Quantcast

BOL U STOMAKU

dexter01

Početnik
Poruka
3
Pozdrav, hteo bih da Vas pitam za mishljenje...Ovako, vec 10ak dana imam neki neobican osecaj dosta puta u toku dana u stomaku, donji desno deo...osecaj nekog mehura,jako neprijatno, a i blage bolove ispod rebra sa desne strane isto, i imam par dana osecaj nadutosti stomaka, i manji apetit. Radio sam pre 10 dana krvnu sliku, sve mi je super bilo...samo sedimentacija 12, i ALT 46 a normalna vrednost 39...doktor mi tad reko da je moguce da je povisen jer sam bio nesto bolestan imao sam neki virus, ali mene idalje bolucka i tako mi neprijatno u stomaku...Zanimam me samo sta to moze biti, dal je moguce pankreas ? Inace imam 20 godina, ne pijem ne pusim...
 

Ben_Adam

Poznat
Poruka
7.842
Pozdrav, hteo bih da Vas pitam za mishljenje...Ovako, vec 10ak dana imam neki neobican osecaj dosta puta u toku dana u stomaku, donji desno deo...osecaj nekog mehura,jako neprijatno, a i blage bolove ispod rebra sa desne strane isto, i imam par dana osecaj nadutosti stomaka, i manji apetit. Radio sam pre 10 dana krvnu sliku, sve mi je super bilo...samo sedimentacija 12, i ALT 46 a normalna vrednost 39...doktor mi tad reko da je moguce da je povisen jer sam bio nesto bolestan imao sam neki virus, ali mene idalje bolucka i tako mi neprijatno u stomaku...Zanimam me samo sta to moze biti, dal je moguce pankreas ? Inace imam 20 godina, ne pijem ne pusim...
Može biti apsolutno svašta. Što Vam baš pankreas pade na pamet? :s
 

dexter01

Početnik
Poruka
3
pa ne znam, to mi je prvo palo na pamet, znam da se nalazi negde u tom delu....zabrinut sam jer me vec 10 dana boli ta desna strana ispod rebra, ne znam da li moze biti nesto opasno ? I sta oznacava ALT ako je malo povisen dal zna neko ? Uvek me boli istim intezitetom...malo boli pa prestane pa opet krene boli i sve tako....jako mi neprijatan osecaj i zbog tog osecaja nadutosti stomaka...ako ima neko neki predlog savet sta da uradim bio bih Vam zahvalan...
 

Ben_Adam

Poznat
Poruka
7.842
ALT je alanin aminotrasnferaza, što Vam ne znači mnogo. Povišen ALT ukazuje na problem sa jetrom, koji verovatno treba dalje istražiti.
U svakom slučaju, jedino što možete je da posetite lekara. Mi na forumu ne možemo da Vam psotavimo dijagnozu, potrebne su razne dijagnostičke procedure, a ovde se oslanjamo isključivo na subjektivne opise. Stoga, pravac lekaru, a nama se obratite ukoliko Vam je potrebno neko pojašnjenje ili savet.
Podzrav!
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.