Ne bojkot već fizička opstrukcija koncerta
Nije zaslužila da peva ovde 
A na Parnom valjku je bilo super, njima svaka čast!

A na Parnom valjku je bilo super, njima svaka čast!
Ko je pa to sad ? Opet neki hrvat koji je dosao na noge Srbima , da moli za milostinu
Ma jako je bitna Tereza sto ne bojkotujete Balasevica posle onih izjava ....Ova je bar hrvatica bar joj srusili kucu pa u afektu rekla ,ko je provocirao Balasevica ...
...ne,glupaca dosla da vam uzme pare....
ne znam samo kome , verovatno ustasama koji zive ovde sa beogadskim naglaskom
..o, vi imate ustase i cetnike..mi u Hrvatskoj Hrvate i Srbe...
...navedeni
..Balasevic je humanista,covjek...vidjeo je sta se radi i rekao je sto je pravo..
Zena je shvatila ko je kriv za rat i sad ide da ispravi gresku...
![]()
Zena je shvatila da jos ima luzera koji bi platili za njeno revanje pa se tamo i zaputila![]()
..Balasevic je humanista,covjek...vidjeo je sta se radi i rekao je sto je pravo..
Pa i Bora Djordjevic i Balasevic su pljuvali Janeze i Becke Konjusare , pa se sada ne vade iz Dezele , isti qurac ko i Kresovija ,jos su njoj srusili kucu u ratu pa je za nijansu manji ljigava od ove dvojice koji su samo bili u trendu . Sve u svemu ko je yebe ...
![]()
Zena je shvatila da jos ima luzera koji bi platili za njeno revanje pa se tamo i zaputila![]()
Malo, malo, pa po neki Hrvat dodje u srbiju da uzme neku lovu. Hajde, bili su "Parni Valjak", Severina, Novi Fosili, Graso, ...i mnogi drugi, ali od njih nisam cuo neke izjave u vezi Srbije i Srpskog naroda...
Ova matora kalastura, koja je na plagijatima "zarira i palila" starom Jugom probudila se iz zimskog dugogodisnjeg sna i setila se da od "srbocetnika' moze uzet` koji dinar, ne? Pa sto da ne uzme kada su srbocetnici glupi, pak ce doc` na moje koncerte zarad nostalgije, ne...a ja cu si pak skupit love za novi klavir, ne, koji su mi srbocetnici odnijeli, ne, pak sam zato mrzela i mrzim ceo srpski narod...ne...
Zato hajde lepo da se mi organizujemo, pa da bojkotujemo stoku, a i sve one koji ucestvuju u organizaciji njenog koncerta. Treba pokazati stoci da ne trpimo svakoga. Neka primer svima bude Boris Novkovic koji nikada nista nje izjavio lose za Srbe, cak se i posvadjao sa ocem zbog pesme "Danke Dojcland"...svaka mu cast...
bojkot za terezu...![]()