Bojkotujmo Terezu Kesoviju

rozanov

Primećen član
Poruka
668
Тачно, БОЈКОТ ! Толико је пљувала по Србији ( не само србима! ) да није јасно има ли ђон на образу када сада долази. Питање је и ко је доводи и шта тај има у глави.

piciginx

Buduća legenda
Poruka
47.425
Тачно, БОЈКОТ ! Толико је пљувала по Србији ( не само србима! ) да није јасно има ли ђон на образу када сада долази. Питање је и ко је доводи и шта тај има у глави.

Ako ćemo pošteno, najviše je pljuvala po Crnogorcima. Devastirali su joj ubogi kućerak od par miliona maraka, posrali se u bazen, raštimali klavir....

gossca

Elita
Poruka
17.162
Ima puno Hrvata koji su potpuno ok.
Mene je jednostavno odbila ta pateticna prica Tereze...
To je zvucalo kao izvinjenje od sat i 30 minuta...a ja verujem u kratka izvinjenja.

Kad moram da slusam celu istoriju...to mi je odmah sumnjivo..kad se neko obrazlaze nasiroko i nadugacko...

Kazes izvini, obrazlozis sa par rechi i ko veruje - veruje, ko ne - ne.

Svako preterivanje je neiskreno.

Poslednja izmena:

ucka

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.812
Ima puno Hrvata koji su potpuno ok.
Mene je jednostavno odbila ta pateticna prica Tereze...
To je zvucalo kao izvinjenje od sat i 30 minuta...a ja verujem u kratka izvinjenja.

Kad moram da slusam celu istoriju...to mi je odmah sumnjivo..kad se neko obrazlaze nasiroko i nadugacko...

Kazes izvini, obrazlozis sa par rechi i ko veruje - veruje, ko ne - ne.

Svako preterivanje je neiskreno.

..Tereza i ovako prica puno..samo ja ,ja najbolja,ja ovo, ja ono.....karakter O bodova..kao pjevacica,glas,intonacija 100 bodova..

Neca1977

Ističe se
Banovan
Poruka
2.534
Malo, malo, pa po neki Hrvat dodje u srbiju da uzme neku lovu. Hajde, bili su "Parni Valjak", Severina, Novi Fosili, Graso, ...i mnogi drugi, ali od njih nisam cuo neke izjave u vezi Srbije i Srpskog naroda...
Ova matora kalastura, koja je na plagijatima "zarira i palila" starom Jugom probudila se iz zimskog dugogodisnjeg sna i setila se da od "srbocetnika' moze uzet` koji dinar, ne? Pa sto da ne uzme kada su srbocetnici glupi, pak ce doc` na moje koncerte zarad nostalgije, ne...a ja cu si pak skupit love za novi klavir, ne, koji su mi srbocetnici odnijeli, ne, pak sam zato mrzela i mrzim ceo srpski narod...ne...

Zato hajde lepo da se mi organizujemo, pa da bojkotujemo stoku, a i sve one koji ucestvuju u organizaciji njenog koncerta. Treba pokazati stoci da ne trpimo svakoga. Neka primer svima bude Boris Novkovic koji nikada nista nje izjavio lose za Srbe, cak se i posvadjao sa ocem zbog pesme "Danke Dojcland"...svaka mu cast...
bojkot za terezu...:zelenko:

Да онамо мрзе Србе и Србију, а долазе овде да се гребу од нас. Још мало па ће и tUпсон да држи концерте по Београду.

Gruban

Buduća legenda
Poruka
35.943

Šta drugo očekuješ.Uništili joj kuću u nekom selu kod dubrovnika,opljačkali je i ti očekuješ da govori lepo o Srbima.Nije ona "filozof" nego pevaljka kao Vendi,Karleuša,Mica Troftaljka ...

gossca

Elita
Poruka
17.162
Šta drugo očekuješ.Uništili joj kuću u nekom selu kod dubrovnika,opljačkali je i ti očekuješ da govori lepo o Srbima.Nije ona "filozof" nego pevaljka kao Vendi,Karleuša,Mica Troftaljka ...

ali zasto onda potencirati te teme...?
Ja s Hrvatima nikada ne bih pricala o politici...sedimo i evociramo uspomene koje su bile lepe...a ne da stalno prevrcemo sve ono najgore sto se desilo.