljavaju ljubav su za ljubav nesposobni. Kloni se takvih.Ali vidiš da neke ljude ne boli. To znači da im je ta veza maltene savršena. Jer. Kad god srce oseća ljubav, ranjiv si, jer si sebe dao drugoj osobi bez nekih kalkulacija. Ali vidim da neki ljudi uslovljavaju ljubav. Volim te dok mi to i to.... Takve ljude takođe ne boli.
Немам, монаси раде на контроли емоција, јогији на контроли интелекта, а факири на контроли тела.
Човек је као кочије. Коњи су емоције, кочијаш интелект, а кола тело, док господар седи у колима,
то би била ти. Ако не контролишеш коње вуку на своју страну, кочијаш на своју, а кола се распадну.
Дакле мораш имати сва три под контролом ЧП
Naravno. Svako normalan uslovljava.Ali vidiš da neke ljude ne boli. To znači da im je ta veza maltene savršena. Jer. Kad god srce oseća ljubav, ranjiv si, jer si sebe dao drugoj osobi bez nekih kalkulacija. Ali vidim da neki ljudi uslovljavaju ljubav. Volim te dok mi to i to.... Takve ljude takođe ne boli.
Maltretiranja i zlostavljanje je pretpostavljam svakom normalnom biću nešto što ukida ljubav. Ipak je tema o pomalo pesničkom, ljubavnom bolu, a ne ekstremnim stvarima za policiju.Naravno. Svako normalan uslovljava.
Treba da je neko teski mazohista da voli nekoga ko ga maltretira, fizicki ili psihicki zlostavlja I slicno.
Svako ima neke svoje standarde u zivotu.
Kuknjavom? Bol ne mora da se podnosi kuknjavon, već uzvišeno, pateći u sebi. A kako je posle lako? Zatvoriš srce da više ne voli? Ili voliš na distanci?Ne, mozda samo prvi put, kad naucis da pustis i da kuknjavom neces nista uraditi.
Posle je lako.
Sve ti je uslovljavanje.Maltretiranja i zlostavljanje je pretpostavljam svakom normalnom biću nešto što ukida ljubav. Ipak je tema o pomalo pesničkom, ljubavnom bolu, a ne ekstremnim stvarima za policiju.
Spoljasnja, unutrasnja, sve je to kuknjava.Kuknjavom? Bol ne mora da se podnosi kuknjavon, već uzvišeno, pateći u sebi. A kako je posle lako? Zatvoriš srce da više ne voli? Ili voliš na distanci?
Neko ceni intenzitet... Ja duzinu trajanja I konstantnost...Boli pri kraju nekoga![]()
Dragi moj Krompiriću, ja nisam romantična duša i čitam ono što je napisano konkretno![]()
onda još nisi srela pravog dasuLjubav nikada ne boli.
Na kraju je rekla: kralj si moje tameŽeleo sam da volim lepše no iko, verujući da neće boleti.
Želja mi se ostvarila, vera nije.
Nema tvoje krivice.
Mora da boli kad te volim bez tebe.
Sigurno duša stanuje ispod rebara,
jer tu boli, po navici,
kao kad zasvrbi davno otkinuta ruka.
Љубав воли, љубав болиUvek makar malo.
Kad dodješ do tako nečega, onda moraš stalno da bdiš i da držiš ko malo vode na dlanu ČPNeko ceni intenzitet... Ja duzinu trajanja I konstantnost...
Stvarna ljubav se nikada ne zavrsava (sem u slucaju smrti) vec se transformse iz jednog oblika u drugi.
Znaš kako, kad je mnogo jaka ljubav, krene krv na nos, prepukne srceSjecanja izbledece sve će se zaboraviti, kažu vrijeme liječi sve a ja neću da me izleči... Tuga kad ode i ti ces nestati