Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
Za bojkot sam ja :per: jer govnarska vlast je otela državu.
To su prevazidjeni olinjali djindjicevisticki stosevi.
Samozvana opozicija ( reciklirani DS ) misli da ce
galamom i svadjom sa neandertalcima animirati
gradjane Srbije da glasaju za promene.
Srbija jeste da se promeni ovaj nakaradni sistem
koji nije nista do nasledjeni djindjicevizam koji su
neandertalci samo vesto sofisticirali.
To, da li ce otpadnici iz DS a i sam DS nakaradno
sklepan pod palicom gorskih pavijana bojkotovati
bilo koje sledece izbore, Srbiju zabole Zhivan.!!!

Nije trolovanje, nego ti skrećem pažnju da kad agituješ za nekog da treba i da znaš što i zbog čega.
A ne 'grlom u jagode'.
Jedino je malo problem što kad agituješ za one koji ni sami ne znaju šta i kako :whistling:

Pa to je onda tvoj problem, jer to uopšte doživljavaš kao agitaciju, pa i očekuješ da bi nešto trebalo da bude...ono što uopšte nikada nije ni trebalo biti. :namcor:

A što ti misliš da ja tebe vređam ako ti kažem da bespredmetno pišeš :think:

Pa ako skrećeš sa teme, ako pišeš o stvarima koje nemaju veze sa onim što sam pre pisao, ukoliko u odgovoru na citat ne postoji nekakva smislena veza sa citiranim i ako ti je obrazloženje za skretanje to što je tema glupa (?) ili zato što je ono što je umišljeno predstavljeno na loš način, a što bi trebalo da bude dokaz da je ono što je umišljeno i dobra pretkostavka (??), to sve konstituiše ili trolovanje ili nekakav pokušaj vređanja na ličnoj osnovi. Ne vidim treće.

Pa ako skrećeš sa teme, ako pišeš o stvarima koje nemaju veze sa onim što sam pre pisao, ukoliko u odgovoru na citat ne postoji nekakva smislena veza sa citiranim i ako ti je obrazloženje za skretanje to što je tema glupa (?) ili zato što je ono što je umišljeno predstavljeno na loš način, a što bi trebalo da bude dokaz da je ono što je umišljeno i dobra pretkostavka (??), to sve konstituiše ili trolovanje ili nekakav pokušaj vređanja na ličnoj osnovi. Ne vidim treće.
Treće je da ti shvatiš da su to gluposti bez smisla.
A i pre i posle svega bojkot ne može da bude nikakva tema.
To je samo u kategoriji glupiranja!
I ono sa Đilasom kako je Dido nešta sposoban¡¿ Kakva su to glupiranja¿¡

Treće je da ti shvatiš da su to gluposti bez smisla.
A i pre i posle svega bojkot ne može da bude nikakva tema.
To je samo u kategoriji glupiranja!
I ono sa Đilasom kako je Dido nešta sposoban¡¿ Kakva su to glupiranja¿¡

Znači, ipak definitivno idemo ka tome da si obični trol.

A da čujem, zašto ne može da bude tema? Po kom članu Pravilnika? Na snazi neka cenzura?

Znači, ipak definitivno idemo ka tome da si obični trol.

A da čujem, zašto ne može da bude tema? Po kom članu Pravilnika? Na snazi neka cenzura?
Pa dobro, a koji je smisao te teme?
Eto tema je, al bez smisla. Kao i što je bez smisla te neke lidere opozicije svrstavati u sposobnije i kadrije od priznatih svetskih ekonomskih stručnjaka. Stvarno mi nije jasno kako vam i ta glupost polazi za rukom¿¡

Pa dobro, a koji je smisao te teme?
Eto tema je, al bez smisla. Kao i što je bez smisla te neke lidere opozicije svrstavati u sposobnije i kadrije od priznatih svetskih ekonomskih stručnjaka. Stvarno mi nije jasno kako vam i ta glupost polazi za rukom¿¡

Pa velika većina srpske političke elite je glupava, čast izuzecima.

Šta bi ti, da zabraniš Srbiju na pdf Politici? Uvedemo cenzuru svega što je srpsko i kažemo da je dozvoljeno pričati samo o strancima? Da li ti sebe smatraš autošovinistom?

I gde piše u Pravilniku Foruma (ili internom pravilinku potforuma) da se ne sme diskutovati o besmislenim i glupim stvarima???

Pa velika većina srpske političke elite je glupava, čast izuzecima.

Šta bi ti, da zabraniš Srbiju na pdf Politici? Uvedemo cenzuru svega što je srpsko i kažemo da je dozvoljeno pričati samo o strancima? Da li ti sebe smatraš autošovinistom?

I gde piše u Pravilniku Foruma (ili internom pravilinku potforuma) da se ne sme diskutovati o besmislenim i glupim stvarima???
To što su naši političari dobrim delom glupi, to uopšte ne znači da i ti treba da budeš glup :aha2:
A još manje kad imaš ko da ti kaže:smeker:

To što su naši političari dobrim delom glupi, to uopšte ne znači da i ti treba da budeš glup :aha2:
A još manje kad imaš ko da ti kaže:smeker:

Naprotiv, ne razgovarati o glupim stvarima upravo znači dopuštati glupim ljudima da rade glupe stvari

Ako bismo ukinuli ovaj potforum, za šta deluje da se ti zalažeš, ili barem srpsko zabranili na njemu, to će biti samo kontraproduktivno.

Jedna od najvećih opasnosti kada se glupe stvari dešavaju jeste njihovo ignorisanje i pravljenje da ne postoje. Jer onda, vrlo brzo, bude prekasno.

Iznenađujuće je da nešto tako prosto tebi deluje strano.

Naprotiv, ne razgovarati o glupim stvarima upravo znači dopuštati glupim ljudima da rade glupe stvari

Ako bismo ukinuli ovaj potforum, za šta deluje da se ti zalažeš, ili barem srpsko zabranili na njemu, to će biti samo kontraproduktivno.

Jedna od najvećih opasnosti kada se glupe stvari dešavaju jeste njihovo ignorisanje i pravljenje da ne postoje. Jer onda, vrlo brzo, bude prekasno.

Iznenađujuće je da nešto tako prosto tebi deluje strano.
Pa dobro, al ja sam se ovde slabo susrećo sa tim da ti gluposti kritikuješ. Ti gluposti uglavnom afirmativno analiziraš :whistling:

Back