Bojkot tzv izbora jedina prava opcija slobode i rusenja naopakog sistema!

Da li ste za bojkot ili za izlazak na unapred namestene izbore?

• Bojkot

glasova: 7 25,9%
  • Izlazak

glasova: 20 74,1%

• Ukupno glasova
    27
Možeš ti pričati što god želiš, ali HDZ i SNS poslao je dragi Bog, samo ne znam čime smo taj blagoslov ovakvi zločesti zaslužili.
Послао их али није послао и Упутство за употребу. Тако да НИСУ ЗА УПОТРЕБУ!

Kod mene neizlazak na izbore nipošto ne znači bojkot jer zaista ni ne bojkotujem bilo koga. Jednostavno su mi sve te face neuverljive i lažljive, a neki izazivaju i osećaj odvratnosti.
Onaj Jovanović mi deluje najpristojnije i najvaspitanije, ali ovde na forumu čitam svašta o njemu i sa jedne i sa druge strane. Imamo i silovanje inteligencije od dve najveće grupacije tako da ne dolaze u obzir. Nazovi desnica nije desnica već obične secikese koje bi na nekoj priči o Kosovu, za koje ih boli neka stvar, da obezbede još lagodnih četiri godine a suštinski nemaju nikakvu ideju o tome sem da čekaju Ruse. Sistemom eliminacije dolazim do zaključka da je napamet nije potrošiti taj dan negde na dobrom ručku u dobrom društvu.

Narod bojkotovao Borisa Tadića i došli bolji ljudi.

misliš na ovog debelog čovečuljka?
koji je neposredno odvuko ko zna koliko glasova svojim BELIM LISTIĆIMA!

Kod mene neizlazak na izbore nipošto ne znači bojkot jer zaista ni ne bojkotujem bilo koga. Jednostavno su mi sve te face neuverljive i lažljive, a neki izazivaju i osećaj odvratnosti.
Onaj Jovanović mi deluje najpristojnije i najvaspitanije, ali ovde na forumu čitam svašta o njemu i sa jedne i sa druge strane. Imamo i silovanje inteligencije od dve najveće grupacije tako da ne dolaze u obzir. Nazovi desnica nije desnica već obične secikese koje bi na nekoj priči o Kosovu, za koje ih boli neka stvar, da obezbede još lagodnih četiri godine a suštinski nemaju nikakvu ideju o tome sem da čekaju Ruse. Sistemom eliminacije dolazim do zaključka da je napamet nije potrošiti taj dan negde na dobrom ručku u dobrom društvu.

znači daješ svoj glas SNS-u? dobro, bolje izidji i glasaj pošteno za SNS
bilo bi časnije nego što navodiš ljude da ne glasaju jer zaboga nema Sokrata i Sofokla na listi!
PA BRATE KAKVI MI TAKVE NAM I STRANKE!

Back