Bol pri mokrenju i ogrebotina na kozici

nikolaamandic

Početnik
Poruka
10
Pozdrav ljudi, naime imam par problema u zadnje vreme. Mislim jesam seksualno bas aktivan ali samo sa jednom devojkom.. I ne ovo nije nikakav STD ili STI verujte mi. Jedno vece smo imali seks dva puta i to bas onako grubo (drugi put devojka je bila malo manje vlazna pa je velika sansa da sam tako zaradio ovu ogrebotinu na kozici koju imam a i nemam fimozu mada imam malo viska kozice). Ali evo vec 2-3 dana osecam malo peckanje tokom mokrenja na samom vrhu glavica i onda kad mokrim tek posle pocinje malo jace da pece i primetio sam da povise penisa levo kad pritisnem zaboli ali samo kad pritiskam. Ako treba slika ove ogrebotine mogu da ostavim link posto nisam siguran da li smem jer mi je ovo prvi post na forumu. Inace od danas sam poceo da pijem amoksicilin jer verovatno je ovo neka upala mokracne cevi izazvana nekom bakterijom ( 3x amoksicilin 500). Da li je neko imao slicnih iskustava ? Iskreno moje misljenje je da su ove dve stvari odvojene i da se eto slucajno zadesilo da se i jedno i drugo desava u isto vreme. Hvala svima unapred.

Da li smem da okacim sliku na nekom sajtu i ovde ostavim link slike ogrebotine, nece me banovati ?

Nemoj da postavljas slike. Idi bre kod urologa, dobio si neku infekciju, dace ti antibiotik
i mirna Backa. Zasto imate problem da idete kod lekara? Pa urolog je ucio skole i specijalizirao za to, njemu nista
nije strano.

Odradi obrezanje, bolje je i cistije dosta. Cena je oko 250 evra, ne znam u drzavnoj jel moze to.

Kako izloženo može da bude čisto?
To ti je ko autić burago - pre će ga sjebeš ako nije u kutiji, hvala na interesovanju.
I one logike prvog reda za bakterije iz pustinje koje idu samo pod dvoslojni deo a posle ne idu...
Daj iebali vas muslimani i okruzenje zatucano
Em izgleda odvratno em mozes i bukvu da trpas koliko sjeban osećaj.
A znaš kako se kaže:"teško kurtcu gde je prošla dečja glava"

Sarana - 1000€
Obrezivanje (pola sarane) - 500€
Hodža/Rabin - 250€

A i voleće te muslimanke i tradicionalne jevrejke :bljak:

Kako izloženo može da bude čisto?
To ti je ko autić burago - pre će ga sjebeš ako nije u kutiji, hvala na interesovanju.
I one logike prvog reda za bakterije iz pustinje koje idu samo pod dvoslojni deo a posle ne idu...
Daj iebali vas muslimani i okruzenje zatucano
Em izgleda odvratno em mozes i bukvu da trpas koliko sjeban osećaj.
A znaš kako se kaže:"teško kurtcu gde je prošla dečja glava"

Sarana - 1000€
Obrezivanje (pola sarane) - 500€
Hodža/Rabin - 250€

A i voleće te muslimanke i tradicionalne jevrejke :bljak:
Pod kozicom se formiraju bakterije i prljavstina i ti to znas. Kada se to resi vise nema tih problema. U Bibliji pise da covek treba da se obreze, cak je i sam Isus Hrist bio obrezan.

Pod kozicom se formiraju bakterije i prljavstina i ti to znas. Kada se to resi vise nema tih problema. U Bibliji pise da covek treba da se obreze, cak je i sam Isus Hrist bio obrezan.
Interesantna nemedicinska saznanja jel si saznao još nešto od Safeta i Ramiza?

A znaś šta pa zvanična medicina kaže?
Imaš internet pa saznaj šta ti Gospod dao izmedju nogu a iznad jaja.
Strašno!

Back