Bol u donjem delu ledja posle sedenja

Milos_m.m

Zainteresovan član
Poruka
165
Pozdrav narode. Vidim da se ovde mnogo ljudi zali oko bola u ledjima, pa bih da me posavetujete malo posto lekari kazu da sam zdrav.

Posle malo duzeg sedenja, pocinje da me boli donji deo ledja, i to onako kao da imam upalu. Sve ovo je pocelo pre 2 meseca posle treninga (mrtvo dizanje).
Bio sam kod lekara i rekao mi je da sam zdrav, ispresavijao me je kao palacinku i ja nisam osetio bol ni u jednom polozaju. Pitao sam ga za diskus herniju i rekao mi je da nemam to posto me nista ne boli u tim odredjenim polozajima, mogu da hodam na prstima i na peti...

Ako namazem Diklofen bol momentalno nestaje, i to na par dana.

Da li neko zna sta moze da mi bude? Ima li neko isti ovakav problem?

Sta kazu lekari da si zdrav,cudo,obucno treba da prepisu terapiju i lekove,evo bruzli da potvrdi

Pa nije "obicno". Zato i sluze lekari - da procene kada, i da li treba prepisati ovakav vid terapije ili onakav.

Vama nekima nista ne valja - Ako prepisu farmakoterapiju - "Eto, mafija, samo da nas kljuka lekovima, placeni su da dele i sakom i kapom lekove sto vise da nam uzimaju pare i da nas navikavaju na lekove sto vise".
Ako ne prepisu farmakoterapiju vec predloze zdrav zivot, promenu ishrane i neke druge vezbice ili rehabilitacione metode - Eto ne valja ni to i to je nesto sumnjivo.

Paranoidnim ljudima koji malo znaju o medicini, nista ne valja, a lekar je uvek kriv. E zato ce da vas lece jos malo i pekari i automehanicari a svi lekari odose u Nemacku gde Nemci mole boga da im dodju Srbi strucnjaci da ih lece.

Pa nije "obicno". Zato i sluze lekari - da procene kada, i da li treba prepisati ovakav vid terapije ili onakav.

Vama nekima nista ne valja - Ako prepisu farmakoterapiju - "Eto, mafija, samo da nas kljuka lekovima, placeni su da dele i sakom i kapom lekove sto vise da nam uzimaju pare i da nas navikavaju na lekove sto vise".
Ako ne prepisu farmakoterapiju vec predloze zdrav zivot, promenu ishrane i neke druge vezbice ili rehabilitacione metode - Eto ne valja ni to i to je nesto sumnjivo.

Paranoidnim ljudima koji malo znaju o medicini, nista ne valja, a lekar je uvek kriv. E zato ce da vas lece jos malo i pekari i automehanicari a svi lekari odose u Nemacku gde Nemci mole boga da im dodju Srbi strucnjaci da ih lece.

mojoj kevi nikad nisu predlozili ni da smanji pusenje,a zasto,pa zato sto i oni puse,objektivni nolajferi,ove iz nemacke ima da vrate u vrecama ako budu lecili kao ovde

Back