Bolest zvana savrsen selfi

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
119.858
Jeziv pad: „Savršeni“ selfi odveo turistkinju u smrt (uznemirujući video)

Turistkinja Sandra Manuela Da Kosta Makedo približila se ivici balkona, koji se nalazi na 27. spratu solitera u Panami, i držeći u ruci štap za slikanje probala da snimi što atraktivniju fotografiju.

[/COLOR]

lm... da li je jedna fotka vredna zivota?
zasto su u modi wc selfiji?

sta je tako magicno u selfiju?
lajkovi ili nesto drugo?

ovo se desilo pre par dana i kod nas..mladic se slikao na nekoj litici, mislim da je Tara u pitanju i u jednom momentu se samo prevrnuo sa bankine na kojoj je sedeo i nestao u provaliji. mlad, lep, normalan decko...tuga.
trenutak nepaznje i vise te nema.
ljudska vrsta je sklona da napreduje u kreativnim nacinima na koji sebi mozemo da se useremo u zivot ili ga izgubimo.

ovo se desilo pre par dana i kod nas..mladic se slikao na nekoj litici, mislim da je Tara u pitanju i u jednom momentu se samo prevrnuo sa bankine na kojoj je sedeo i nestao u provaliji. mlad, lep, normalan decko...tuga.
ljudska vrsta je sklona da napreduje u kreativnim nacinima na koji sebi mozemo da se useremo u zivot ili ga izgubimo.

i jel okinuo i sačuvan snimak preživelog telefona....?

e, a može da bude i dobra fora samoubica...nisam teo, vamilijo

- - - - - - - - - -

Nije selfi kriv sto su ljudi samoljubivi...

samoubistveni ( :

Drugarica mi je pricala,bila kod cerke u milanu i nikako da se lepo slikaju ispred katedrale duomo,stalno prevelika guzva.i dogovore se da ujutru ustanu u pet,uhvate prevoz i cim svane da se slikaju na praznom trgu
Ali to su izgleda smislili i ostali "ludaci" posto je u sest vec bilo dosta turista

lajkovi ili nesto drugo?

nije ništa toliko magično u selfiju.
magična je praznina u glavama ovih ljudi.
ali nije na žalost ni prva i poslednja pa ne znam šta bi trebalo da bude poenta komentara.

nemojte deco!!!

ljudi su već crni zbog svoje gluposti, zar sad i mi da ih dodatno ocrnimo

slučajno znam priču....nije u pitanju bio selfi, već je momak, u ko zna kakvom stanju, izgubio ravnotežu i pao sa litice

Da mi je neko pricao da u Panami postoji soliter od trijes spratova mislio bih da se zajebava.

Inace selfiji su OK i podrzavam ih, u nekim situacijama su nezamenljivi, npr. ne moze covek reci zeni da mu ufotka genitalije, jer hoce da ih sibne u pp-i nekoj forumasici, to mora da obavi sam, da se uselfici, jedino ako mu zena nije ono bas, bas emancipovana, pa i sama prima slicne pp-e, onda ne mora.

Kud otvorih da vidim o čemu se radi. :(
Internet je izvukao na videlo mnoge naše gluposti. Koliko je eksentričnosti u običnom malom čoveku. Simbolično snimak prikazuje kako i ostali prolaze u nameri da se istaknu na bilo koji način.
Kao što je nekad važilo za pisce, da nema više čitalaca, svi pišu knjige, tako sad pokrivamo sve moguće sfere, blogeri, komentatori po raznim forumima i portalima, instagram zvezde, yt zvezde i razni drugi užasi...

lajkovi ili nesto drugo?
:think::dash:
Dov42VRXsAIJAoj.jpg

:klap:
ovaj slucaj ti je cista prirodna selekcija
treba joj uruciti darvinovu nagradu[
/QUOTE]

- - - - - - - - - -

nije ništa toliko magično u selfiju.
magična je praznina u glavama ovih ljudi.
ali nije na žalost ni prva i poslednja pa ne znam šta bi trebalo da bude poenta komentara.

nemojte deco!!!

ljudi su već crni zbog svoje gluposti, zar sad i mi da ih dodatno ocrnimo

:aha2:

snimak nisam gledao
uvod je dovoljno tužan
ne znam šta te ljude tera na to i zašto im je toliko bitno
ali, zar i naše prisustvo na forumu, naše ostrašćene rasprave i ljuti napadi, zar i to nisu neki selfiji slikani rečima?
zar ne laskamo sebi misleći da smo pametniji od njih, samo zato što se selfujemo rečima, a ne slikama?
zar reputacija nije lajk?
još nam i sistem objašnjava da ćemo, možda, imati sreće da nas, zauzvrat, reputirani reputira :lol:

Back