Bokal test kakva ste ličnost

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
73.694

Test ličnosti: Odabirom bokala saznajte da li možete menjati posao ili dobiti neočekivano nasledstvo​U zavisnosti od toga koji bokal odaberete, znaćete i šta da očekujete u budućnosti​

Vaze
Foto: Shutterstock
Testovi ličnosti mogu mnogo toga otkriti o nama samima, pa da čak to i ne znamo. Upravo je takav i ovaj test, u kom treba da odaberete jedan od četiri bokala.

Ako ste odabrali bokal broj 1: Čekaju vas veliki preokreti​

Ukoliko je ovaj prvi bokal vaš izbor, vi ste onda osoba koja voli i poštuje tradiciju, ali i pored svega toga dajete prednost kreativnosti, piše "Zabavnik". Međutim, moguće je da ćete usled spleta okolnosti tu svoju kreativnost da potisnete i da se neprimetno otisnete u kolotečinu i rutinu. Smatraćete da vam je tako lakše. Vama su ponestale ambicije i nemate ciljeve ispred sebe kojima biste mogli da težite.
Ovaj odabir bokala nosi poruku da vas čekaju preokreti koji će vas naterati da se trgnete i probudite svoju kreativnost. Vrlo je moguće da ste nezadovoljni svojim poslom ili čak i privatnim okruženjem i da se nekad plašite da napravite veliki korak. Imajte na umu da bi trebalo da iskoristite svoja iskustva koja ste stekli u prošlosti.

Ako ste odabrali bokal broj 2: Očekuju vas sentimentalna iznenađenja​

Vreme je da se spremite za burna dešavanja na emotivnom planu. Ova vrsta bokala nosi poruku da vas čekaju brojna iznenađenja.
Mnogi od vas bi trebalo da naprave prvi korak ka simpatiji, a ukoliko ste dugo sami, upoznaćete nekoga ko će ostaviti dubok trag u vašem životu. S druge strane, ako već dugo imate onu pravu osobu pored sebe, dobićete priliku da dodatno učvrstite emotivni odnos i da se zajedno uzdignete na jedan viši duhovni nivo.

Ako ste odabrali bokal broj 3: Lepe vesti za finansije​

Možete očekivati uskoro neki dobitak ili čak i nasledstvo kme ste niste nadali, a koji će vam u neku ruku promeniti život. Međutim, takođe vam ovaj bokal poručuje da ne treba da zaboravite ono što ste i odakle potičete i da deo treba podeliti sa drugima, da ne zadržite sve za sebe.
Ne opuštajte se previše jer sve što "padne s neba" lako može i da nestane i da se vrati odakle je došlo, da isklizne iz ruku onog ko ga je dobio. Vama će novac biti pravo iskušenje jer će testirati "veličinu duše".

Ako ste odabrali bokal broj 4: Očekujte velike promene u životu​

Biranjem ovog bokala možete uneti novitete u život. Budućnost vam predviđa beskrajne preokrete i potpuno drugačiji život od onoga koji danas vodite. Desiće vam se lepe promene, pa možete da dobijete priliku da živite na potpuno drugom mestu, pa čak i da radite posao koji do sada niste radili.

Imaćete utisak da ste uapli u neku novu priču za vas i da nema veze sa svim onim što vam se dešava u životu. Ukratko, pripremite se za budućnost jer vam ona može doneti neočekivane stvari.
izvor Ona.rs
 

Back
Top