Bojkot tzv izbora jedina prava opcija slobode i rusenja naopakog sistema!

Da li ste za bojkot ili za izlazak na unapred namestene izbore?

• Bojkot

glasova: 7 25,9%
  • Izlazak

glasova: 20 74,1%

• Ukupno glasova
    27

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
...

Dakle jedan autorski osvrt na predstojece unapred nastimane tzv izbore...

Sem sto su raspisani na "Dan mrtvih" (01.11.) po katolickom kalendaru....valjda zbog mrtvih glasaca koji cesto izlaze na glasanje u Srbiji...

i

Sem sto ce se tzv izbori odrzati na rođendan aktuelnog Pape Franciska (17.12.) cime se valjda simbolicki Srbija stavlja pod vatikanske skute...

Ovi izbori su nista drugo nego jos jedna unapred nastimana NWO predstava...i tzv vlasti i tzv opozicije...tj pajaca NWO sekte...

Dakle isti sistem u istim uslovima rezira jos jednu predstavu...i ako ste protiv tog sistema...jedini udarac sistemu jeste BOJKOT...

Da, oni ce nastimati izlaznost, nastimace procente i sastav sledece tzv Skupastine koja treba da potpise konacnu izdaju...
Ali u realnom svetu oni ce biti bojkotovani i time sve njihove šarade na tankim staklenim nogama...
Dakle ni Vucic ni Đilas = Dole NWO ropski sistem!

Bojkot do slobode!

Da li ste za BOJKOT ili IZLAZAK na unapred namestene nwo izbore?!

...

Bojkotovani izbori 2020: Izašlo 3,2 miliona od 5 miliona (64%).

Izbori 2022: Izašlo 3,7 miliona od 5 miliona (74%).

U suštini mi imamo visoku izlaznost i apstinenata je malo, uglavnom su to mladi koji bi izašli samo ako bi se desila neka velika katastrofa, mada pre bi zbrisali iz države.

...

Dakle jedan autorski osvrt na predstojece unapred nastimane tzv izbore...

Sem sto su raspisani na "Dan mrtvih" (01.11.) po katolickom kalendaru....valjda zbog mrtvih glasaca koji cesto izlaze na glasanje u Srbiji...

i

Sem sto ce se tzv izbori odrzati na rođendan aktuelnog Pape Franciska (17.12.) cime se valjda simbolicki Srbija stavlja pod vatikanske skute...

Ovi izbori su nista drugo nego jos jedna unapred nastimana NWO predstava...i tzv vlasti i tzv opozicije...tj pajaca NWO sekte...

Dakle isti sistem u istim uslovima rezira jos jednu predstavu...i ako ste protiv tog sistema...jedini udarac sistemu jeste BOJKOT...

Da, oni ce nastimati izlaznost, nastimace procente i sastav sledece tzv Skupastine koja treba da potpise konacnu izdaju...
Ali u realnom svetu oni ce biti bojkotovani i time sve njihove šarade na tankim staklenim nogama...
Dakle ni Vucic ni Đilas = Dole NWO ropski sistem!

Bojkot do slobode!

Da li ste za BOJKOT ili IZLAZAK na unapred namestene nwo izbore?!

...
Pokušalo se sa bojkotom i ništa.

Bojkotovani izbori 2020: Izašlo 3,2 miliona od 5 miliona (64%).

Izbori 2022: Izašlo 3,7 miliona od 5 miliona (74%).

U suštini mi imamo visoku izlaznost i apstinenata je malo, uglavnom su to mladi koji bi izašli samo ako bi se desila neka velika katastrofa, mada pre bi zbrisali iz države.

Svesni smo da su lazirani kao i svi izbori...
I izlaznost i procenti...

...

Откуд ти знаш да ће ИЗБОРИ унапред бити намештени!?
По оној народној: ,,Само се лопови боје да не буду покрадени''!

Zato sto je Ursula vec nekidan cestitala Vucicu...

Nikolicu je EU cestitala par sati pre kraja glasanja...a Vucicu evo mesec dana pre izbora...

Zato jer znaju da je potpisao izdaju....

...

nisam za bojkot, ali cu ostati kod kuce.. opet.
jedino sam bio da glasam 2006te protiv ovog danasnjeg nakaradnog ustava.
(kapirao sam ja i tada kako stvari stoje, ali ajd bilo mi je blizu)

nisam ja pesimista, samo kazem da bolje ovde nece biti. ne za vreme mog zivota.
narod je prs'o.
po prvi put se srbi nece oporaviti.
krivli mi cia,zapad,ruse, rvate dzabana. nema tu buducnosti

Paralelni sistem si covece ti, ja svaki covek je slobodan ako to zeli da bude...

Ako ne zeli...neka izadje na rezirane tzv izbore.

....
Drustvo koje bojkotuje mora da bude organizovano; da ima svoj nezavisni sistem za funkcionisanje.
Kako ces ti da bojkotujes a koristis institucije kojima oni upravljaju i uzimas pare od njih da bi nesto jeo.
Sta si onda bojkotovao kad se povinujes njihovoj vlasti?
Da bi ih bojkotovao, moras da budes nezavistan od njih.

Drustvo koje bojkotuje mora da bude organizovano; da ima svoj nezavisni sistem za funkcionisanje.
Kako ces ti da bojkotujes a koristis institucije kojima oni upravljaju i uzimas pare od njih da bi nesto jeo.
Sta si onda bojkotovao kad se povinujes njihovoj vlasti?
Da bi ih bojkotovao, moras da budes nezavistan od njih.

Proletos je sistem bio pred kolapsom kad mu je 500 000 ljudi izaslo na ulice...

A onda su vlast i tzv opozicija ugasili tu energiju...

Tada si video da postoji PARALELNI SVET...koji ne svira u frulu USA Ambasadoru Skotu poput tzv opozicije i vlasti !

- Opcija bojkota je jedina opcija slobode i borbe protivu sistema!

- Opcija izlaska je opcija odrzavanja sistema !

Cak i da pobedi tzv opozicija, a sto se naravno nece desiti jer Vucic mora da zavrsi domaci zadatak izdaje Kosova...

...

Proletos je sistem bio pred kolapsom kad mu je 500 000 ljudi izaslo na ulice...

A onda su vlast i tzv opozicija ugasili tu energiju...

Tada si video da postoji PARALELNI SVET...koji ne svira u frulu USA Ambasadoru Skotu poput tzv opozicije i vlasti !

- Opcija bojkota je jedina opcija slobode i borbe protivu sistema!

- Opcija izlaska je opcija odrzavanja sistema !

Cak i da pobedi tzv opozicija, a sto se naravno nece desiti jer Vucic mora da zavrsi domaci zadatak izdaje Kosova...

...
Vidis da samo bojkot nije dovoljan. Bojkotasi moraju imati svoje paralelne institucije i pare (egzistenciju).
Bez toga protesti ostaju samo protesti; nebrojeno puta potvrdjeno.

Ali ako su ti na meniju sona kiselina, domestos i beznin...

Slozices se da je bolje ostati pa i umreti gladan i zedan...

Pa nisu jer je meni izbor veliki.

U pitanju su crevca, šekmbići, pihtije i švargla dok ti bojkotuješ, drugi prdi i koristi a ti se žališ jer nisi dobio kavijar i gambore kojih nema na meniju...to što ima, to je što je, dok ti bojkotuješ sNs silikonke kažu hvala i dalje se filuju tvojim dinarima jer ti nećeš da kažeš stop.

Pa nisu jer je meni izbor veliki.

U pitanju su crevca, šekmbići, pihtije i švargla dok ti bojkotuješ, drugi prdi i koristi a ti se žališ jer nisi dobio kavijar i gambore kojih nema na meniju...to što ima, to je što je, dok ti bojkotuješ sNs silikonke kažu hvala i dalje se filuju tvojim dinarima jer ti nećeš da kažeš stop.

Navedi mi molim te sta je "jestivo" sa ovog menija stranaka koje idu na izbore?!

Pro cemu naravno vec znas ishod uvek nastimanih izbora...pa tako i ovih sada...
Znaci nemoj da glumimo neizvesnost...

Pri cemu kazem sve i da pobedi tzv opozicija TO NIJE PROMENA SISTEMA !!!
Jer svi skupa i vlast i opozicija su duvaci frule USA Ambasadoru i NWO sektaski pajaci !

Pa ja cu onda radje svima se popisati u facu tako sto necu nijednom od njih dati glas!

...

Navedi mi molim te sta je "jestivo" sa ovog menija stranaka koje idu na izbore?!

Pro cemu naravno vec znas ishod uvek nastimanih izbora...pa tako i ovih sada...
Znaci nemoj da glumimo neizvesnost...

Pri cemu kazem sve i da pobedi tzv opozicija TO NIJE PROMENA SISTEMA !!!
Jer svi skupa i vlast i opozicija su duvaci frule USA Ambasadoru i NWO sektaski pajaci !

Pa ja cu onda radje svima se popisati u facu tako sto necu nijednom od njih dati glas!

...
Nemoj da daješ glas, ćutiš, a ćutanje je slaganje sa situacijom.

Ako vam je dobro, onda ništa.

Back