BOLESNE SEKSUALNE ŽELJE MODERNOG SVETA

Nikola Barovic

Obećava
Poruka
74
Nedavno sam naišao na blog http://inhisroom.wordpress.com/
Na početku mi je bila simpatična kao klinkica, koja ovako ispoljava svoje seksualne pretenzije, ali nakon što sam dalje išao video sam da nju uzbuđuje seks sa bratom kog nema, prihvatanje apsolutne dominacije od strane drugih muškaraca, koje karakteriše urolagnija(uriniranje od strane druge osobe), vezivanje, silovanje, šamaranje, igrice sa vatrom i topljenjem voska po telu i ostatak pun bluda i nemorala. Čak u jednom tekstu kaže:,,Nije to nimalo klasičan seks-oralni i analni, već sve ostalo!''...
Otkud toliko bolesnih želja i da li iko iz vašeg okruženja ima takve strasti? :sad2:

Na početku mi je bila simpatična kao klinkica, koja ovako ispoljava svoje seksualne pretenzije, ali nakon što sam dalje išao video sam da nju uzbuđuje seks sa bratom kog nema, prihvatanje apsolutne dominacije od strane drugih muškaraca, koje karakteriše urolagnija(uriniranje od strane druge osobe), vezivanje, silovanje, šamaranje, igrice sa vatrom i topljenjem voska po telu i ostatak pun bluda i nemorala. Čak u jednom tekstu kaže:,,Nije to nimalo klasičan seks-oralni i analni, već sve ostalo!''...
Otkud toliko bolesnih želja i da li iko iz vašeg okruženja ima takve strasti? :sad2:

sve te sadomazo igrarije koje prevazilaze neku zdravu normu,su psiholoski problemi koji treba da se lece..

da dominraju zele oni koji manjkaju moci u zivotu..tipa neizivljeni i ponizavani muskarci(npr na poslu od strane sefa itd..)

a da se dominira nad njima imas vise uzroka:
1.ljudi koji imaju previse moci,ili previse kontrole(direktori...)i zele da se opuste...
2.ljudi koji se osecaju krivim zbog necega u zivotu i smatraju da treba da budu kaznjeni(to su razliciti psiho problemi)..
3.ljudi koje su kroz zivot cinili da se osecaju krivim za nesto zasta verovatno nisu,pa kroz kaznu dozivljavaju oslobodjenje od te krivice..
i verovatno ima jos nesto ne mogu sad da smislim...al osnova svega su poremecaji koji se umesto kod psidze 'lece' kroz sex...

Poslednja izmena:
27022013175356_78008.jpg
:manikir:

sve te sadomazo igrarije koje prevazilaze neku zdravu normu,su psiholoski problemi koji treba da se lece..

da dominraju zele oni koji manjkaju moci u zivotu..tipa neizivljeni i ponizavani muskarci(npr na poslu od strane sefa itd..)

1.ljudi koji imaju previse moci,ili previse kontrole(direktori...)i zele da se opuste...
2.ljudi koji se osecaju krivim zbog necega u zivotu i smatraju da treba da budu kaznjeni(to su razliciti psiho problemi)..
3.ljudi koje su kroz zivot cinili da se osecaju krivim za nesto zasta verovatno nisu,pa kroz kaznu dozivljavaju oslobodjenje od te krivice..
i verovatno ima jos nesto ne mogu sad da smislim...al osnova svega su poremecaji koji se umesto kod psidze 'lece' kroz sex...

Najgore je što postoji teorija,,Ako se nađu dve osobe, kojima tako nešto ne smeta i dobrovoljno pristaju na to-u redu je''

...Frojd je sve imao u glavi ...sve...
i rodio se njegov Svijet
koji mnogi smatraju svijetom bolesti i devijacija...
...Žovjek je biće sebi strano
sve što ne nanosi fizičke ozljede i invalidnosti
što iz svijeta fantazija izlijeće i vraćamo ga ...nekad je ostvarivano u dvorcima Škotske
Engleske
ali nažalost
tako morbidno i nezaštićeno...
Mladi svijet ima u svom razvoju svega i svačega
onako kako će ga kanalisati sam ili pod uticajem autoriteta ili voljenih osoba
to im je i Sudbina
a
otići će
neispunjeni...

Znas i sam da postoji mogucnost da je to 18.godisnja devojka iz Rijeke,
a i da postoji mogucost da je to neki perverznjak, ili cela ekipa koja pise ovakav blog s razlogom....

No..slazem se s Daliborom. ovakvih stvari je postojalo oduvek.
Sodom i Gomor.

Bilo je i bezazlenijih vremena..
Mislim da ovakvog ponasanja ( samo sada ne u jednom gradu, ili drzavi... vec globalno) u velikom broju, i po celoj planeti.

Da pogodim, zdrava norma je misionarska poza i seks samo iskljucivo zarad reprodukcije?
Mani se pseudo-psihologije. Samo zato sto su tebe ucili da (iz nekog random razloga) seks mora da bude "ovakav ili onakav" ne znaci da su svi koji odstupaju od te norme poremeceni i bolesni.

Filozofija u budoaru - Markiz de Sad, tu je najbolje objašnjeno

Da pogodim, zdrava norma je misionarska poza i seks samo iskljucivo zarad reprodukcije?
Mani se pseudo-psihologije. Samo zato sto su tebe ucili da (iz nekog random razloga) seks mora da bude "ovakav ili onakav" ne znaci da su svi koji odstupaju od te norme poremeceni i bolesni.

jel ti narasto ego kad si me spustio:roll:,zdrava norma je po meni lisice,grebanje,rollplay,i neke malo grublje varijante po ukusu,a nezdrava je bicevanje i sva ostala preterivanja gde dolazi do ponizavanja i nanosenja boli radi dostizanja vrhunca...:cool::)eto toliko od mene...

A najlicemernije je sto svi propovedaju kako seks treba da izgleda, a svako krsi te zdrave norme u svom privatnom zivotu.

Da cukunbabe moralnih dusebriznika sa teme cuju da oni sada praktikuju masturbaciju od 13. godine, seks van braka, analni i oralni, vodile bi ih na egzorcizam.

Zato moramo zakljuciti da se moralno seksualne norme menjaju, i da je ok sve sto ljudi vole, dok god time niko nije ostecen.

Procitah malo ovo, i deluje kao lokalizovana verzija "50 nijansi sado-mazo seksa" iz perpektive mlade devojke.
Licno, previse za moj ukus uriniranje i sl. ali neka se ljudi seksaju kako vole.

Meni ne bi odgovaralo da devojka hoce da mi veze penis strunom, da krv ne moze da ode i da ga siba dok ne pomodri jer ima S&M fantazije, verovatno ne bih ni bio sa takvom osobom jer nisam na toj frekvenciji, ali koga pali to, sta ja mogu. Da vicem, nemoral i da se zgrozavam? Nece to pomoci. Seksace se ljudi bez obzira sto se ja, ili neko drugi zgrozava.
Groznije su mi neke druge stvari, promiskuitet, varanje, kres seme, a kako se hebu dvoje ljudi koji se vole, pa njihova stvar, sta ja imam sa time.

A seks mnogo toga ima sa psihom i onim u glavi. Ima sigurno neko od vas ko se kresnuo na otvorenom (ili se bar lepo po'vatao, na brzaka), ili ko voli da ga devojka / decko, gleda u oci dok mu pruza oralac, neko mozda voli onaniju ili sta ti ja znam sta vec volite.
Zasto to volite, zasto vas to toliko uzbudjuje? Neko bi se zgrozio i rekao, "ju seks na otvorenom, egzibicnionisti, bolesnici, oralci - moralci" ali vas to pali, pa mozda vas i pali jer znate da je "zabranjeno", tj. perverzno.

Sve je za ljude, i dok je dobrovoljno ne vidim problem. Stoji, necu podrzati stvari tipa brat-sestra, mama-tata, koprofiliju, uriniranje, sibanje, batinjanje, pustanje krvi i sta sve ne (mislim da cu ipak izbegavati takve ljude), meni to nije normalno, ali jbg, ni ono sto je meni normalno mozda nekom nije.

ne volim gundjam, ali naslov mi se ne svidja (moderno=bolesno?), a ne svidja mi se ni sta pricas.

ako ti se ne svidja o cemu masta 18 godisnja devojcica koja otkriva svoju seksualnost pa mojne citas.

plus mislim da ona sto masta je potpuno normalno i 90% devojaka u njenom uzrastu mastaju slicno.

plus, ko si ti da znas koje su mastarije bolesne a koje zdrave a ko ti daje pravo da nekom odredjujes o cemu treba da se masta?

plus opet, ne meni se ne svidja mnogo stvari ni u danasjnem ni u proslom svetu ali pusti bre ljude nek zive, nek uzivaju, nek se vole, smeju, ljube, bilo sta... sta tebe to dira? ti nadji neku stidljivu i resio si problem ako ne volis perverzne. umesto da citas tamo i ucis se da razumes zene eto kad imas priliku da zaviris u njihovu intimu ti si tu nama dosao da cuvas moral i da nam kazes da to je bolesno?

ja nisam perverzan btz, ne svidjaju mi se ni muskarci sto se ljube niti zene moje drugarice sto ima svaka po tri hebaca/drugara u proseku, ali ja volim ih i takve, nek su one meni srecne i dugovecne :)

strasne su to stvari, mi postene zenice se yebemo samo misionar i to u mraku i to iskljucivo kad se prave deca. amin i bog te blagoslovio dete drago,i pop i pravoslavni i katolicki! :pop::pop2:

A pazi sta je fora, citam ti ja ovo, sad ne znam, autobiografija ili fikcija, ali ajde da pretpostavimo da je autobiografija.
Pominje se kontrola, represija od strane roditelja, drzanje na lancu, kad pogledamo, tako obicno i pucaju ljudi, a svi smo culi sta bude kada devojke za faks ili srednju zapale u neku vecu sredinu, k'o pustene sa lanca.

Ne bas ponasanje koje odobravam i vrednujem kod ljudi, ali ako je fikcija, pa nek' pise devojka erotiku i svoje fantazije, imamo i mi ovde odeljak "Erotske price" pa se niko ne zgrozava.

Poslednja izmena:
A pazi sta je fora, citam ti ja ovo, sad ne znam, autobiografija ili fikcija, ali ajde da pretpostavimo da je autobiografija.
Pominje se kontrola, represija od strane roditelja, drzanje na lancu, kad pogledamo, tako obicno i pucaju ljudi, a svi smo culi sta bude kada devojke za faks ili srednju zapale u neku vecu sredinu, k'o pustene sa lanca.

Ne bas ponasanje koje odobravam i vrednujem kod ljudi, ali ako je fikcija, pa nek' pise devojka erotiku i svoje fantazije, imamo i mi ovde odeljak "Erotske price" pa se niko ne zgrozava.

Yuuuup.

- - - - - - - - - -

Uostalom i ovo mi je mnogooo manje bolesno od sponzorkice udavacice status hebacice.

Back