Bojkotujmo Terezu Kesoviju

kaai79

Poznat
Poruka
7.065
..Balasevic je humanista,covjek...vidjeo je sta se radi i rekao je sto je pravo..

A po tebi je pravo da je srpski losa verzija hrvatskog ...To moze samo jedan beskicmenjak uvlakac kao sto je Balasevic da kaze.
Ali kad su dobrodosli hrvatski predsednik i ostali kvazi demokratski politicari koji su delimicno i ucestvovali u svemu onom ,sto se desavalo lose srbima ,sto da ne dodje jedna Tereza.Pre svega i ja bi tako oderagovao da da su meni srusili kucu i da mi je izgorelo sve sto sam imao cak i porodicni albumi i ostale vazne stvari.Zena je shvatila ko je kriv za rat i sad ide da ispravi gresku...

al bundy

Legenda
Poruka
63.974
Pa i Bora Djordjevic i Balasevic su pljuvali Janeze i Becke Konjusare , pa se sada ne vade iz Dezele , isti qurac ko i Kresovija ,jos su njoj srusili kucu u ratu pa je za nijansu manji ljigava od ove dvojice koji su samo bili u trendu . Sve u svemu ko je yebe ...

kaai79

Poznat
Poruka
7.065
:hahaha:

Zena je shvatila da jos ima luzera koji bi platili za njeno revanje pa se tamo i zaputila :lol:

Pa da jako je cudno sto je uopste pomislila da ima neko ko bi nju slusao kad moze da slusa Kraleusu i da gleda farmu.
Inace zar ne hvatate koliko je to stvarno nebitno ,ko je bre uopste Tereza pa sad bi da dizemo frku oko jedne pevaljke a nismo se bunili kad dolaze razni nato zlikovci i setaju Srbijom ne Tereza je iskonsko zlo to treba da se bojkotuje...

Jasami Bicufin

Poznat
Banovan
Poruka
8.435
..Balasevic je humanista,covjek...vidjeo je sta se radi i rekao je sto je pravo..

"EBO NAS KO NAS SASTAVI
(Sava Centar 1991., Srpsko Narodno Pozorište NS, 26.6.1991.)

Laku noc braco Janezi
Shvatam vas, sve su to geni
Mame vas habsburski kavezi
Neko je rodjen da seni

Malo ste plebiscirali
Pre tog ste puno rovarili
Tovarisi, dugo ste svirali
Dok se niste natovarili

'Ajte vi, braco Slovenci,
Nemojte s tim da se salite
Samo vas cekaju Nemci
Samo im vi jos falite

Kvarni ste, jadna vam majka,
Nismo iz istog filma
I decki iz treceg rajha
Za vas su GG firma

Ne kunem, ne kunem i ne pretim
Sve ovo smatrajte salom
Ja necu da vas se setim
Ni kad budem gledao slalom

Na nama svako ucari
I vi ste tako odlucili
Laku noc braco smucari
Dobro ste mi se smucili

Zelim vam mir i spokojstvo
I slavu vasoj zastavi
Bilo je zadovoljstvo
Jeb'o nas ko nas sastavi"

paja1408

Buduća legenda
Poruka
34.639
estradni umetnici se ponasaju onako kako zahteva estradna popularnost....pricati o njima kao o licnostima vrednim paznje je glupost....pevaju pesme za koje je narod spreman da plati...zato se i krecu od nacionalista do neoliberala...njima je svetinja novac...politicki stav je direktno povezan sa potrebama naroda i njihovom zeljom da to plate...

Reckless

Buduća legenda
Poruka
25.580
A i vi te muzicare dozivljavate kao da su vam u kucu dolazili. Onaj ko hoce da dodje na Terezin koncert neka dodje, niko mu ne brani, a vi sto imate neki kobajagi nacionalni ponos, zbog kog necete da dodjete, ko vam brani? Ponasate se kao da vas neko prisiljava da idete tamo.

Uostalom Bora Djordjevic je pljuvao po svim narodima bivse Jugoslavije, snimao duet sa Bajom malim Knindzom od ubijanju ujka i muja, pa poslije 10-tak godina on gostuje duz cijele bivse Jugoslavije. Ali koga briga sta on izjavljuje? Ja jesam potiv toga da se muzicari, glumci, voditelji itd aktiviraju u politici, ali ljudi koji se opterecuju zbog toga sta je ko od njih izjavio su stvarno za zaljenje.

piciginx

Buduća legenda
Poruka
47.448
Malo, malo, pa po neki Hrvat dodje u srbiju da uzme neku lovu. Hajde, bili su "Parni Valjak", Severina, Novi Fosili, Graso, ...i mnogi drugi, ali od njih nisam cuo neke izjave u vezi Srbije i Srpskog naroda...
Ova matora kalastura, koja je na plagijatima "zarira i palila" starom Jugom probudila se iz zimskog dugogodisnjeg sna i setila se da od "srbocetnika' moze uzet` koji dinar, ne? Pa sto da ne uzme kada su srbocetnici glupi, pak ce doc` na moje koncerte zarad nostalgije, ne...a ja cu si pak skupit love za novi klavir, ne, koji su mi srbocetnici odnijeli, ne, pak sam zato mrzela i mrzim ceo srpski narod...ne...

Zato hajde lepo da se mi organizujemo, pa da bojkotujemo stoku, a i sve one koji ucestvuju u organizaciji njenog koncerta. Treba pokazati stoci da ne trpimo svakoga. Neka primer svima bude Boris Novkovic koji nikada nista nje izjavio lose za Srbe, cak se i posvadjao sa ocem zbog pesme "Danke Dojcland"...svaka mu cast...
bojkot za terezu...:zelenko:

Sprdačina...