BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.722
Ja cu da bojkotujem Tompsona kad dodje u Beograd... 

Ali, ovo nije sprdacina:
Тачно, БОЈКОТ ! Толико је пљувала по Србији ( не само србима! ) да није јасно има ли ђон на образу када сада долази. Питање је и ко је доводи и шта тај има у глави.
Ako ćemo pošteno, najviše je pljuvala po Crnogorcima. Devastirali su joj ubogi kućerak od par miliona maraka, posrali se u bazen, raštimali klavir....
Ne plači, i vi ćete u NATO za par godina..
bravo Srbi...bojkot nego sta...
Дино Мерлин је за време рата говорио све најгоре о српском народу.
hrvati = ustase tu nema razlike , to ti je isto
Znam da imate ustase,a Srbe ste pobili i proterali...
Ima puno Hrvata koji su potpuno ok.
Mene je jednostavno odbila ta pateticna prica Tereze...
To je zvucalo kao izvinjenje od sat i 30 minuta...a ja verujem u kratka izvinjenja.
Kad moram da slusam celu istoriju...to mi je odmah sumnjivo..kad se neko obrazlaze nasiroko i nadugacko...
Kazes izvini, obrazlozis sa par rechi i ko veruje - veruje, ko ne - ne.
Svako preterivanje je neiskreno.
Malo, malo, pa po neki Hrvat dodje u srbiju da uzme neku lovu. Hajde, bili su "Parni Valjak", Severina, Novi Fosili, Graso, ...i mnogi drugi, ali od njih nisam cuo neke izjave u vezi Srbije i Srpskog naroda...
Ova matora kalastura, koja je na plagijatima "zarira i palila" starom Jugom probudila se iz zimskog dugogodisnjeg sna i setila se da od "srbocetnika' moze uzet` koji dinar, ne? Pa sto da ne uzme kada su srbocetnici glupi, pak ce doc` na moje koncerte zarad nostalgije, ne...a ja cu si pak skupit love za novi klavir, ne, koji su mi srbocetnici odnijeli, ne, pak sam zato mrzela i mrzim ceo srpski narod...ne...
Zato hajde lepo da se mi organizujemo, pa da bojkotujemo stoku, a i sve one koji ucestvuju u organizaciji njenog koncerta. Treba pokazati stoci da ne trpimo svakoga. Neka primer svima bude Boris Novkovic koji nikada nista nje izjavio lose za Srbe, cak se i posvadjao sa ocem zbog pesme "Danke Dojcland"...svaka mu cast...
bojkot za terezu...![]()
Тачно, БОЈКОТ ! Толико је пљувала по Србији ( не само србима! ) да није јасно има ли ђон на образу када сада долази. Питање је и ко је доводи и шта тај има у глави.
Šta drugo očekuješ.Uništili joj kuću u nekom selu kod dubrovnika,opljačkali je i ti očekuješ da govori lepo o Srbima.Nije ona "filozof" nego pevaljka kao Vendi,Karleuša,Mica Troftaljka ...
Ja volim da slušam Terezu... Tereza je legenda domaće pop muzike.
nema dileme da je tereza vrhunska pjevacica.ali kao covjek je mizerija..